Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد در صورت تأمین بودجه لازم، آمادگی کامل به منظور افزایش پوشش بیمه ای کلیه متقاضیان را دارد. ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۵ اقتصادی کار آفرینی نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، چندی پیش خبری با عنوان "چه کسی جوابگوی حذف بیمه 150هزار قالیباف است؟" است منتشر شد که در آن عبدالله بهرامی،مدیرعامل اتحادیه سراسری تولید کنندگان فرش دستباف با اشاره به اینکه چه کسی جوابگوی حذف بیمه تامین اجتماعی 150هزار قالیباف است گفت: تأمین اجتماعی و نهاد معرفی کننده در مقابل بیمه قالیبافان حذف شده مسئولند و باید مبالغ پرداختی را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبداله بهرامی درباره کاهش تعداد قالیبافان بیمه شده گفت: با حمایت نمایندگان مجلس و تصویب و  اجرایی شدن قانون بیمه تامین اجتماعی قالیبافان در سال 88 ، قالیبافانی  که گواهی آموزش  فنی  و حرفه ای  قالیبافی داشته و از ادارات صنعت  ،  معدن  و  تجارت معرفی نامه داشته باشند می توانستند از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند که با طی این فرآیند حدود 470 هزار نفر معرفی و مشمول بیمه قالیبافان شدند.

 وی ادامه داد: از سال 94 به بعد با توجه به پایش و  بازرسی هایی که سازمان تأمین  اجتماعی به  علل مختلف از جمله  عدم تامین اعتبار  انجام داد این تعداد به حدود 320 هزار نفر تا سال 96 کاهش یافت. یعنی در واقع 150  هزار نفر بعد از اینکه حداقل 6 سال  بیمه پرداخت  کردند از  شمول بیمه خارج  شدند و افراد جدید و واجد  شرایط هم جایگزین  نشدند.

 پس از آن سازمان تأمین اجتماعی در واکنش به انتشار این خبر اعلام کرد:

« هدف مقنن از تصویب قانون بیمه های اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه دار، پوشش بیمه ای شاغلین موضوع قانون بمنظور حمایت از تولید داخلی و صنایع کوچک خانگی است که در جهت کنترل و تداوم اشتغال متقاضیان مربوطه می توان به تبصره "3" ماده "1" قانون و تبصره "1" ماده "5" آئین نامه اجرائی آن اشاره کرد. همچنین به موجب ماده 2 آئین نامه یادشده وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مکلفند نسبت به شناسائی و معرفی مشمولان اقدام نمایند. لیکن بر اساس بررسیهای بعمل آمده برخی از متقاضیان، علی رغم عدم اشتغال در حرفه مربوطه و صرفاً به دلیل اخذ کارت مهارت فنی، از معافیت حق بیمه ذیربط بهره مند گردیده اند. با توجه به اینکه بررسی ادعای متقاضیان از وظایف ذاتی سازمان تامین اجتماعی است در تاریخ 91.6.26 اقدام به انعقاد توافقنامه با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گردید که به موجب آن پس از بررسی اشتغال مشترک با مراجع مذکور، صرفا ً اقدام به خروج افرادی گردیده است که در حرفه معرفی شده اشتغال نداشته اند.

بدیهی است داشتن کارت مهارت فنی و کارت شناسائی از اتحادیه های ذیربط دال بر اشتغال نبوده و بافندگان می بایست نرم تعیین شده وزارت صنعت ، معدن و تجارت (مرکز ملی فرش ایران) را رعایت نمایند.

همچنین مطابق سطر پایانی ماده 3 قانون بیمه های اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه دار و ماده 12 آئین نامه اجرائی مربوطه، این سازمان مکلف است به میزان بودجه مصوب نسبت به ادامه پوشش بیمه ای قالیبافان و شاغلان صنایع دستی شناسه دار اقدام نماید؛ لیکن علی رغم کسری بودجه در سال های گذشته و سال جاری، سازمان تامین اجتماعی فراتر از تکالیف تعیین شده عمل نموده و تعهدات موضوع قانون را به بهترین شکل ممکن به بیمه شدگان مربوطه ارائه نموده است.

با عنایت به مراتب گفته شده، کلیه اقدامات این سازمان در پالایش و خارج نمودن افرادی که من غیرحق از معافیت حق بیمه بهره مند شده اند مطابق قانون مذکور و به منظور استمرار اجرای آن در خصوص مشمولان واقعی بوده و در صورت تأمین بودجه لازم، آمادگی کامل به منظور افزایش پوشش بیمه ای کلیه متقاضیان وجود دارد.»

 انتهای پیام/

R1012189/P1012122/S7,82/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۳۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار