Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول تقی پور، مدیر ستاد دیه استان، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که در مجموع چهار میلیارد و88 میلیون تومان در جشن گلریزان در سطح استان جمع ‌آوری شد، گفت: از این میزان، سه میلیارد تومان در شهرستان تبریز و یک میلیارد و 88 میلیون تومان نیز در 12 شهرستان‌های استان جمع‌آوری شده است.



وی، با اشاره به این‌که بعد از تبریز، بیشترین مبلغ در جشن گلریزان از شهرستان بستان‌آباد جمع‌آوری شده است، خاطرنشان کرد: با اینکه جشن گلریزان برای اولین‌بار در این شهرستان برگزار می‌شد اما مبلغ 230 میلیون تومان توسط مردم و خیران جمع آوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تقی پور، با بیان این‌که ستاد دیه زمینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد حائز شرایط را فراهم می‌کند، اظهار کرد: هیچگاه در فرآیند آزادی زندانیان جرایم غیرعمد واجد شرایط وقفه نکرده و همواره در این راستا تلاش کرده‌ایم. ستاد دیه با پرداخت بخشی از بدهی زندانی جرایم غیرعمد، زمینه آزادسازی وی را فراهم می‌کند تا بعد از خروج از زندان بتواند به صورت اقساطی بدهی طلبکاران خود را پرداخت کند.

مدیر ستاد دیه آذربایجان‌شرقی، خاطرنشان کرد: صرفا جشن گلریزان محل جمع‌آوری کمک‌های مردمی نبوده و هر روز به حساب های ستاد دیه کمک واریز می شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۶۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این نشست که به منظور بررسی آخرین وضعیت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا برگزار شد گفت: بیش از ۲۳ هزار پروانه کسب کاغذی در آذربجان شرقی الکترونیکی شده که رتبه دهم را بین استان‌های کشور دارد.

بهروزی افزود: بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت به شناسه الکترونیکی یکتا تبدیل شوند.

وی ادامه داد: کسب و کار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند بعد از تاریخ یادشده به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند و از خدمات دولتی محروم خواهند شد.

 وی یادآور شد: فرایند تبدیل مجوز‌های کاغذی و قدیمی به شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها به آدرس mojavez.ir به راحتی برای صاحبان کسب و کار امکان پذیر است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین تعداد درخواست‌های صدور مجوز کسب و کار از دستگاه‌های اجرایی استان در درگاه ملی مجوز‌ها را بیش از ۱۳۸ هزار مورد اعلام کرد که از این تعداد بیش از ۸۴ هزار مجوز برای متقاضیان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۲ میلیارد ریال در جشن گلریزان کشکوئیه
  • جشن گلریزان در شهرستان دیلم برگزار شد
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • واریز ۷۱۲ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های استان
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • فیلم| عملیات تعقیب و گریز برای کشف محموله‌های قاچاق چوب در آذربایجان‌شرقی