Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،حسین صبوری مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به تعداد مشترکین برق تهران، اظهار کرد: ۱۳ درصد مشترکان برق کشور که حدود ۱۴.۵ میلیون مشترک کشور را شامل می شود در تهران است. حدود ۹ درصد مصرف برق کشور در ساعات پیک مصرف در تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران با اشاره به کاهش تولید برقابی در کشور تصریح کرد: به دلیل کاهش بارش در تابستان سال جاری نیروگاه های برقابی تنها با ۵۰ درصد ظرفیت قادر به تولید برق هستند و کمبود ۵۰ هزار مگاواتی در حوزه تولید برقابی را شاهد هستیم که در زمان پیک مصرف با توحه به افزایش تجهیزات سرمایشی می تواند مشکل ساز شود.

وی ادامه داد:اقدامات لازم جهت بهینه سازی و نوسازی شبکه توزیع و انتقال صورت گرفته است و ۲۰۰ اکیپ عملیاتی آماده خدمت رسانی در این حوزه هستند.

صبوری با اشاره به پیک مصرف در تهران تصربح کرد:سال گذشته در تهران پیک مصرف به ۴۷۰۰ مگاوات رسیده بود که با توجه به رشد ۵ درصدی مصرف پیش بینی می شود این رقم در زمان پیک به ۴۹۰۰ مگاوات برسد که با توجه به بحث مدیریت مصرف و تقاضا این رقم را در ۴۵۰۰ مگاوات مدیریت می کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران با اشاره به امضاء تفاهمنامه بین شرکت ها و ادارات مختلف تهران بیان کرد: ۳۵۰۰ تفاهمنامه بین شرکت و ادارات مختلف تهران به امضا رسیده است که پیش بینی می شود در نتیجه این تفاهم نامه ها شاهد صرفه جویی ۳۵۰ مگاواتی در مصرف برق باشیم.

وی با اشاره به میزان مصرف برق در بخش های دولتی اذعان کرد: ۲۵ درصد از بار مصرف شهر تهران مربوط به بخش دولتی است که از این ۲۵ درصد، ۵۰ درصد مربوط به تجهیزات سرمایشی بخش های مختلف ادارات دولتی است. در صورتی که ادارات دولتی در دوره پیک مصرف برق تنها ۱۰ درصد  نسبت به سال گذشته کاهش مصرف داشته باشند، می توانیم پیک مصرف برق را بدون خاموشی بگذرانیم.

صبوری در پایان گفت:۵۰ اکیپ شامل نیروهای کارشناسی و متخصص به صورت سرزده به منظور نظارت به ادارت دولتی آماده فعالیت خواهند بود .این افراد تحت  آموزش هایی در جهت مدیریت مصرف قرار گرفته اند.

انتهای پیام/

 صرفه جویی ۳۵۰ مگاواتی در مصرف برق با امضاء تفاهمنامه بین شرکت ها و ادارات مختلف تهران 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

یاسر اکبریان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آنها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استاندارد‌های بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود، اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهر‌ها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهر‌ها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی