Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ اکتاوینو علیمودینو روز سه شنبه در حاشیه سفر یک روزه به اراک، در دیدار با استاندار مرکزی افزود: تحریم های جدید آمریکا نمی تواند در مراودات تجاری اندونزی با ایران موثر باشد چرا که این کشورها به لحاظ مذهبی و شرایط اجتماعی همسو هستند.
سفیر اندونزی در ایران بیان کرد: ایران از امن ترین کشورهای منطقه خاورمیانه و حتی آسیا محسوب می شود و سالانه تعداد زیادی از هموطنان اندونزیایی برای زیارت حضرت معصومه(س) و حضرت رضا(س) به این کشور سفر می کنند و تاکنون کوچکترین مشکل امنیتی دیده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: در موسم اربعین حسینی(ع) نیز مردم کشور اندونزی برای زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) به ایران سفر می کنند و ثبات امنیتی این کشور در مقایسه با همه کشورهای جهان بی نظیر است.
اکتاوینو علیمودینو بیان کرد: اندونزی علاوه بر تقویت مراودات اقتصادی و تجاری با ایران تمایل بسیاری برای تقویت مناسبات در حوزه صنعت گردشگری است و باید موانع موجود در این بخش با همکاری دوجانبه برطرف شود.
وی اضافه کرد: استان مرکزی به لحاظ تنوع تولیدات صنعتی شباهت زیادری با 2 استان اندونزی دارد که در صورت ایجاد ارتباط مدیران صنایع این مناطق می توانند مراودت 2 سویه ارزشمندی را ایجاد کنند.
سفیر کشور اندونزی در ایران ادامه داد: اندونزی از بزرگترین وارد کنندگان پسته و داروهای گیاهی از کشور ایران است که می توان با ایجاد ارتباط تجاری کارشناسی و منطقی همه این محصولات را از استان مرکزی خریداری و به اندونزی وارد کرد.
وی افزود: اتاق بازرگانی اندونزی یک میز تجاری با عنوان ایران دارد که همه ظرفیت های این کشور به صورت کلی تشریح شده است.
اکتاوینو علیمودینو اظهار داشت: صنایع دستی هنرمندان ایرانی به خصوص فرش مورد توجه مردم اندونزی است و واردات این اثر هنری نیز یکی از اهداف تقویت مراودات تجاری اندونزی با ایران است.
استاندار مرکزی نیز در این دیدار گفت: تراز تجاری ایران و اندونزی قابل قبول نیست و باید مناسبات دو کشور توسعه یابد.
سید علی آقازاده بیان کرد: حضور سفیر کشور اندونزی در استان مرکزی باید زمینه تقویت مراودات اقتصادی، تجاری و گردشگری 2 کشور را فراهم کند.
وی اضافه کرد: استان مرکزی علاوه بر ظرفیت های ارزشمند صنعتی، توانمندی های بسیاری در بخش کشاورزی دارد که می تواند همه این محصولات را به کشور اندونزی صادر کند.
استاندار مرکزی گفت: برای تقویت مراودات تجاری ایران و اندونزی لازم است تفاهم نامه ای کارشناسی و علمی بین اتاق بازرگانی 2 کشور منعقد شود.
وی افزود: بیت تاریخی امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی، بازار تاریخی اراک و نراق، تکیه ها و حسینیه های شهرستان تفرش و غار چال نخجیر از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی استان مرکزی است که می تواند محل مناسب و جذابی برای گردشگران اندونزیایی باشد.
بازدید از چند واحد تولیدی، شرکت در نمایشگاه گل و گیاه و دیدار با فعالان بخش خصوصی از دیگر برنامه های یک روزه سفر سفیر اندونزی در شهر اراک است.
2 هزار و 800 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت دارد.
سفیر کشور بنین نیز در فروردین ماه امسال به همراه یک تیم اقتصادی به استان مرکزی سفر کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تحریم های جدید آمریکا ایران سفیر اندونزی ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۶۰۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق برگزار شد.

در این اجلاس سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان به همراه اثیر داوود سلیمان الغریری وزیر تجارت عراق و هیئت همراه با اشاره به پیشرفت روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و عراق بر تدوام رفع موانع از جمله در بخش صادرات خدمات فنی و مهندسی، مبادلات مالی و ارزی و تسریع در ساخت پروژه‌های جاده‌ای و راه آهن تاکید کرد، گفت: روابط تجاری ایران و عراق موجب پیوند دو ملت ایران و عراق بوده است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: ایران همواره خواهان عراقی یکپارچه و پیشرفته است و در این راستا حمایت های لازم را انجام می دهد.

خاندوزی تاکید کرد: ما برای کشور عراق، خواستار کشوری موفق و مستقل هستیم؛ با این وجود برخی کشور‌های ثالث در این مسیر سنگ‌اندازی می‌کنند، اما گسترش روابط تجاری میان و عراق برای ما از اهمیتی بالا برخوردار است.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: با توجه به دستاورد‌های ایران در زمینه‌های مختلف علمی، صنعتی و فناوری فرصت‌های بالایی به ویژه در بخش انرژی و ساختمان برای توسعه روابط تجاری بین دو کشور وجود دارد.

وی به وجود مشکلاتی مانند معوقات پیمانکاران ایرانی در کشور عراق اشاره کرد و افزود: این مشکلات نیازمند پیش‌بینی راهکار‌هایی برای حل‌و فصل این مشکلات است.

وی افزود: کمیته‌های متعددی به دلیل اهمیت موضوعات مشترک برای دو کشور تشکیل شده است تا کار را در زمینه‌های متعددی شامل انرژی مناطق آزاد و بانکی و مالی به صورت تخصصی پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود