Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@04:34:23 GMT

خوزستان مشکلي در تامين سوخت ندارد

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۸۱۷۶۳

خوزستان مشکلي در تامين سوخت ندارد

خبرگزاري آريا - اهواز - ايرنا - مدير شرکت پخش فرآورده هاي نفتي منطقه خوزستان (اهواز) گفت: در استان خوزستان چه در شرايط عادي و چه در شرايط بحراني احتمالي هيچ گونه مشکلي بابت تامين سوخت وجود ندارد.

به گزارش ايرنا نعمت اله نجفي روز چهارشنبه در کارگروه تخصصي تامين سوخت و مواد نفتي در استانداري خوزستان افزود: وضعيت سوخت در خوزستان، تامين سوخت و مخازن استراتژيک بسيار خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: علاوه بر تامين سوخت خوزستان مي توانيم حتي سوخت ديگر استان‌ها را تامين کنيم چرا که خوزستان سرچشمه سوخت است و مشکلات در سرچشمه بسيار کمتر است.
مدير شرکت پخش فرآورده هاي نفتي منطقه خوزستان (اهواز) افزود:90 درصد جايگاه هاي سوخت استان خوزستان مجهز به ژنراتور برق براي زمان وقوع بحران احتمالي هستند.
**ضرورت ايجاد پايگاه مهار آتش صنعتي در خوزستان
مديرکل مديريت بحران خوزستان نيز گفت: آتش سوزي در صنايع نفتي و پتروشيمي با تجهيزات فعلي آتش نشاني مهار نمي شود و خوزستان نياز به خاموش کننده هاي به روز دارد.
کيامرث حاجي زاده با اشاره به وقوع آتش سوزي در پتروشيمي بوعلي و چاه رگ سفيد افزود: لازم است سيستم هاي مهار آتش صنعتي در خوزستان ايجا شود.
وي با اشاره به افزايش دما و تاثير آن بر افزايش آتش سوزي ها در خوزستان گفت: انتظار مي رود در سال 97 مجموعه مناطق نفتخيز جنوب، شرکت خطوط لوله هاي نفتي و نيروگاه ها به سمت راه اندازي پايگاه اطفاي حريق صنعتي حرکت کنند.
حاجي زاده افزود:با توجه به وجود برخي لوله هاي نفتي و سوخت در سطح شهرها، پارسال مصوب شد 2 پايگاه آتش نشاني براي خطوط انتقال لوله نفت و سوخت احداث شود.
وي ادامه داد: شرکت خطوط لوله اصفهان و شرکت خطوط لوله هاي نفتي خوزستان مسئول ايجاد اين 2 پايگاه آتشن شاني هستند و اگر نسبت به راه اندازي آنها اقدام نکنند ما هيچ مسئوليتي در رابطه با اتفاقاتي که پيش آيد نمي پذيريم.
وي با اشاره به وضعيت نيروگاه هاي خوزستان نيز گفت: چند نيروگاه در خوزستان داريم که عمري از آنها مي گذرد و برخي از آنها از درون دچار فرسايش شده اند و نياز به بازسازي دارند اگر نتوانيم سوخت اين نيروگاه ها را تامين کنيم با مشکل رو به رو مي شويم.
حاجي زاده افزود:بايد به سمتي حرکت کنيم که همه نيروگاه هاگازي شوند و براي اين منظور لازم است شرکت گاز وارد عمل شود چراکه وضعيت خوزستان مثل برق وابسته به اين نيروگاه ها است. به گزارش ايرنا در منطقه عملياتي اهواز 36 جايگاه عرضه گاز فشرده يا CNG، 37 جايگاه سوخت 2 منظوره و 110 جايگاه عرضه بنزين فعال است.
7164/ 6037
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۱۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر

آخرین نیروگاه تولید برق فعال زغال‌سنگ بریتانیا پس ۵۷ سال فعالیت، سپتامبر سال جاری برای همیشه تعطیل خواهد شد. 

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، آخرین نیروگاه فعال زغال‌سنگ بریتانیا که در سال ۱۹۶۷ با ظرفیت تولید ۲ هزار مگاوات برق برای تأمین برق دو میلیون خانه توسط هیئت مرکزی تولید برق کشور راه‌اندازی شد، سی‌ام سپتامبر ۲۰۲۴ برای همیشه به فعالیت خود پایان خواهد داد. این اقدام بخشی از برنامه‌های دولت برای پایان دادن به تولید زغال سنگ در بریتانیا است.

عملیات انحلال این نیروگاه از اول اکتبر آغاز می‌شود و تکمیل آن دو سال طول خواهد کشید. تخریب برج‌های خنک‌کننده و دیگر بخش‌های این نیروگاه ۶۵۵ هکتاری پس از اتمام عملیات انحلال آغاز خواهد شد.

چرا تولید زغال‌سنگ در بریتانیا به پایان می‌رسد؟

زغال سنگ یک سوخت فسیلی است و از زمان انقلاب صنعتی در بریتانیا برق تولید می‌کند، زمانی این سوخت بر منطقه میدلندز شرقی تسلط داشت، اما اکنون به دلیل تأثیری که بر محیط زیست دارد، به‌عنوان کثیف‌ترین سوخت فسیلی بریتانیا شناخته می‌شود و معادن آن تعطیل شده‌اند. آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا نیز ماه سپتامبر تولید خود را متوقف خواهد کرد.

هنگامی که زغال‌سنگ می‌سوزد، گازهای گلخانه‌ای مانند دی‌اکسیدکربن وارد جو می‌شود. با گذشت زمان تجمع این گازها با به دام انداختن انرژی اضافی در جو زمین، دمای جهانی را افزایش داده است. بریتانیا متعهد شده است تا سال ۲۰۵۰ انتشار گازهای گلخانه‌ای خود را به صفر برساند و برای دستیابی به این هدف، تعهدات بلندپروازانه‌ای اتخاذ کرده که شامل دست‌یابی به برق کاملاً پاک تا سال ۲۰۳۵ با افزایش سریع انرژی بادی، خورشیدی و هسته‌ای می‌شود.

پیش از این نیز بریتانیا گزارش داد که رکوردها نشان‌دهنده تغییرات چشمگیری در سیستم تولید برق این کشور نسبت به ۱۵ سال پیش است که نیروگاه‌های گاز و زغال‌سنگ بیش از ۷۵ و انرژی‌های تجدیدپذیر تنها دو درصد از ترکیب برق آن را تشکیل می‌دادند. در سال گذشته نیز تنها یک‌سوم برق بریتانیا از سوخت‌های فسیلی و ۴۰ درصد آن از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌شد.

اکنون سهم برق تولید شده توسط سوخت‌های فسیلی در بریتانیا به پایین‌ترین حد خود رسیده است و گاز و زغال‌سنگ تنها ۲.۴ درصد از تولید برق را برای یک ساعت در هفته گذشته به خود اختصاص داده‌اند.

کد خبر 749399

دیگر خبرها

  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • سخنگوی دولت: مشکلی در تامین منابع ارزی نداریم
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر