Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-02@03:39:13 GMT

سیاست «تحمل صفر» ترامپ بی‌تردید یک نسخه فرعونی است

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۹۵۴۲۳

به گزارش وانانیوز، 

سید محمد تقی حسینی سفیر ایران در مکزیک طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود درباره سیاست جدایی خانواده‌های مهاجر به آمریکا نوشت: سیاست تحمل صفر دونالد ترامپ، مبنی بر جدا سازی کودکان مهاجر از والدین و نگه داری آنها در شرایط غیر انسانی، نمونه بارزی از سنگدلی و بی رحمی است. تاریخ در سینه خود داستان هایی دارد از حاکمانی که به دلیل یک توهم یا ترس یا یک نقشه شیطانی، کودکان را از والدین جدا کرده و یا به دست جلاد سپرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان فرعون و ترس او از زاده شدن کودکی از بنی اسرائیل که بنا به گفته کاهنان و تعبیر کنندگان خواب، تاج و تخت او را از بین می‌برد و چگونگی تولد موسی (ع) در آن هنگامه کابوسی، از نمونه‌های مشهور و کهن در زمینه جداسازی و قتل کودکان است.

وی همچنین نوشته است: زنده به گور کردن دختران در جزیره العرب نیز نمونه دیگری است که یک جمعیت مبادرت به قتل کودکان کرده اند. کودکان در جوامع درگیر بحران اولین قربانیان بی دفاعی هستند که گرفتار آشوب می‌شوند. آنچه که عجیب می‌نماید توسل به شیوه فرعونی و دست زدن به جداسازی کودکان از سوی رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا یعنی بزرگترین قدرت سیاسی و نظامی جهان در قرن 21 است. با این حال آمریکا همچنان داعیه رهبری جهان را دارد.

سفیر کشومان در مکزیک تاکید کرده است: سیاست تحمل صفر ترامپ بی‌تردید یک نسخه فرعونی است. این سیاست ماه‌ها است که در حال اجراست و هزاران کودک را از والدین مهاجر خود در سر مرز مکزیک جدا کرده و آن‌ها را در شرایطی غیرانسانی در قفس‌ها و کمپ‌ها محبوس کرده است. در بین این کودکان از طفل نوزاد و شیرخوار تا کودکان معلول جسمی- حرکتی دیده می‌شوند که به قول مقامات آمریکایی در کمپ هایی با نام Tender Age Shelters  نگهداری می‌شوند. اصطلاح من درآوردی که حتی مجریان با سابقه CNN هم از درک درست آن اظهار ناتوانی می‌کنند. کودکانی که فارغ از همه غوغاهای روزگار در رویاهای کودکانه خود غوطه ورند، خود را ناگهان در میانه اجرای سیاستی می یابند که به قول دیوید رمنیک سردبیر سابق نیویورکر با دستور دونالد ترامپ، آنها را مستقیم و بی واسطه در مورد معنای ظلم و سنگدلی شیر فهم می‌کند.

این دپیلمات کشورمان در بخش دیگری از این یادداشت آورده است: سیاست بی رحمانه‌ای که دولت ایالات متحده آمریکا با قاطعیت مثال زدنی در مورد این کودکان اجرا می کند. احساس این کودکان بیش از آنکه درد کشیدن باشد، احساس شوک، بهت، ترس و پریشانی است.  معصومیت کودکان معمولا از طریق همین احساس بروز می نماید. یکی از گزارشگران نوشته است این کودکان آنقدر گریه کرده‌اند که به سختی نفس می‌کشند. دونالد ترامپ به‌عنوان مبتکر سیاست تحمل صفر از این اقدام سنگدلانه اهداف بزرگی را دنبال می‌کند. امیدوار و پر شور نگه داشتن پایگاه رای خود از یک سوی و زیر فشار قرار دادن کنگره برای موافقت با سیاست های او در زمینه مهاجرت و ساخت دیوار بین مکزیک و آمریکا از جمله این اهداف است. اهداف از نظر ترامپ بسیار بزرگ هستند. حالا برای رسیدن به این اهداف هزاران کودک هم در چنین شرایطی قربانی شوند، اهمیت چندانی ندارد. مقامات آمریکا برای توجیه این رفتار غیر انسانی به هر حیله ای دست زدند. از جمله این حیله‌ها به‌ کارگیری اعتقادات دینی و آیات انجیل است. جِف سِشِنز دادستان کل برای توجیه سیاست تحملِ صفر مخاطبان را به کتاب مقدس مسیحیان ارجاع داد. او گفت" من شما را به پولسِ قدیس و فرمان روشن و خردمندانه شماره 13 او خطاب به رومی ها، ارجاع می دهم که می فرماید از قوانین و دستوراتِ حکومت اطاعت کنید. همانا که خداوند آنان را برای برقرای نظم و حکمرانی تعیین کرده است. اقدامات قانونی و منظم به خودی خود خوب هستند و حامیِ ضعیفان و افراد قانون مدار می باشند". این اظهارات علاوه بر اینکه دفاع از یک سیاست ظالمانه است، توجیه و تقدیس سنگدلی و بی رحمی است که این قسمت دوم نگران کننده تر است. مذهب اصولا نمی تواند از این نوع اعمال سنگدلانه حمایت کند. اما مقامات آمریکا ابایی ندارند که برای پیشبرد اهداف تنگ نظرانه خود مذهب را نیز قربانی کنند و با تقدیس یک سیاست سنگدلانه و ظالمانه، مذهب را به بدترین شکل بدنام کنند. این روند حتما آسیب های زیادی به همراه خواهد داشت. موضع مقامات مذهبی در مقابل این تقدیس سنگدلی قابل تقدیر است. آنها آشکارا از اقدامات ترامپ و سیاست هایش اعلام بیزاری کردند و هشدار دادند که برای توجیه چنین عملکردی لطفا از مذهب خرج نکنید.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۵۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد


به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با مجله «تایم» که سه‌شنبه منتشر شد، بر اصرار ماه گذشته خود مبنی بر اینکه تل‌آویو باید «جنگ را به پایان برساند» قبل از آنکه هرگونه حمایت بین‌المللی را از دست بدهد، ایستاد.

ترامپ گفت: «فکر می‌کنم که اسرائیل یک کار بسیار بد در حوزه روابط عمومی انجام داده است. فکر می‌کنم ارتش اسرائیل نباید هر شب تصاویری از ساختمان‌های فروریخته و بمباران بفرستد.»

او در پاسخ به این سوال که آیا او تعلیق یا اعمال شروطی برای کمک نظامی ایالات متحده به رژیم صهیونیستی را به منظور پایان دادن به جنگ در نظر دارد، گفت «خیر.»

تهدید ناتو

در جریان گفت‌وگو با مجله تایم، ترامپ همچنین خطاب به اعضای ناتو گفت آنها را به حال خود رها می‌کند، مگر اینکه آنها هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند.

دونالد ترامپ به اعضای ناتو هشدار داده است که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست‌جمهوری، آن‌ها «دست تنها» خواهند بود، مگر اینکه هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند. رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و نامزد سال ۲۰۲۴ گفت که پیام او به این ائتلاف نظامی این است: «اگر نمی‌خواهید هزینه کنید، پس خودتان هستید و خودتان.»

ترامپ که مدت‌هاست شکایت می‌کند که «ایالات متحده بار مالی ناروایی را در ناتو به دوش می‌کشد»، قبلا ماده پنج این معاهده، یعنی اصل دفاع جمعی ائتلاف را زیر سوال برده است.

در اوایل سال جاری، او بیشتر از این پیش رفت و گفت روسیه می‌تواند با متحدان ناتو که به اندازه کافی برای دفاع جمعی هزینه نکرده‌اند، «هر کاری که می‌خواهد انجام دهد.» ترامپ در مصاحبه مفصل خود با مجله تایم گفت هنوز روی حرفش هست.

یک اقیانوس فاصله

این سیاستمدار ۷۷ ساله گفت، اگر در انتخابات نوامبر دوباره کاخ سفید را به دست بگیرد، ادامه کمک‌های ایالات متحده به اوکراین مشروط به این خواهد بود که اروپا با این کمک‌ها مطابقت کند. واشنگتن تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار، با حمایت جو بایدن و حمایت دو حزب اصلی کنگره، کمک به اوکراین ارسال کرده است.

ترامپ می‌گوید: «ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها هیچی.»

ترامپ نگفت که آیا به همه کمک‌های مالی آمریکا پایان می‌دهد یا خیر، اما گفت: «تا زمانی که اروپا شروع به برابری نکند، پول نمی‌دهیم. اگر اروپا قرار نیست پول بپردازد، چرا ما باید پرداخت کنیم؟ آنها بسیار بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند. ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها نه.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین اشاره کرد که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری، در حمایت نظامی دیرینه آمریکا از تعدادی از متحدان کشورش تجدیدنظر خواهد کرد. او پیشنهاد کرد که می‌تواند نیروهای آمریکایی را که با هدف بازدارندگی علیه نظام کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در کره‌جنوبی مستقر هستند، خارج کند.

ترامپ گفت که تدابیر فعلی «هیچ معنایی ندارد. چرا ما باید از کسی دفاع کنیم؟ و ما در مورد یک کشور بسیار ثروتمند صحبت می‌کنیم.»

دیگر خبرها

  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت