Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی تشکیک‌های مطرح شده درباره اعطای نشان درجه یک هنری به معاون فعلی امور هنری وزارت فرهنگ و دبیر پیشین شورای ارزشیابی هنرمندان، وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس وقت شورای ارزشیابی هنرمندان، شاعران و نویسندگان کشور، از اعطای این نشان دفاع کرد و آن را مطابق قانون و آیین‌نامه دانست.

ایران آنلاین /علی جنتی ـ وزیر اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ که در زمان مسؤولیت در این وزارتخانه در حکمی سید محمد مجتبی حسینی را به دبیری این شورا منصوب کرده بود، پس از انتشار اخباری مبنی بر شائبه‌های ایجاد شده درباره چگونگی دریافت درجه یک هنری حسینی که اخیرا پس از انتصاب او به سمت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح شده است، در توضیحی، صدور درجه هنری وی را مطابق قوانین برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته جنتی، درخواست ارزشیابی هنری سید مجتبی حسینی در زمان ریاست وی بر کتابخانه و موزه ملک به این شورا ارسال شده و پیش از انتصاب او به سمت دبیری شورای ارزشیابی صورت گرفته است. ضمن اینکه پس از انتصاب، وی برای جلوگیری از ایجاد شبهه، پرونده خود را از دبیرخانه کمیته‌های تخصصی پس گرفته تا در زمانی دیگر بررسی شود.

جنتی افزود: پس از مدتی با اصرار اینجانب که به عنوان وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی طبق قانون رییس شورای ارزشیابی هنرمندان نیز بودم، به منظور جلوگیری از تضییع حق این هنرمند شایسته، بر اساس آیین‌نامه و روال، پرونده را به شورا ارجاع دادم و شورا با بررسی آثار سید محمد مجتبی حسینی، او را که در سال هشتاد و یک برگزیده جشنواره بین‌المللی خوشنویسی جهان اسلام شده بود، شایسته دریافت درجه یک هنری دانست.

جنتی در بخش دیگری از توضیحات خود تاکید کرد: با این حال حسینی از امتیازات حداقلی این درجه در طول دوران مسؤولیتش در شورای ارزشیابی نیز استفاده نکرد.

وی ادامه داد: بر اساس مُر قانون در این خصوص تخلفی صورت نگرفته و چنین رویه‌ای برای اکثریت هنرمندان دارای سوابق اعمال شده است.

جنتی گفت: کافی است به استادان این هنرمند مراجعه شود تا به عنوان کارشناسان برجسته هنری میزان هنر و تسلط او را بر مباحث مختلف هنری بیان کنند.

چندی پیش چند استاد برجسته خوشنویسی و از اعضای شورای یادشده نیز در نامه‌ای به سیدعباس صالحی ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ از حسینی دفاع کردند. در این نامه از وزیر خواسته شده بود که چون شورای ارزشیابی هنرمندان کشور موافق موازین قانونی و رویه اداری سنوات قبل عمل کرده است، برای رفع ابهام نسبت به مقام و مراتب هنری و علمی او، اقدام لازم انجام شود./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۲۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب پس‌انداز برای این افراد غیرقانونی شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی رئیس جمهور اصلاحیه حساب پس انداز کارکنان دولت را مغایر قانون اعلام کرد.

تسنیم نوشت: در این نامه آمده است:

حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رئیسی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

بازگشت به رونوشت تصویب‌نامه هیأت محترم وزیران به شماره ۲۱۳۶۶۴/ت۶۲۰۹۷هـ مورخ ۱۸/۱۱/۱۴۰۲، موضوع: «اصلاح آیین نامه اجرایی قانون تشکیل حساب پس انداز کارکنان دولت»، متعاقب بررسی‌ها و اعلام نظر مقدماتی «هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین» و مستنداً به صدر ماده واحده و تبصره (۴) الحاقی به «قانون نحوه اجراء اصول هشتاد و پنجم (۸۵) و یکصد و سی و هشتم (۱۳۸) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی» و ماده (۱۰) آیین نامه اجرایی آن، مراتب متضمن اعلام نظر قطعی جهت اقدام لازم در مهلت مقرر قانونی و اعلام نتیجه به این جانب ابلاغ می‌گردد. بدیهی است پس از انقضای یک هفته مهلت مقرر در قانون، آن بخش از مصوبه که مورد ایراد قرار گرفته است، ملغی‌الاثر خواهد بود.

«با نظر به بندهای «الف» و «ب» ماده (۱) قانون تشکیل حساب پس انداز کارکنان دولت -مصوب ۱۳۷۶- که سپرده ثابت بودن نوع هر دو حساب افتتاحی به منظور تشویق پس انداز و حمایت از کارکنان دولت را با تصریح هر چه تمام مورد تأکید قرار داده است، بنابراین، تبصره الحاقی به ماده (۶) آیین‌نامه از حیث تغییر هر دو حساب از سپرده ثابت به قرض‌الحسنه که تغییر این عنوان به خاطر نیازمند بودن به قانون، خارج از صلاحیت دولت است، مغایر قانون است.»

در ادامه تصویر اصلاحیه آیین نامه حساب پس انداز کارکنان دولت را مشاهده می کنید؛ در تبصره این بخش آمده است: «تبصره- در صورت رضایت کارکنان به انتخاب حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز نزد هر یک از بانک‌های عامل به عنوان واریز منابع موضوع این آیین‌نامه، تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک عامل به کارکنان مربوط در طول دوره خدمت پرداخت می‌شود. استفاده از تسهیلات قرض‌الحسنه در طول دوره خدمت، مانع از پرداخت اصل پس انداز در پایان دوره نخواهد بود.»

۲۲۵۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898654

دیگر خبرها

  • آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی در شاهرود برگزار شد
  • تکرار حمایت‌ها و پافشاری دولت رئیسی از بازگشت گشت ارشاد
  • آیین گرامی‌داشت روز هنر انقلاب اسلامی در استان سمنان
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • اختتامیه جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • حساب پس‌انداز برای این افراد غیرقانونی شد