Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا کیا، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در یادداشتی توضیحاتی درباره اعتراضات اخیر برخی دانشجویان این دانشگاه نسبت به احکام صادره برای دانشجویان بازداشت شده در حوادث دی ماه سال پیش پرداخت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری آنا، علیرضا کیا، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در یادداشتی پیرامون اعتراضات اخیر در این دانشکده نوشت:
دوشنبه هفته گذشته بعد از اعلام حکم اولیه یکی از دانشجویان‌ دانشکده علوم اجتماعی، که در‌ جریان اعتراضات دی‌ماه دستگیر شده بود، مبنی بر 8 سال حبس تعزیری که البته طبق قانون 5 سال آن‌ را تحمل می‌کند، موجی از ابهامات و انتقادات نسبت به این حکم در میان دانشجویان دانشکده پدید آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از آن نیز احکام‌ اولیه دو نفر دیگر از دانشجویان اعلام شده بود که واکنش‌هایی این چنینی را در پی داشت و پرونده بقیه دانشجویانی که در وقایع دی‌ماه سال گذشته دستگیر شده بودند نیز درحال طی روند قضایی است. اعلام خبر 8 سال حبس برای یکی از دانشجویان در روز دوشنبه، برای تشکلها و گروه‌های مختلف دانشجویی بهت‌آور ‌و سوال برانگیز بود، چرا که درباره این مورد خاص، قبل از برگزاری دادگاه، هم بسیج دانشجویی ‌و هم‌ انجمن اسلامی دانشکده استشهادیه‌ای امضا کردند مبنی بر اینکه ایشان تا جایی که ما اطلاع داشتیم، تا پیش از اعتراضات دی ماه فعالیت ساختارشکنانه و همچنین اقدام سیاسی خاصی علیه نظام نداشته است.
از روز سه شنبه همه گروه‌های دانشجویی تصمیم به انجام اقدامات و تلاش‌های فوری برای تجدیدنظر در احکام صادر شده برای دانشجویان گرفتند. از جمله این اقدامات، صحبت کردن با اساتید مختلف برای امضای نامه‌ای جهت عفو دانشجویان یا تخفیف در حکم آن‌ها،‌ جمع شدن در لابی دانشکده و گفتگو و دعوت از اساتید برای شرکت در جمع دانشجویان، جلسات متعدد بین فعالین ‌ و‌ تشکل‌های مختلف برای رسیدن به راه حلی مشترک و اثرگذار بر مسئولان وزارت علوم، دولت و مطالبه پاسخگویی مسئولین این وزارت خانه و‌ دانشگاه و سایر مسئولان مربوطه بود.
اما بسیج دانشجویی درقبال احکام صادره برای دانشجویان، از قوه قضاییه و وزارت علوم دو مطالبه دارد. با توجه به اتهامات وارد شده به آن‌ها در احکام و شناخت ما در سطح دانشکده از این دانشجویان، به ‌نظر‌ می‌رسد هیچکدام از آنها اتهاماتی مبنی بر ارتباط با منافقین یا خارج از کشور نداشته باشند، پس با توجه به بیانات مقام معظم رهبری لازم است بین این‌ها و کسانی که ارتباطاتی خارجی دارند، فرق گذاشته شود. علت صدور این احکام برای ما سوال برانگیز است و مطالبه ما ورود جدی وزارت علوم و پاسخگویی قوه قضاییه درباره چرایی صدور این احکام سنگین است ضمن آن که‌ تاکید موکد میورزیم طبق بیانات رهبر انقلاب، برخورد عادلانه با متهمان صورت گیرد. ما خواستار اشد مجازات برای مرتبطین با خارج هستیم ولی برای کسانی که در این دسته نیستند، تا جای امکان خواستار رأفت اسلامی و عفو و تخفیف هستیم؛ که البته بسیج دانشجویی دانشکده در بیانیه های خود بر این مسئله تاکید کرده است.
نکته آخر اینکه، در ادامه اقدامات دانشجویان و در دومین روز از تجمعات دانشکده، دیروز، دوشنبه نیز اجتماعی در لابی دانشکده با حضور برخی اساتید و مسئولین دانشکده صورت گرفت که در آن وعده‌هایی برای پیگیری اجرای عدالت در مواجهه با دانشجویان دستگیر شده در وقایع دی‌ماه سال گذشته از طرف مسئول نهاد رهبری دانشکده، سرپرست دانشکده و‌ برخی اساتید داده شد و قرار بر این است که جمع شدن و گفتگوی دانشجویان ادامه داشته باشد که البته در همین مورد بسیج دانشجویی ضمن تلاش برای پیگیری مطالبات مذکور، بر لزوم حفظ اصول، قانون و چارچوب ها در جریان هرگونه اقدامات و پیگیری ها تاکید کرده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۸۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران فاطمه یزدیان، رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

کد خبر 6097171

دیگر خبرها

  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت