Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-08@03:16:07 GMT

روش جدید کلاهبرداری با پیش فروش ساختمان در تهران

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۳۶۱۶۸

روش جدید کلاهبرداری با پیش فروش ساختمان در تهران

به دلیل عدم اجرای قانون پیش فروش ساختمان، یک کلاهبردار با اخذ ۸۰ میلیارد تومان از متقاضیان پیش خرید مسکن در دو بنگاه املاک منطقه گیشا در تهران، بدون تحویل واحدها گریخت.

یک سازنده پروژه‌های ساختمانی در منطقه گیشا با پیش‌فروش واحدهای در حال ساخت به طور همزمان به چندین نفر، علی‌رغم صدور کد رهگیری بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده و متواری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مالباختگان درباره جزئیات این کلاهبرداری میلیاردی به خبرنگار مهر گفت: این سازنده مسکن که همزمان دو دفتر مشاور املاک در منطقه گیشا دارد، با سوء استفاده از دسترسی به اطلاعات سامانه فروش املاک، از طریق دست بردن در کدپستی مندرج در سیستم صدور کد رهگیری، اقدام به صدور مبایعه‌نامه‌های متعدد با کد رهگیری رسمی برای واحدهای مختلف کرده و هر واحد را همزمان به چندین نفر پیش‌فروش کرده است.

وی افزود: مالباختگان با اعتماد به مبایعه‌نامه‌هایی که به صورت رسمی و با کد رهگیری در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور ثبت شده است، دار و ندار و همه سرمایه و هستی خود را در اختیار مشاور املاک و سازنده قرار داده‌اند اما حالا مبایعه‌نامه با کد رهگیری هم ارزشی برای‌شان ندارد. وقتی کدرهگیری رسمی و ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک هم اعتباری ندارد، دیگر به چه قانون و برگه رسمی و سندی می‌توان اعتماد کرد؟

این مالباخته تصریح کرد: این کلاهبردار در مواردی دو واحد را به طور همزمان به ۸ نفر فروخته و مبالغی بین ۵۰۰ میلیون تومان تا یک میلیارد تومان از مالباختگان دریافت کرده و متواری شده است. همه مالباختگان نیز برای واحدهای خریداری شده‌شان مبایعه‌نامه با کدرهگیری رسمی دارند!

وی افزود: مراجعات و پیگیری‌های ما از اتحادیه مشاوران املاک استان تهران و دیگر مراجع ذی ربط نیز تا امروز نتیجه نداشته و مالباختگان این پروژه رسما به خاک سیاه نشسته‌اند. تقاضای ما از مسئولان، پیگیری این موضوع و دستگیری و برخورد با متخلفان و اصلاح ایرادها در سیستم‌های رسمی است که به متخلفان اجازه کلاهبرداری و بازی با زندگی مردم را می‌دهد.

این شهروند با بیان اینکه مجموع مالباختگان به ۸۰ نفر می رسد، گفت: به طور میانگین از هر نفر ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان گرفته شده که با توجه به اینکه این رقم بسیار بالاست، می توان گفت همه این افراد همه اموال خود را که در طول زندگی شان جمع کرده اند، در اختیار این فرد گذاشتند تا برای آنها سرپناهی بسازد؛ ولی نتیجه این شد که این کلاهبردار با سوء استفاده از اعتماد پیش خریداران، از آنها کلاهبرداری کرد و در حال حاضر متواری است.

به گفته این مالباخته، در حال حاضر پرونده شکات از این سازنده مسکن در اداره آگاهی خیابان وحدت اسلامی در حال رسیدگی است و مالباختگان تا کنون چندین بار در برابر این اداره آگاهی تجمع کرده و خواستار تسریع در روند رسیدگی به پرونده خود شده اند.

قرارداد زیر، نمونه تأییدیه اتحادیه مشاوران املاک استان تهران برای کد رهگیری صادر شده یکی از واحدهای پیش فروش شده به یکی از مالباختگان است.

منبع: ساتین

کلیدواژه: اجاره مسکن تهران اخبار بازار مسکن اخبار تهران پیش خرید آپارتمان پیش فروش آپارتمان پیش فروش ساختمان خرید آپارتمان در تهران خرید خانه در تهران راهنمای خرید روش کلاهبرداری جدید فروش خانه تهران قیمت پیش فروش آپارتمان تهران کلاهبرداری میلیاردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۶۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم

شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر یگیریم.

به گزارش ایسنا،‌ علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

وی درباره میزان آمادگی‌ شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، پنج شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

براساس گزارش پایگاه خبری شهر، وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
  • بوستان رازی، بوستانی ویژه نوجوانان می‌شود
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • ممنوعیت نقل و انتقال و معاملات طرح نهضت ملی مسکن در صدرا
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد
  • آخوندی: توانستیم یک مجموعه ورزشی مخروبه را دوباره فعال کنیم
  • لزوم ثبت قرارداد ‌اجاره‌ مسکن در سامانه خودنویس
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟