Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@03:33:48 GMT

تصمیم مهم ارزی سران قوا

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۶۹۲۸۳

تصمیم مهم ارزی سران قوا

پول‌نیوز - رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد، در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا تصمیم خوبی اتخاذ شد و آن این است که از این هفته برای کالاهایی که در کشور تولید می شود و کالاهای غیرضروری نباید ارز از کشور خارج شود، با این کار از تولید حمایت می شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: التهابات و هیجانات اخیر در حوزه اقتصادی از جمله در بازار طلا و خودرو، دلایل اقتصادی واقعی ندارد و بخش عمده ای از این التهابات، غیر اقتصادی و ناشی از فضای روانی و سیاسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدرضا پورابراهیمی در گفتگوی ویژه خبری با اشاره به اینکه تحریم ها از سالهای قبل وجود داشته است و جدید نیست، افزود: زمانی که آمریکایی ها در برجام حضور داشتند کاری در زمینه اقتصاد برای ما انجام ندادند بنابراین خروج آنها از برجام تأثیر خاصی بر اقتصاد کشورمان ندارد.

وی با تاکید بر اینکه بازارهایی مانند ارز، طلا و سکه بازارهای نوسان گیری و کوتاه مدت است و بلند مدت نخواهد بود، اضافه کرد: مردم باید به سراغ بازدهی های واقعی اقتصادی از جمله بازار سرمایه بروند.

وی افزود : سیاست های ارزی بانک مرکزی باید بازنگری شود و بهبود یابد.

پورابراهیمی گفت: به علت نبود سیاست های منطبق با رویکردهای تخصصی اقتصادی، فاصله زیادی میان نرخ بازدهی دارایی های واقعی در اقتصاد و نرخ بازدهی دارایی مالی وجود دارد و این شکاف اثرات خود را بر حوزه ساختار نظام تأمین مالی در اقتصاد می گذارد.

وی افزود: نرخ های واقعی بازدهی در اقتصاد کشورمان کمتر از نرخ بازدهی سود سپرده هاست.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: ​بر اساس گزارش ها ، بانک ها سود سپرده 15 درصد را رعایت نمی کنند و همچنین بانک مرکزی اواخر پارسال 5 درصد سود سپرده را افزایش داد که خطای فاحش در اقتصاد کشور بود و حدود 15 هزار میلیارد تومان هزینه اضافی به نظام بانکی تحمیل کرد.

پورابراهیمی ، هزینه زیاد تأمین مالی را از مهمترین مشکلات تولید کنندگان بیان و اضافه کرد: نرخ سود سپرده در اقتصاد باید به تدریج کاهش یابد البته باید متناسب با تورم باشد.

وی با اشاره به اینکه حدود 1500 هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود دارد، گفت: اگر این نقدینگی به سمت اجرای طرح های مهم عملیاتی هدایت شود بازدهی بسیار زیادی خواهد داشت.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه قیمت نفت نسبت به سال های اخیر 2 برابر شده و به تبع آن درآمد ارزی افزایش یافته است، افزود: میانگین واردات کل کشور در 5 سال گذشته حدود 45 میلیارد دلار بود در حالی که درآمد ارزی سالانه کشورمان بیش از 100 تا 110 میلیارد دلار است یعنی بیش از 2 برابر مصارف ،​منابع ارزی داریم بنابراین چرا باید التهاب ارزی داشته باشیم؟

وی اضافه کرد: انتظار داریم دولت این وضعیت را مدیریت کند و نباید کاری کنیم که تقاضا برای ارز افزایش یابد.

پورابراهیمی گفت: در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا تصمیم خوبی اتخاذ شد و آن این است که از این هفته برای کالاهایی که در کشور تولید می شود و کالاهای غیرضروری نباید ارز از کشور خارج شود با این کار از تولید حمایت می شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ارز پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۶۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با وجود علاقه سرمربی آلمانی؛ هانسی فلیک هیچ‌وقت به هدایت بارسلونا نزدیک نبود!

سران بارسلونا معتقد بودند که هانسی فلیک فرد مناسبی برای هدایت تیم‌شان نبود.

طرفداری | وقتی ژاوی در ژانویه تصمیم گرفت تا بارسا را در پایان فصل ترک کند، نام هانسی فلیک و علاقه او برای هدایت بلوگرانا زیاد در تمامی خبرگزاری‌ها به گوش می‌رسید اما او هیچ‌وقت گزینه مورد نظر مدیران بارسلونا نبود.

متئو مورتو خبرنگار سرشناس حوزه نقل و انتقالات فوتبال اسپانیا با اشاره به گزارش فابریتزیو رومانو در ستون سایت caughtoffside می‌نویسد با اعلام تصمیم ژاوی برای جدایی، دو نامزد به سرعت به عنوان گزینه‌های اصلی برای جایگزینی او مطرح شدند، رافائل مارکز مربی تیم بارسلونا اتلتیک و هم‌تیمی سابق ژاوی و هانسی فلیک سرمربی سابق بایرن مونیخ و تیم ملی فوتبال آلمان.

رافا مارکز به دلیل سابقه و شناختش از باشگاه، گزینه محبوب‌تر برای جانشینی ژاوی است. با این حال، برخی از اعضای هیئت مدیره بارسلونا در مورد صلاحیت او برای این شغل تردید داشتند. فلیک توسط ایجنت پینی زهاوی حمایت می‌شد، اما با مخالفت برخی در بارسلونا روبرو شد. پینی زهاوی که رابطه نزدیکی با خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا دارد، به شدت از هانسی فلیک برای این سمت حمایت می‌کرد.

با این حال، برخی در باشگاه نگرانی‌هایی در مورد سبک بازی و فلسفه مربیگری فلیک داشتند و معتقد بودند که او برای بارسلونا مناسب نیست. در مورد فلیک این عقیده مطرح بود که او چون به زبان اسپانیایی و انگلیسی آشنا نیست نمی‌تواند درست با بازیکنان و رختکن ارتباط برقرار کند و دلیل دیگر این بود که آنها می‌خواستند سرمربی بعدی آنها سابقه بازی در بارسلونا را داشته باشد تا بهتر بتواند این تیم را هدایت کند.

در واقع از همان ابتدا هم هانسی فلیک به هدایت بارسلونا نزدیک نبود، چراکه سران بارسا او را فردی مناسب برای دراختیار گذاشتن سکان هدایت این تیم نمی‌دانستند. در نهایت، ژاوی تصمیم خود را تغییر داد و در بارسلونا ماند و خوان لاپورتا و دیگر اعضای هیئت مدیره از تعهد و اشتیاق ژاوی به باشگاه متقاعد شده بودند.

از دست ندهید ????????????????????????

رضا عنایتی: دیگر مهاجمی مثل من پیدا نمی‌شود واکنش به گل شهاب زاهدی: پله هم نمی‌توانست این گل را بزند! سرمربی اینتر: طارمی بازیکن بزرگی است و از داشتنش خوشحالیم اضافه شدن کارلو آنچلوتی به حلقه شادی بازیکنان رئال مادرید / فیلم

دیگر خبرها

  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • با وجود علاقه سرمربی آلمانی؛ هانسی فلیک هیچ‌وقت به هدایت بارسلونا نزدیک نبود!
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی