Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در سخنانی بابیان اینکه آب مهم‌ترین زیرساخت توسعه همه بخش‌ها است اظهار داشت: به‌طورمعمول کشورهایی می‌توانند توسعه پیدا کنند که آب کافی در اختیار داشته باشند و بتوانند آن را مدیریت کنند.

نمایندگان باید به بحث آب اهمیت بیشتری بدهند

وی بابیان اینکه در این راستا نمایندگان باید به بحث آب اهمیت بیشتری بدهند و شرکت آب منطقه‌ای را در این راستا کمک کنند گفت: مجمع نمایندگان ماهانه با شرکت آب منطقه‌ای جلسات کارشناسی داشته باشند و اطلاعات و آمار را ما در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم و امیدواریم بتوانیم از ظرفیت نمایندگان در وزارت نیرو برای اخذ تخصیص آب استان استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان در ادامه سخنان خود به وضعیت سامانه انتقال آب «کاکا رضا» اشاره کرد و گفت: وزارت نیرو در سال‌های گذشته ۵۲ پروژه بزرگ را از اولویت خارج کرد و آن‌ها را فریز کرد.

وزارت نیرو ۵ پروژه آبی لرستان را فریز کرد

میرزایی بیان داشت: از این تعداد پروژه حدود شش پروژه سدها و شبکه‌های استان لرستان بود که شامل سد «زیبا محمد»، سد «مخملکوه» و سامانه انتقال آب «کاکا رضا»، سد «تاج امیر»، سد «شهید بروجردی» و شبکه سد «آبسرده» بوده است.

وی بابیان اینکه این پروژه‌ها در سال‌های ۹۴ و ۹۵ تنها ۱۰۰ هزار تومان اعتبار داشتند که آن‌هم تخصیص پیدا نکرد و این پروژه‌ها معروف به پروژه یک‌میلیون ریالی بودند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بابیان اینکه در سال ۹۷ این پروژه  در بودجه دیده نشدند و به‌طورکلی حذف شدند گفت: با رایزنی‌هایی شرکت آب منطقه‌ای و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی خارج شدن پروژه سامانه انتقال آب «کاکا رضا» از فریز در اولویت قرار گرفت.

«مخملکوه» از فریز خارج شد

میرزایی بابیان اینکه این پروژه در رونق‌بخش کشاورزی و آب شرب استان تأثیر بسزایی خواهد داشت تصریح کرد: زمانی که لایحه بودجه تقدیم مجلس شد نمایندگان استان تلاش زیادی کردند و پنج پروژه بزرگ استان ازجمله سد «مخمل کوه» از فریز خارج شد و ردیف اعتباری برای سال ۹۷ گرفت.

وی ادامه داد: به‌طور تقریبی این پنج پروژه حدود ۲۹ میلیارد تومان از سازمان بودجه اعتبار گرفتند و از ابتدای سال اسناد آن‌ها از سوی مشاور در حال تهیه است و امیدواریم تا دو ماه آینده به پیمانکار برای شروع عملیات اجرایی واگذار شوند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: سد «مخمل کوه» برای تأمین آب شرب، صنعت و کشاورزی بلندمدت شهرستان خرم‌آباد پیش‌بینی‌شده و در سال جاری حدود شش میلیارد تومان و برای شبکه آن نیز شش میلیارد تومان در نظر گرفته‌شده و اسناد مناقصه آن در حال تهیه است و امیدواریم ظرف دو تا سه ماه آینده عملیات اجرایی آن شروع شود.

میرزایی گفت: این سد در حال حاضر ۶۰ میلیون مترمکعب تخصیص آب دارد که ۵۵ میلیون مترمکعب برای تأمین آب شرب خرم‌آباد و پنج میلیون مترمکعب دیگر نیز برای صنعت بلندمدت این شهر در نظر گرفته‌شده است.

کد خبر 4323590

منبع: مهر

کلیدواژه: اسکان فرهنگیان سفرهای تابستانی وزارت آموزش و پرورش راهپیمایی روز قدس بوشهر گرگان شهرکرد مشهد عید سعید فطر ماه مبارك رمضان شیراز روز جهانی قدس یاسوج خرم آباد نماز عید سعید فطر صنایع دستی سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۵۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی بعد از ظهر جمعه در حاشیه بازدید از سد دیورش در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سد دیورش حدود ٧۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار کرد: این پروژه آبرسانی ۵ شهر و ٢٨ روستا را تحت پوشش قرار داده، بر این اساس، خط انتقال هم در این منطقه آغاز شده به گونه‌ای که پیمانکاران مشغول به کار هستند.

وی با تاکید بر تسریع در انجام این پروژه و تأمین منابع آبی مورد نیاز شهرستان رودبار افزود: بازسازی و نوسازی شبکه‌های رودبار و رستم آباد نیز در دستور کار قرار گرفته تا از هدر رفت آب جلوگیری شود.

استاندار گیلان با اشاره به ظرفیت مخزن ٣٠ میلیون مکعبی سد دیورش ادامه داد: با وجود اینکه این سد در حال تکمیل شدن است می‌تواند همزمان ۵ متر مکعب آب را تأمین کند از طرفی رودخانه‌ها هم جاری بوده و در پایین دست هم مشکلی برای استفاده از آب و کشاورزی وجود ندارد.

عباسی با بیان اینکه برای این پروژه آبرسانی تا کنون ٣٠٠ میلیارد تومان هزینه شده و تقریباً ٧٠٠ میلیارد تومان دیگر نیز نیاز به تخصیص منابع وجود دارد، گفت: در تلاش هستیم تا از منابع استانی، ملی و سفر آقای رئیس جمهور به استان گیلان تخصیص منابع صورت بگیرد.

کد خبر 6095863

دیگر خبرها

  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • آبشارهای ساعتی مخمل‌کوه خرم‌آباد راه افتادند! | ویدئو
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده