Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@02:15:39 GMT

پرتاب ماهواره هر ۳ ساعت یک بار توسط یک پهپاد-موشک‌

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۷۳۷۶۵

شرکت آمریکایی" Aevum" در حال آزمایش یک پهپاد-موشک‌ است که قادر خواهد بود ماهواره‌های کوچک را به مدار زمین ارسال کند.

این شرکت مدعی شده است که این سیستم تماما خودکار هزینه‌های پرتاب ماهواره را کاهش خواهد داد و انجام مکرر این پرتاب‌ها را مانند پروازهای تجاری، تسهیل خواهد کرد.

"جی اسکای لوس" مدیر عامل "Aevum" اظهار کرد، این سیستم پرواز که موسوم به"راون"( Ravn) است به نحوی طراحی شده است که قادر خواهد بود در هر ۱۸۰ دقیقه یک ماهواره به فضا پرتاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که باقی تجهیزات پروازی تنها قادرند سالیانه چند پرتاب موشکی انجام دهند.

وی افزود، سیستم "راون" بدون سرنشین است. این به این معنا است که در عملیات‌های زمینی این سیستم، به تعداد زیادی از پرسنل نیازی نیست.

برنامه نرم افزاری هدایت خودکار این شرکت که تحت عنوان"مینی" (Minnie) است، تاکنون شبیه سازی نزدیک به ۶۴۰ تست پرواز را به اتمام رسانده است.

به گفته "اسکای لوس"، اولین مرحله تولید سیستم "راون" شامل هواپیمای خودران و بدون سرنشینی بود که قابل استفاده مجدد است و با سرعت ۳ هزار و ۵۱۹ کیلومتر بر ساعت، قادر به پرواز است.

این سیستم موشک‌ها را قبل از اینکه وارد مدار شوند، از زمین به آسمان رهبری می‌کند.

این موشک‌ها از دو بخش تشکیل خواهند شد و منابع سوختی متفاوتی در یکی از این بخش‌ها استفاده خواهد شد. بخش دوم نیز با استفاده از اکسیژن مایع سوخت‌ گیری خواهد شد.

"اسکای لوس" گفت: با توجه به آزمایشات انجام شده و آزمایشات پیش رو، تا پایان سال ۲۰۱۹، سیستم ساخته شده توسط شرکت ما به شرکت‌های پستی"فدکس"( FedEx) و"یو پی اس"( UPS) در حوزه هوا و فضا مبدل خواهد شد.

زمان دقیق رونمایی از سیستم" Ravn" هنوز دقیق مشخص نشده است ولی به نوشته وب سایت این شرکت، ۱۷ اکتبر سال جاری، روز مهمی خواهد بود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پرتاب ماهواره پهباد موشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت ماهواره‌ای «اس‌ای‌اس» (SES) برای رقابت بهتر با ماهواره‌های استارلینک شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، شرکت ماهواره‌ای اینتل‌ست را سال آینده به قیمت ۳.۱ میلیارد دلار خریداری می‌کند.

این دو شرکت به تازگی اعلام کردند که اس‌ای‌اس مستقر در لوکزامبورگ، شرکت چندملیتی اینتل‌ست مستقر در ویرجینیا را طبق قرارداد منعقده شده خریداری می‌کند و انتظار می‌رود این قرارداد نهایتا سال آینده اجرا شود.

شرکت اس‌ای‌اس خدمات ماهواره‌ای خود را به سازما‌‌‌ن‌های دولتی، کانال‌های تلویزیونی، ایستگاه‌های رادیویی و همچنین به مخاطبان خصوصی در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

عادل الصالح، مدیر عامل این شرکت با ارائه توضیحاتی شرح داد: در صنعت ارتباطات ماهواره‌ای رو به توسعه و رقابتی، این معامله شبکه فضایی چند مداری، مجموعه طیف، زیرساخت‌های زمینی در سراسر جهان، قابلیت‌های عرضه به بازار و مشخصات مالی ما را گسترش می دهد.

هر دو شرکت، ماهواره‌های ارتباطی را در مدار زمین ایستا، که در ۲۲۲۳۶ مایل (۳۵۷۸۵ کیلومتر) بالای زمین قرار دارد، مستقر می‌کنند. اس‌ای‌اس یک صورت فلکی ماهواره‌ای را نیز در مدار متوسط زمین در ارتفاع حدود ۸ هزار کیلومتری مستقر کرده، با این حال رقابت شدیدتری برای خدمات ارائه شده توسط ماهواره‌های اینترنتی وجود دارد، به ویژه اینکه استارلینک در مدار پایینی زمین قرار گرفته است.

طبق این توافق، اس‌ای‌اس سهام شرکت اینتل‌ست را خریداری کرده و به این ترتیب به یکی از بزرگترین شرکت‌های ماهواره در جهان تبدیل می‌شود. این توافق نشان از اهمیت رقابت و رشد در صنعت ماهواره‌ای دارد و می‌تواند منجر به بهبود خدمات و پوشش ماهواره‌ای در سراسر دنیا شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • فو فایتر؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)
  • (ویدیو) تصاویر پربازدید از ساخت پهپاد و سیستم راداری توسط یک جوان افغان
  • تصاویر پربازدید از ساخت پهپاد و سیستم راداری توسط یک جوان افغان + ویدئو
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • حمله یک پهپاد انتحاری اوکراینی به حامل موشک یدکی برای سامانه پدافند هوایی بوک روس ها (فیلم)
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت