Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، در راستای سیاست‌­های ابلاغی اقتصاد مقاومتی در حوزه نوآوری و ایجاد بستر جهت استفاده از ظرفیت­‌های داخلی حوزه کشاورزی، این مهم در سازمان اقتصادی کوثر مورد بررسی قرار گرفت و در جهت استفاده از ظرفیت واحدهای نوآور جهت تجاری سازی ایده­‌ها، در گام نخست به برگزاری رویداد نوآورانه روناک در حوزه کشاورزی اقدام می­‌نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون برنامه‌­ریزی و امور اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر اظهار کرد: در دنیای امروز ساختار اقتصادی شرکت­‌ها با گذشته به طور اساسی تغییر کرده و شاخص‌های سخت افزاری و دارایی‌های مشهود كه دیروز در جایگاه یك بنگاه اقتصادی نقش تعیین­ كننده داشت، جای خود را به نوآوری و خلق محصولات جدید و دارایی‌های نرم افزاری داده است.

وی بیان داشت: توسعه اقتصادی بر پایه نوآوری و خلاقیت و استفاده از دانش، استوار است و تولید علم و دانش و بهره­ گیری و گسترش آن در سطح جامعه در تمام زمینه‌های اجتماعی، توانمندی و قدرت ایجاد می‌کند و كشورهایی كه بخش قابل ملاحظه ­ای از تولید علم و دانش را به خود اختصاص داده ­اند، از نظر صنعتی، توسعه ­یافته و از توان اقتصادی و سیاسی بالایی برخوردارند.
وکیلی در ادامه گفت: کشورهای توسعه­ یافته علاوه بر تقویت استفاده از مزیت‌های نسبی که غالباً متکی بر منابع طبیعی می‌باشند، به خلق ثروت متکی به نوآوری و دانش روی آورده‌اند.

وی با اشاره به استقبال اکوسیستم کارآفرینی جهت استفاده از ظرفیت شرکت­ های تابعه سازمان برای تجاری ­سازی ایده­ های حوزه کشاورزی که در مرحله ابتدایی رشد خود قرار دارند، افزود: سازمان اقتصادی کوثر نیز از رسوخ نوآوری در شرکت های تابعه در حوزه کشاورزی با هدف ایجاد ثروت استقبال می نماید.

 
حمایت از طرح­ های نوآور و مشارکت با بنگاه‌های اقتصادی دانش­ محور
یکی از راهکارهای حمایت از خودکفایی پایدار در محصولات استراتژیک
   معاون برنامه ­ریزی و امور اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر تصریح کرد: واقعیت این است که یکی از علل اساسی زیاده‌روی در مصرف و همچنین تمایل مردم به مصرف کالاهای خارجی، پایین بودن کیفیت محصولات و کالاهای داخلی است و این مسأله در بلند مدت باعث سلب اطمینان مردم از کیفیت اکثر کالاهای داخلی شده است؛ بنابراین استفاده از دانش برای بهینه کردن کیفیت محصولات داخلی و حمایت از واحدهای نوآور می‌تواند ترغیب مردم را به مصرف کالاهای داخلی به همراه داشته باشد.

وی گفت: به این ترتیب، از یک سو وابستگی کشور به محصولات و ارز خارجی جهت واردات این کالاها کاهش می‌یابد و از سوی دیگر، با ارتقای کیفیت محصولات داخلی، زمینه‌ رقابت این کالاها با کالاهای مشابه در بازارهای خارجی فراهم می‌شود و در نهایت، با افزایش گستره‌ کالاهای صادراتی، آسیب‌پذیری کشور در برابر تحریم کالاهای صادراتی کاهش می‌یابد.

وکیلی با بیان این­که از مهمترین مزایای استفاده از ایده­ های نوآورانه ایرانی برای تولید کالای ملی و ارائه خدمات به مردم، قدرت سازگاری و تطبیق ایده ­ها و طرح­ های نوآورانه با شرایط اقتصادی اجتماعی و برخواستن آن­ها از نیازهای مبتنی بر الگوی زندگی و کسب و کار ایرانی اسلامی و معرفی به جامعه است، افزود: باید توجه داشت یکی از عوامل اساسی رشد تولید سرانه‌ ملی، حمایت از طرح ­های نوآور و مشارکت با بنگاه‌های اقتصادی دانش ­محور می ­باشد و در حقیقت، یکی از راه کارهای خودکفایی پایدار در محصولات استراتژیک، ارتقای فناوری و افزایش بهره‌وری عوامل تولید و استفاده از ظرفیت سازمان­ های بزرگ در جهت دانش ­بنیان نمودن تولیداتی است که ظرفیت آن­ها در شرکت­ ها وجود دارد.

وی ادامه داد: پایه و اساس این موضوع، ایجاد ساختارهایی است که شرایط را برای توسعه فعالیت های مبتنی بر دانش در سطوح مختلف سازمانی از طریق مشارکت با شرکت های کوچک و متوسط به وجود می آورد.

وکیلی در پایان از رویداد نوآورانه و استارتاپی کوثر (روناک) به عنوان فرصتی برای تزریق نوآوری و ایده­ های نو برای سازمان اقتصادی کوثر که دارای زیرساخت­ های تولیدی و شبکه­ های توزیعی در کل کشور می باشد، یاد کرد که امکان تجاری ­سازی ایده های ایرانی را مبتنی بر توانایی عوامل داخلی با هدف ایجاد ثروت فراهم می­ سازد.

معاون برنامه ­ریزی و امور اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر افزود: روناک به صورت تخصصی اولین رویداد نوآورانه حوزه  کشاورزی در سطح کشور خواهد بود که توسط سازمان اقتصادی کوثر برگزار می ­شود.

لازم به ذکر است در این رویداد ۱۲۷ طرح و ایده در حوزه­ های مختلف کشاورزی، دامپروری، طیور و آبزیان توسط واحدهای نوآور مستقر در مراکز نوآوری و پارک های علم وفناوری ارائه و طی دو مرحله داوری توسط ۳ گروه از متخصصان حوزه­ های مختلف انجام شد. در نهایت ۴۰ طرح منتخب به رویداد روناک فرا خوانده شدند و از این تعداد ۷ طرح برتر بر اساس نظر داوران و نیاز سرمایه گذاران و شرکت­ های تابعه سازمان اقتصادی کوثر در حضور مدیران ارشد شرکت های تابعه گروه کشاورزی به ارائه طرح خود می­ پردازند تا بر این اساس نسبت به جذب سرمایه و تجاری ­سازی ایده خود مشارکت بُرد - بُرد را برای طرفین به همراه داشته باشد.

رویداد روناک با هدف شناسایی سیستماتیک ایده ­ها و طرح­ هایی است که در حوزه کشاورزی برای رسیدن به اهداف تجاري­ سازي و توليد ثروت و توسعه بخش کشاورزی با حمايت از نوآوري و خلاقيت و توسعه اقتصاد دانش ­بنيان در بخش کشاورزی و رونق اقتصاد محلي مبتني بر فناوري و توسعه كارآفريني با حمایت از ایجاد واحدهاي كوچك و متوسط دانش‌بنیان و فناور فعال در زمينه‌هاي كشاورزي، برگزار خواهد شد.
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۹۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری «اینوتکس» امسال شاهد برگزاری نخستین رویداد هاکا مستر است؛ رویدادی که با هدف یادگیری سریع برگزار می شود. در این رویداد با ارائه ۸ کارگاه آموزشی و ۴ پنل تخصصی در زمینه‌های مختلف، شرکت کنندگان با مفاهیم کلیدی و ابزار های پیشرفته برای تبدیل ایده‌ به واقعیت در زمانی کوتاه، آشنا می شوند.

هاکا مستر فرصتی برای یادگیری سریع موضوعات کاربردی است. این برنامه به شرکت کنندگان کمک می کند تا مهارت های جدیدی را کسب کنند دانش خود را گسترش دهند و برای چالش های دنیای واقعی آماده شوند.

ایجاد شبکه ای از نوآوران بر اهداف دیگر این رویداد است. این برنامه فرصتی برای شرکت کنندگان فراهم می کند تا با دیگر نوآوران از سراسر کشور ارتباط برقرار کنند و از تجربیات و ایده های یکدیگر بیاموزند.

ارائه ابزارهای پیشرفته برای تبدیل ایده به واقعیت از دیگر اهداف ها مستر اینوتکس ۲۰۲۴ است. در این رویداد به شرکت کنندگان ابزارهای لازم برای تبدیل ایده های خود به واقعیت داده می شود. این ابزارها شامل مواردی مانند نرم افزار طراحی، پلتفرم های نمونه سازی، و منابع مالی است.

در این رویداد کارگاه های مختلفی برگزار می شود. ایده‌پردازی، اعتبارسنجی و تحقیق بازار یکی از کارگاه هاست. در این کارگاه شرکت کنندگان با تکنیک‌های خلاقانه ایده‌پردازی آشنا می‌شوند و یاد می‌گیرند که چگونه ایده‌های خود را پرورش داده و آنها را به طرح‌های عملی تبدیل کنند.

بیزینس مدل‌های برند از دیگر کارگاه های این رویداد است. در این کارگاه با انواع مدل‌های کسب و کار آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید که چگونه مدل مناسب برای ایده‌تان را انتخاب کنید.

طراحیMVP افسانه‌ای کارگاه دیگری است که در این رویداد برگزار می شود. در این کارگاه با روش‌های سریع و کاربردی طراحی محصول و تجربه کاربری (UX/UI) آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید که چگونه محصولاتی و کاربر پسند خلق کنید.

بازاریابی برای ایده‌هایی که به دنیا نیامده‌اند عنوان کارگاه دیگری از هاکا مستر است. در این کارگاه با تکنیک‌های جذب مشتری آشنا خواهید شد و یاد می‌گیرید که چگونه با استفاده از روش‌های خلاقانه و نوین، مشتریان را به ایده‌تان جذب کنید و ریسک استارتاپ خود را کاهش دهید.

پنل انتقال تجربه مدیران محصول و مارکتینگ نیز در این رویداد برگزار می شود. در این پنل، مدیران محصول و مارکتینگ شرکت‌های موفق تجارب و چالش‌های خود را با شما به اشتراک می‌گذارند و درس‌هایی ارزشمند از دنیای بازاریابی به شما می‌آموزند.

آشنایی با مهمترین روش‌های توسعه سریع برنامه‌نویسی سرور، پنل انتقال دانش و تجربه مدیران، فرصت‌ها و قواعد جذب سرمایه، هنر ارائه به داور و سرمایه‌گذاران، پنل انتقال تجربه مدیران نوآوری صنایع و سرمایه‌گذاران هم از دیگر برنامه های این رویداد است.

گفتنی است؛ شرکت‌کنندگان در این برنامه مهارت استفاده از ابزارهای نوآورانه را در تبدیل ایده‌های خود به واقعیت در زمانی کوتاه آموخته و به انتقال دانش و تجربه با یکدیگر می‌پردازند.همچنین محتوای آموزشی این برنامه با مشارکت اساتید و افراد صاحب‌نظر ضبط و منتشر شده و دراختیار دیگر علاقمندان در شبکه نوآوری قرار می گیرد.

اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

کد خبر 6087306 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • «هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • بزرگترین گردهمایی صنایع خلاق ایران در رویداد مانوین