Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@00:38:08 GMT

مساله آوارگان محور اصلی سفر مرکل به اردن و لبنان است

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۹۰۷۰۲

مساله آوارگان محور اصلی سفر مرکل به اردن و لبنان است

تهران - ایرنا - شبکه خبری راشا تودی گزارش داد « آنگلا مرکل » صدر اعظم آلمان که وارد امان پایتخت اردن شده و به لبنان نیز سفر می کند قرار است در این دو کشور در خصوص مسایل منطقه ای و مساله آوارگان گفت و گو کند.

به گزارش این شبکه خبری مرکل روز چهارشنبه با یک هیات رسمی شامل اعضای پارلمان آلمان و بازرگانان و تجار آلمانی وارد أمان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق این گزارش وی قرار است با عبدالله دوم دیدار و با او درباره مسایل منطقه ای و دو جانبه گفت و گو کند.
منابع آلمانی در خصوص محورهای سفر مرکل اعلام کردند که وی در این سفر در خصوص مساله آوارگان بخصوص آوارگان سوریه در اردن و لبنان با مقام های این دو کشور گفت و گو خواهد کرد.
سفر صدراعظم آلمان به اردن درحالی است که در ماههای گذشته این کشور شاهد اعتراض های گسترده شهروندان این کشور به وضعیت اقتصادی و طرح اصلاحات اقتصادی دولت بود که به انحلال کابینه و تشکیل کابینه جدید انجامید.
پیش از این فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپابه امان سفر کرد و به اردن وعده کمک 20 میلیون یورویی داد.
همچنین اردن علاوه بر بحران اقتصادی با حضور آوارگان سوری در این کشور روبرو است. براساس آمار رسمی، نزدیک به 660 هزار آواره سوری در اردن به سر می برند که حدود 180 هزار از این افراد در داخل اردوگاه ها و بقیه در مناطق خارج از اردوگاهها اسکان یافته اند.
«انگلا مرکل» عصر پنجشنبه به لبنان سفر خواهد کرد و با مسئولین این کشور گفت و گو می کند.
یکی که از چالش هایی که دولت لبنان هم اکنون با آن روبرو است مساله حضور آوراگان سوریه در این کشور است.
لبنان اخیرا اعلام کرده که حدود یک و نیم میلیون آواره سوریه وارد خاک این کشور شده اند.
خاورم**9366**1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي اردن آلمان لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار فرشاد مؤمنی؛ ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

به گزارش جماران، فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • آماری هولناک؛ «۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند»
  • هشدار فرشاد مؤمنی؛ ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند
  • رویکرد اردن نسبت به مساله فلسطین
  • رویکرد اردن به مساله فلسطین/ از همدلی مردم تا هم‌سویی دولت با غرب
  • رئیس دیوان عالی کشور : حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب، قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • احکام متناسب با جرم در پرونده‌های مرتبط با حجاب صادر شود
  • نتایج نمایندگان ایران در روز نخست اسکواش قطر جونیور