Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@14:12:05 GMT

مردانی با سلاح تجربه و پشتوانه مدال‌های آسیایی و جهانی

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۰۲۱۷۶

مردانی با سلاح تجربه و پشتوانه مدال‌های آسیایی و جهانی

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی مردان کاراته در حالی نمایندگان اعزامی خود به بازیهای آسیایی را شناخته که کاراته ایران در بخش مردان و از هیروشیمای ۹۴ که پای کاراته به این بازیها باز شد تا سال ۲۰۱۴ اینچئون همواره یکی از تیم های موفق کاروان ورزش ایران در المپیک آسیایی بود. ۱۱ طلا، ۸ نقره و ۳ برنز ماحصل ۶ دوره حضور درخشان کاراته کاهای ایران در این بازیها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی کاراته ایران در بخش مردان در شرایطی هفتمین حضور خود در المپیک قاره ای را تجربه می کند که هر یک از  این نفرات در حال حاضر شاخص ترین کاراته کاهای جهان به حساب می آیند، هر چند در این میان نباید حریفان سرسختشان را هم دست کم گرفت؛ حریفانی که در آینده به آنها خواهیم پرداخت، اما امروز به سراغ مسافران بازیهای آسیایی کاراته می رویم.

امیر مهدی زاده کاراته کای ۲۸ ساله با کوله باری از تجربه و با پشتوانه دو طلا و یک برنز جهان، دو طلا و یک برنز قهرمانی آسیا. امیر برای سومین بار است که راهی بازیهای آسیایی می شود با ۲ تجربه کاملاً متفاوت! مهدی زاده در سال ۲۰۱۰ گوانگژو و در حالی که در آغاز راه قهرمانی قرار داشت با ۲ برد و ۲ باخت پرونده اش «بی مدال» بسته شد. امیر اما ۴ سال بعد در اینچئون حضورش را با طلا جشن گرفت. بهترین سبک وزن حال حاضر جهان در جاکارتا  ۲۰۱۸ برای دفاع از عنوان قهرمانی اش بی تردید همه شرایط فنی و آمادگی جسمانی را دارد.  

بهمن عسگری در وزن ۷۵ کیلوگرم، دیگر نماینده ایران در تاتامی جاکارتاست. مرد خوش قد و قامت و تکنیکی کاراته ایران که روز به روز بهتر و  بهتر می شود. این نخستین حضور بهمن عسگری در بازیهای آسیایی است. وی در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۷ قاطعانه بر سکوی نخست آسیا ایستاد. عسگری ۲۷ سال سن دارد و زمانی که در سال ۲۰۱۱ در مالزی تک طلا کاراته ایران در رقابتهای امیدهای جهان را بدست آورد، عنوان پدیده جدید کاراته دنیا معرفی شد. از آن روز تاکنون بهمن یک نفس می درخشد!

ذبیح اله پورشیب کاپیتان تیم ملی بعد از یک دوره وقفه بار دیگر راهی بازیهای آسیایی می شود. ذبیح اله در گوانگژو ۲۰۱۰ به نشان طلا دست یافت تا نامش در لیست ۱۱ نفره طلایی های تاریخ کاراته ایران در بازیهای آسیایی ثبت شود. پورشیب در شرایطی برای بازیها خود را آماده می سازد که در یکسال گذشته حضور پرشکوهی در رقابتهای برون مرزی داشت. از طلای نوبرانه بازیهای جهانی که پس از ۳۶ سال برای کاراته ایران بدست آمد تا ایستادن بر سکوی اول لیگ جهانی پاریس.

نکته مهم‌ اینکه کاپیتان تیم ملی کاراته پس از مبارزاتی پر تعداد با «ریوتارو اراگا»، کاراته کای برجسته ژاپن سرانجام توانست نوار شکست ناپذیری او را پاره کند.تلاشهای وصف ناپذیر، اشتیاق تمام نشدنی برای کسب موفقیت از ذبیح اله پورشیب ۳۰ ساله یک جنگجوی تمام عیار ساخته است.

در وزن ۸۴+ کیلوگرم، سجاد گنج زاده ۲۶ ساله به جاکارتا می رود، کاراته کایی که طی سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ به مدت ۱۷ ماه در صدر سنگین وزن های کاراته جهان قرار داشت. خیلی از کارشناسان معتقدند بازیهای آسیایی به این کاراته کا پرقدرت ایران یک مدال بدهکار است؛ مدال طلا!

 گنج زاده ۴ سال پیش در اینچئون باوجود اوج آمادگی، اوج مهارت های فنی و اوج انگیزه از رسیدن به سکوی بازیهای آسیایی بازماند. مسلماً سجاد گنج زاده این بار در بازیهای آسیایی هیچ فرصتی را برای کسب بهترین مدال از دست نخواهد داد.

در واقع باید به این نکته اذعان داشت که این بهترین انتخاب برای تیم ملی کاراته در بین نیروهای موجود در ملی بود. تیمی که با میانگین سنی ۲۷.۷ سال در اوج تجربه و پختگی قرار دارد، مردانی که تعداد حضورشان در مسابقات قاره ای، جهانی و کاراته وانها به عدد سه رقمی رسیده است. از آن سو با جوانگرایی برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا توج ویژه ای به جوانان و پشتوانه سازی برای مردان با تجربه تیم ملی دارد. 

اگر قرار به توزیع مدالها بیرون تاتامی نباشد و همه چیز داخل تاتامی تعیین کننده باشد، فینالیست شدن هر چهار نماینده کاراته کاملا محتمل است. آیا بعد از ۱۲ سال چنین اتفاقی در المپیک آسیایی رخ خواهد داد؟

کد خبر 4321594

منبع: مهر

کلیدواژه: بازیهای آسیایی اندونزی 2018 تیم ملی کاراته کاراته جام جهانی 2018 روسیه تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی فوتبال مراکش تیم ملی والیبال ایران والیبال لیگ ملت های والیبال تیم فوتبال استقلال تهران کارلوس کی روش لیگ برتر فوتبال ایران کاراته اردوی تدارکاتی تیم فوتبال پرسپولیس کشتی آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۰۲۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیداحمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: در گزارش اخیر رتبه بندی دانشگاه ­های آسیایی سال ۲۰۲۴ از ایران تعداد ۷۳ دانشگاه حضور داشته اند که ۴ دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند. رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴، تعداد ۷۳۹ دانشگاه را از ۳۱ کشور در بردارد. همانند سال‌های گذشته، کشور ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه را در این رتبه بندی دارد و هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. رتبه‌های اول تا دهم در جدول ۱ قابل مشاهده است.

 

رئیس موسسه ISC گفت: سهم ایران از نظر تعداد دانشگاه‌های رتبه بندی تایمز آسیایی ۲۰۲۴، ۷۳ دانشگاه است که در حدود ۱۰ درصد دانشگاه‌های این رتبه بندی را شامل می‌شود که در جدول ۲ قابل مشاهده است.

جدول ۲: تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز آسیا در سال‌های مختلف

 

فاضل زاده افزود: در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴، تعداد ۷۳ دانشگاه از ایران حضور دارند. دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و صنعتی شیراز به ترتیب رتبه اول تا پنجم ایران را کسب کردند. نتایج دانشگاه‌های ایران در جدول ۳ قابل مشاهده است.

جدول ۳: جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز کشور‌های آسیایی سال ۲۰۲۴

 

عملکرد دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی قاره آسیا در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

رئیس موسسه ISC گفت: از میان کشور‌های اسلامی قاره آسیا، در مجموع ۳۰۶ دانشگاه از ۱۷ کشور اسلامی در رتبه بندی ۲۰۲۴ حضور دارند این در حالی است که در رتبه بندی ۲۰۲۳ این تعداد ۲۵۳ دانشگاه بوده است. از لحاظ تعداد حضور دانشگاه، کشور ترکیه و ایران به ترتیب با ۷۵ و ۷۳ دانشگاه، بیشترین حضور را داشته اند.

 

دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی با رتبه ۱۰۰ و کمتر، در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ در جدول ۴ قابل مشاهده است.

جدول ۴: دانشگاه‌های برتر کشور‌های اسلامی در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

 

 روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ مانند رتبه بندی جهانی تایمز، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد شاخص‌های مورد استفاده از ۱۳ به ۱۸ شاخص رسیده است با این حال مانند روش­شناسی پیشین، شاخص­های عملکردی در ۵ معیار کلی قرار دارند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت. جدول ۵ شاخص‌های مورد استفاده در هر معیار را نشان می­ دهد.

وی افزود: روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز است با این تفاوت که در رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی این شاخص‌ها جهت رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی مجددا تنظیم و وزن دهی می‌شوند.

جدول ۵. معیار‌ها و شاخص ­های رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

دیگر خبرها

  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم
  • احمدی: هدفم این است دو طلا کسب کنم / قبل از اینکه ارزش پول پایین بیاید هرچه سریعتر پاداش را بدهند +فیلم
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • کسب نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی توسط ورزشکار مراغه‌ای
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • کسب برنز تور جهانی امارات توسط حمیده اسماعیل‌نژاد
  • قهرمانی دونده ایران در تور جهانی امارات
  • کسب برنز تور جهانی امارات توسط دختر دونده ایران
  • کسب برنز تور جهانی امارات توسط دختر دونده ایران