Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک ؛ با توجه به کاهش بارشها در سالهای اخیر وپایین رفتن سطح ابهای زیر زمینی، بهره وری بهینه از اب امری اجتناب ناپذیر شده که دولت 85 درصد هزینه اجرای طرحها را پرداخت می کند.
با اجرای طرحهای ابیاری نوین 95 درصد درمصرف اب صرفه جویی می شود.
آنجفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت 80 درصد نیاز غذایی کشور در بخش کشاورزی تامین می‌شود که استان مرکزی بیش از ۴۰ نوع محصول باغی و بیش از ۶۰ گونه محصول زراعی تولید دارد و با توجه به چالش جدی کشور در تامین آب این بخش اجرای سیستم نوین آبیاری راه نجات حوزه کشاورزی است
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی هم گفت : از ۳۵۰ هزار هکتار اراضی آبی استان ۱۶۰ هزار هکتار آن قابلیت اجرای سامانه نوین آبیاری را دارند که تاکنون ۶۱ هزار هکتار این اراضی معادل ۳۷ درصد به این سیستم مجهز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


85 درصد از هزینه اجرای طرح های نوین آبیاری را دولت به صورت بلاعوض به متقاضیان پرداخت می‌کند
رییس اداره فنی و زیر بنایی سازمان جهاد کشاورزی استان هم گفت : میانگین راندمان آبی جهان ۶۰ درصد است در حالی که میانگین راندمان آبی کشور ۴۳ درصد است که یکی از راه های رسیدن به میانگین جهانی اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار است
قائم مقامی افزود : هدف از آبیاری به وجود آوردن رطوبت مناسب در خاک برای رشد گیاه است یک سیستم آبیاری وقتی بهینه است که ضمن ایجاد رطوبت مناسب میزان هدر رفت آب را به حداقل برساند
صالحی کارشناس آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی شهرستان اراک نیز گفت سیستم آبیاری قطره ای بیش از ۹۵ درصد بهره‌وری دارد و استفاده از این روش موجب سهولت در کود دهی افزایش عملکرد در واحد سطح بهبود کیفیت و جلوگیری از رشد آفات و علف های هرز نیز می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: سیستم آبیاری نوین کم آبی مقابله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۹۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو بنای غیر مجاز در بهشهر قلع و قمع شد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،غلامرضا قنبری با اشاره به اجرای حکم قلع و قمع دو بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان بهشهر، گفت: این قلع و قمع برای جلوگیری از تغییرکاربری‌های غیرمجاز و اجرای بر اساس ماده 3 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها با هماهنگی دادستان و دبیر حفظ حقوق بیت المال این شهرستان اجرا شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر افزود: با قلع و قمع این بناهای غیرمجاز 182 متر مربع از اراضی کشاورزی این شهرستان آزادسازی و به چرخه تولید بازگشت.

 

وی تصریح کرد: مردم می توانند هرگونه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی را به شماره تلفن 131 اطلاع دهند تا از سود جویی ‏برخی افراد و قلع و قمع اراضی ارزشمند کشاورزی که ضامن امنیت غذایی جامعه است، جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی زراعی ارومیه
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • دو بنای غیر مجاز در بهشهر قلع و قمع شد
  • جلوی بی‌حجابی را با همراهی مردم می‌توان گرفت
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه