Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@02:53:04 GMT

◄ قطار تبریز-وان، به‌‎نام تبریز به‌کام وان

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۶۸۴۴۹

◄ قطار تبریز-وان، به‌‎نام تبریز به‌کام وان

تین‌نیوز | 

 «المانتیور»در گزارشی  قطارهای مسافربری تبریز – وان  را اقدامی برای شکوفایی هرچه بیشتر گردشگری وان مطرح کرده است.

به گزارش تین‌نیوز  وب‌سایت «المانیتور» تحلیل کرده است در حالی پس از سه سال قطار تبریز – وان مجدداً مشغول به فعالیت می‌شود که در سراسر شهر وان تابلوها و نشانه‌های فارسی به چشم می‌خورد و برعکس تبریز، این شهر برای پذیرش گردشگران همسایه آمادگی کامل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعت آسیب‌دیده گردشگری ترکیه در حال احیا و جان‌گیری دوباره از طریق گردشگران همسایه خود است. به نظر می‌رسد هرچند توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل امری مثبت است، اما نباید در خوانش آن دچار اشتباه شد.

آنچه مسلم است با راه‌اندازی مجدد مسیر ریلی تبریز – وان، گردشگری ترکیه بیشتر از ایران سود خواهد برد و مسئولان درصورتی‌که برای توسعه گردشگری در آذربایجان شرقی هدف‌گذاری کرده‌اند، باید با الهام گرفتن از الگوی توسعه گردشگری در وان بازاریابی منسجم و هدف‌مند و همچنین توسعه زیرساخت‌های پذیرش گردشگر را در دستور کار خود قرار دهند.

صاحب‌نظران بر این باورند استانداردهای زیرساختی و بازاریابی برای جذب گردشگر بین دو شهر وان و تبریز تفاوت بسیار دارد و به سبب همین تفاوت است که ترکیه موفق شده در شهر کوچک و مرزی خود سالانه تنها بیش از ۵۰۰ هزار گردشگر ایرانی را پذیرش کند.

بنابراین هرچند راه‌اندازی خطوط حمل‌ونقل بین‌المللی اقدامی زیرساختی و ضروری تلقی می‌شود، گردشگری تبریز نباید برای جذب بیشتر گردشگر به مسیر تازه راه‌اندازی شده دلخوش کند و چاره‌ای هم‌سو با ذائقه گردشگران خارجی در حوزه‌های زیرساختی و بازاریابی توریستی بیندیشد.

در همین خصوص و در آخرین تحلیل، «المانتیور» نیز به موضوع بازگشایی خط راه‌آهن میان تبریز و وان پرداخته و تصریح کرده به‌رغم آنکه ترکیه نیز همچون ایران با نوسانات ارزی دست‌وپنجه نرم می‌کند و این موضوع باعث کاهش درآمدهای ارزی این کشور از بخش گردشگری شده است، اما ایران به کمک صنعت توریسم ترکیه آمده و گردشگران ایرانی همچنان مشتاقانه به شهر کوچک وان سفرکرده و در آنجا خرج می‌کنند.

یکی از مظاهر ثمربخشی سیاست جدید ترکیه در بازاریابی تخصصی و جذب گردشگر، در آمارهای ورود گردشگر به شهر «وان» نمود یافته است.

 ترکیه در سال ۲۰۱۷ و یک سال پس از رکود بزرگ گردشگری خود در ۲۰۱۶، موفق به جذب ۳۲ میلیون و ۴۱۰ هزار گردشگر شد که از این میان ۲ میلیون و ۵۰۲ هزار نفر ایرانی بودند. با این رقم، حضور گردشگران ایرانی در ترکیه با رشدی ۵۰ درصدی نسبت به سال قبل از آن رکوردشکن شد و ایران در رتبه سوم برترین مبدأ گردشگران مسافر ترکیه جای گرفت.

 تحلیلگران با استناد به آمار، بخش قابل‌توجهی از دلایل این رکورد زنی و احیای گردشگری در ترکیه را متوجه موج بی‌سابقه سفر ایرانیان به «وان» می‌دانند؛ شهری که فاصله نزدیکی با مرز ایران دارد و در سال‌های اخیر با اقبال بی‌سابقه و فزاینده گردشگران ایرانی که قریب به‌اتفاق گردشگران ورودی به این شهر را تشکیل می‌دهند، مواجه شده است.

شکوفایی گردشگری وان که کمک قابل‌توجهی به شکوفایی گردشگری ترکیه کرده و می‌کند، حاصل بازاریابی منسجم مسئولان گردشگری ترکیه و مدیریت شهری گردشگری‌محور وان است.

با این اوصاف، در این هفته که خبر بازگشایی مجدد مسیر ریلی تبریز – وان با هزینه بلیت ۱۱ یورو منتشر شد، این ادعا از طرف مسئولان استانی آذربایجان شرقی و گردشگری کشور مطرح‌شده است که این اقدام در راستای رونق بخشیدن به گردشگری کشور و به‌خصوص تبریز و به جهت تبلیغ رویداد «تبریز ۲۰۱۸» و سیاست‌گذاری‌های شکل‌گرفته حول آن است؛ امری که کارشناسان با توجه به شکاف عمیق تراز کنونی گردشگری ایران و ترکیه در آن تردید دارند.

 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: قطار ترکیه تبریز 2018 قطار تبریز وان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۶۸۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد