Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رامین کرمی عضو هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان استان تهران در نشست خبری دومین نشست بین‌المللی نقش مهندسی مکانیک در ساخت و ساز با بیان اینکه 68 درصد از ساختمان‌های استان تهران با متراژ کمتر از 1500 متر مهندس ناظر تاسیسات مکانیک ندارند، اظهار کرد: ارتقا و افزایش دانش فنی مهندسان مکانیک و ایجاد بستر مناسب برای شکل‌گیری ارتباط بین صنعت و مهندسان در زندگی مردم و اقتصاد کشور اثر مستقیم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارتباط با انجمن‌ها و تولید کنندگان اروپایی و همچنین استفاده از فناوری‌های نوین می‌تواند زمینه‌ساز بهبود کیفیت ساخت و ساز شود.

کرمی با بیان اینکه برخی تجهیزات ساختمان‌های کشور قدیمی هستند گفت: تلاش کرده‌ایم در کنفرانس بین‌المللی نقش مهندس مکانیک در ساخت و ساز شهری از شرکت‌های صاحب‌نام و پیشرو دنیا برای استفاده از فناوری‌های نوین این بخش دعوت کنیم.

وی اظهار کرد: یکی از اهداف ما آموزش فناوری‌های روز دنیا به مهندسان برای ارتقا کیفیت تجهیزات تاسیسات ساختمان است.

عضو هیئت مدیره نظام مهندسی با بیان اینکه در یکی از طرح‌های ساختمان‌های داخلی از فناوری‌های نوین یک شرکت بزرگ فرانسوی استفاده شده است گفت: در این پروژه مخازنی برای ذخیره‌سازی انرژی سرمایی ساخته می‌شود که از طریق آن در شب سرما تولید و ذخیره کرده و در زمان اوج مصرف از آن استفاده خواهد شد.

کرمی تاکید کرد: بزرگترین مزیت این فناوری برای شبکه‌های تولید و توزیع برق کشور است.

وی یادآور شد: متاسفانه برخی سازندگان داخلی تجهیزات دهه شصت را مجددا تولید می‌کنند البته در این بین برخی شرکت‌های داخلی نیز با انتقال فناوری شرکت‌های پیشرو تجهیزات را مجددا تولید می‌کنند.

کرمی افزود: دومین همایش ملی نقش مهندسی مکانیک در ساخت و ساز شهری با همکاری مشترک سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور و سازمان مهندسی استان تهران پنجم و ششم تیرماه در مرکز پژوهشگاه صنعت نفت برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: انرژی و محیط زیست، فناوری‌های نوین در سامانه‌های سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع شرایط آسایش و کیفیت هوا در ساختمان‌ها و آب و فاضلاب، حفاظت ساختمان‌ها در برابر حریق، آینده پژوهش و اقتصاد مقاومتی از جمله محورهای این کنفرانس به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه و شهرسازی ساختمان های تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۷۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگلج در خطر است!

مدیر سابق تماشاخانه سنگلج و مسئول پیگیری «طرح توسعه سنگلج» در برنامه زنده «باغ هنر» از تخریب ساختمان مجاور این مجموعه تئاتری خبر داد و شرایط پیش‌آمده برای تماشاخانه سنگلج را خطرناک دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مدیر سابق تماشاخانه سنگلج و مسئول پیگیری «طرح توسعه سنگلج» از تخریب ساختمان مجاور و نادیده‌گرفتن طرح توسعه این بنای ملی، ابراز تاسف کرد و خواستار رسیدگی وزارت میراث فرهنگی و قوه قضاییه به این موضوع شد.

اتابک نادری، مدیر سابق تماشاخانه سنگلج و مسئول پیگیری «طرح توسعه سنگلج» در برنامه زنده «باغ هنر» از تخریب ساختمان مجاور این مجموعه تئاتری خبر داد و شرایط پیش‌آمده برای تماشاخانه سنگلج را خطرناک دانست. ضمن اینکه طی «طرح توسعه سنگلج» که در اوایل دهه ۹۰ به شهرداری ارائه شده بود، توافقات اولیه برای الحاق ساختمان تخریب‌شده فعلی به تماشاخانه صورت گرفته بود و اسناد آن همراه با موافقت قالیباف؛ شهردار وقت موجود است.

این هنرمند تئاتر و مدیر سابق تماشاخانه سنگلج، درباره وضعیت پیش‌آمده در مجاورت تماشاخانه گفت: «وقتی خبر را شنیدم خیلی متاسف و متأثر شدم، چون به این حرکت از ۲ منظر باید نگاه کرد. جامعه تئاتری، تعزیه‌خوان‌ها، هنرمندان آیینی و سنتی و دانشجویان تئاتر از سال ۹۱ که «طرح توسعه سنگلج» مطرح شد، طومار‌هایی را منتشر کردند و این طرح توسط بزرگان این عرصه نظیر زنده‌یادان عزت‌الله انتظامی و داوود رشیدی با شهردار و شورای شهر وقت تهران مطرح شد. بنده هم طراح و هم مسؤول پیگیری این طرح بودم.

او ادامه داد: «طرح توسعه سنگلج» به نوعی تصویب شد و آقای قالیباف شهردار وقت تهران به شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری دستور داد تا این طرح اجرا شود. قرار بود طی «طرح توسعه سنگلج» ساختمان مجاور تماشاخانه که اداره حقوقی شهرداری بود به عنوان یک ساختمان کمک‌کننده فعالیت‌های تماشاخانه سنگلج در کنار مجموعه باشد. حتی در این طرح نوشته شده بود که نیازی به تخریب و نوسازی بنا نیست بلکه با انجام یک بازسازی، تبدیل به یک بلک باکس، چند پلاتوی تمرین و گالری موزه تئاتر تهران می‌شود.».

نادری گفت: «در تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج یک اقدام غیرقانونی شکل گرفته است، چون تماشاخانه در آذر ۱۳۸۸ در فهرست میراث ملی ثبت شده است. طبق ضوابط و قوانین، برای بنا‌های ثبت‌شده باید حریم تعیین شود. طبق قانون حریم در زمان ثبت تعیین می‌شود، ولی اگر حریم در نظر گرفته نشود، پلاک چسبیده به ملک حق تخریب و ساخت و ساز ندارد. اگر هم تخریب شود نباید مرتفع‌تر نسبت به ساختمان ثبت‌شده ساخته شود.»

اتابک نادری ادامه داد: «می‌گفتیم خیابان بهشت در منطقه ۱۲ تهران روح زندگی شهری خود را از دست داده است و شهرداری باید به فکر احیای این زندگی باشد. تنها جایی که عصر‌ها به عنوان قلب تپنده فرهنگی در منطقه فعالیت می‌کند تماشاخانه سنگلج است که اگر ساخت و ساز‌های اداری بیشتر شود، این بنای فرهنگی نیز خفه می‌شود. نظیر اتفاقی که برای تئاتر‌های قدیمی در لاله‌زار افتاد.»

او در پایان با اشاره به اینکه در دهه ۶۰ در سمت گیشه، تماشاخانه سنگلج فرونشت داشته است، از مسئولان و کارشناسان میراث فرهنگی و قوه قضاییه خواست تا نسبت به این تخلف و روشن شدن وضعیت حفاظت و حمایت از تماشاخانه سنگلج اقدام قانونی کنند.

عبدالله علایی تهیه کننده برنامه باغ هنر، به داخل استودیو پخش برنامه آمد و اعلام کرد: پیگیری بسیاری برای گفتگو با مسئولین شهرداری تهران و منطقه ۱۲ انجام داده که متاسفانه پاسخگو نبودند.

دیگر خبرها

  • خاطرات مهندس جعفر شریف امامی از کار در راه آهن
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • از این مهندس پاس به آن پاسور گل؛ ژاوی و کروس چرا مثل مسی و مولر استعفای خود را پس گرفتند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • ترافیک سنگین صبحگاهی در آزاد راه کرج تهران
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • سنگلج در خطر است!
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد