Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@19:32:34 GMT

اعتراف پنتاگون به کارآمدتر بودن بالگردهای روسی

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۰۳۹۷۷

اعتراف پنتاگون به کارآمدتر بودن بالگردهای روسی

به گزارش تسنیم، سربازرس ویژه وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در گزارشی اعلام کرد بالگردهای «UH-60A» بلک هاوک که آمریکا در حال تجهیز ارتش افغانستان با آن است در مقایسه با بالگردهای «Mi-17» ساخت روسیه کارآیی کمتری دارد و تعمیر و نگهداری از آن نیز دشوارتر است.

«وار زون» افزود که در گزارش تازه پنتاگون در این باره آمده است که  بالگردهای بلک هاوک قابلیت باربری کمتری نسبت به بالگردهای Mi-17 روسی دارد و برای انتقال محموله یک بالگرد Mi-17 نیروی هوایی افغانستان به 2 بالگرد بلک هاوک نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر نیز برخلاف بالگردهای Mi-17 بالگردهای بلک هاوک قادر به پرواز در ارتفاعات بلند نیست و بنابراین این بالگردها قادر به انجام عملیات در مناطق دورافتاده و کوهستانی افغانستان نمی‌باشد.

وزارت دفاع آمریکا در حالی به برخی مشکلات جایگزینی بالگردهای آمریکایی با بالگردهای روسی ناوگان هوایی افغانستان اعتراف کرده که پیش از این نیز پنتاگون در گزارشی تصریح کرد بود روند جایگزینی این بالگردها سال‌ها زمان خواهد برد.

تا بیستم نوامبر سال گذشته میلادی تنها 6 نفر از اعضای نیروی هوایی افغانستان به طور رسمی دوره آموزشی پرواز با بالگردهای جدید را به پایان رساندند و به نخستین خلبانان این کشور تبدیل شدند که برای پرواز با بالگردهای «UH-60» واجد شرایط هستند.

از سوی دیگر تعمیر و نگهداری بالگردهای بلک هاوک به عهده نیروهای قراردادی است و نیروهای امنیتی افغان آن را انجام نمی‌دهند، در حالی که نیروی هوایی افغانستان در استفاده از بالگردهای Mi-17 و نگهداری و تعمیر آن بسیار ماهر هستند.

با سرعت کنونی انتقال این بالگردها، تا پایان سال جاری میلادی 28 بالگرد بلک هاوک در ناوگان نیروی هوایی افغانستان وجود خواهد داشت و این تعداد تا پایان سال 2019 به 52 فروند خواهد رسید.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۰۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه

جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در اعتراض به  روند کند بازسازی مسجد این دانشگاه مقابل دفتر رئیس این دانشگاه تجمع کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در اعتراض به  روند کند بازسازی مسجد این دانشگاه پس از دو سال، مقابل دفتر رئیس این دانشگاه تجمع کردند.

این دانشجویان با در دست داشتن دست نوشته هایی اعتراض خود را به این مسئله اعلام کرده و  خواستار صحبت با رئیس دانشگاه شدند.

موسوی رئیس دانشگاه پس از دقایقی در جمع دانشجویان معترض حاضر شد و قول داد با تلاش های شبانه روزی، مرمت مسجد دانشگاه به زودی پایان یابد و قبل از ایام محرم برای عزاداری دانشجویان  آماده شود.

 قرار شد عصر امروز نمایندگان دانشجویان معترض در جلسه‌ای با رئیس دانشگاه درباره این مسئله گفت وگو کنند.

به گزارش تسنیم، 6 خرداد  سال 1401، اتاق صوت مسجد دانشگاه شریف دچار حریق شد و پس از آن مسئولان دانشگاه دست به تعمیر اساسی مسجد دانشگاه زدند که بازسازی آن با روند کندی مواجه شده و پس از دو سال هنوز پایان نیافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوئل جنگنده‌ها؛ افعی آمریکایی بهتر است یا مهاجم روسی؟
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • اعتراف معاون پنتاگون به شکست تسلیحات ارسال شده آمریکا به اوکراین 
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد
  • علت انتقال ۶ نیروی مرزبانی به خاک افغانستان چه بود؟