Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@10:52:44 GMT

سیاست های مدیریت بازار جزایر منفک هستند

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۸۰۰۸۰

محمد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به سیاست حراج سکه و تاثیر آن بر کنترل بازار اظهار داشت: دولت با هدف کاهش التهاب بازار سیاست حراج سکه را دنبال می کند؛ اما از آنجایی که نتوانسته عرضه و تقاضا در بازار را متعادل کند حراج سکه تاثیری بر کاهش التهاب و نوسانات را نداشته است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: عرضه و تقاضا با حراج سکه به تعادل نرسیده است و همچنان این دو کفه ترازو هم تراز نشده اند و شاهد افزایش قیمت ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تفرش در مجلس دهم شورای اسلامی با اشاره به ارائه اوراق گواهی توسط دولت، توضیح داد: دولت در نظر دارد با گواهی اوراق فشار را از بازار بردارد و نقدینگی در دست مردم را جمع آوردی کند، با جمع آوری نقدینگی و هدایت آن به سمت تولید می تواند در امر رونق اقتصادی عملکرد مثبتی داشته باشد؛ اما مردم در این زمینه قابل پیش بینی نیستند.

وی با بیان اشاره به اینکه 5 درصد سکه در اختیار 50 نفر است، گفت: این موضوع را در جلسات کمیسیون بررسی خواهیم کرد تا مشخص شود با شناسایی این اقشار چه اقدامات و مدیریتی بر بازار می توان اعمال کرد.

حسینی در ادامه گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه دولت با اقداماتی نقدینگی در جامعه را افزایش می دهد،اظهار داشت: دولت گاهی حرکاتی می کند که مردم در عرض چند روز به پول بسیاری دست پیدا می کنند یکی از این اقدامات دلار 4200 تومانی بود، مردم اجناس را با این مبلغ دلار خریداری می کنند و با دلار 7 هزار تومان به فروش می رسانند و میلیاردها پول مفت به دست می آورند و همین پول را به بازار سکه می آورند و تنظیم بازار را بهم می ریزند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیریت بازار به سیاست ها چندگانه نیاز دارد، گفت: عرضه دلار، سیستم نیما، فروش صحیح سکه و ارائه اوراق بهادار سیاست هایی است که باید مدنظر گرفته تا رونق تولید ممکن شود، در حال حاضر این مجموعه وجود دارد اما چون تصمیم گیران آن از یکدیگر جداست کارکرد آنها همخوانی ندارد و مانند جزایر منفک هستند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۰۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست همسایگی دولت سیزدهم

«جمهوری اسلامی ایران، کشورها و ملت‌های همسایه را خویشاوند خود می‌داند»؛ این شاید مهم‌ترین بخش از اولین سخنرانی رئیس‌جمهور است که ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ در مراسم تحلیف با حضور مهمانان خارجی و داخلی در مجلس شورای اسلامی اعلام شد و بررسی عملکرد بیش از ۲ سال و ۷ ماهه دولت سیزدهم نشان می‌دهد به این گزاره پایبند بودند و در مسیر تقویت و گسترش ارتباط با کشورهای همسایه حرکت کردند و «مهم‌ترین و اصلی‌ترین اولویت سیاست خارجی، ارتقا روابط با کشورهای همسایه» بوده است و «خواهان عزت و اعتلای آنها» بوده‌اند.

خبرگزاری مهر در سلسله گزارش‌هایی به بررسی روابط سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه طی یک‌سال گذشته پرداخته است.

کد خبر 6097420 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • ۸۰ کیلو طلای حراجی بدون مشتری ماند/ نرخ دلار کاهشی شد/ فردا دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ کلید می‌خورد
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند