Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

وزیر خارجه عربستان در مصاحبه‌ای با روزنامه نیویورک‌تایمز مدعی شده هیچ کشوری قدرت نرم عربستان سعودی را ندارد.

«عادل الجبیر»، وزیر خارجه رژیم عربستان سعودی در مصاحبه‌ای با یک رسانه آمریکایی مدعی شده هیچ کشوری «قدرت نرم» عربستان را ندارد.

روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی مفصل روز پنجشنبه به قلم «راجر کوهن»، ستون‌نویس  این روزنامه آمریکایی به توصیف برنامه‌های «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی برای ایجاد تغییرهای ادعایی در ساختار اجتماعی این کشور پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 «عادل الجبیر» در مصاحبه‌ای با این روزنامه گفته است: «وقتی مردم به عربستان سعودی نگاه می‌کنند و مکه و مدینه را می‌بینند می‌خواهند همانند آنها شوند.»

وزیر خارجه عربستان اضافه کرد: «هنگامی که آنها انعطاف‌پذیری و میانه‌روی، تحمل و نوآوری را می‌بینند، می‌‌خواهند عیناً همان‌طور باشند. هیچ کشور دیگری چنین قدرت نرمی ندارد.»

برخی از کارشناسان تغییرات گسترده سیاسی-اجتماعی و اقتصادی در عربستان را اصلاحاتی ظاهری در راستای برنامه‌ریزی‌های بن سلمان برای تحکیم پایه‌ قدرت و آماده شدن برای تکیه زدن به تاج و تخت به عنوان شاه بعدی این کشور می‌دانند. بن سلمان همزمان با پیش برد «اصلاحات» ادعایی خود،  نوامبر سال ۲۰۱۷ شماری از شاهزادگان برجسته عربستان سعودی را به اتهام فساد دستگیر کرد که از سوی بسیاری از ناظران اقدامی در همین راستا دیده شد. 

«عادل الجبیر» در مصاحبه با روزنامه نیویورک‌تایمز درباره تنش‌های دیپلماتیک در روابط کشورهای عربی با قطر هم اظهارنظر کرده است. 

عربستان و متحدانش شامل مصر، امارات متحده عربی و بحرین بعد از متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم در ژوئن ۲۰۱۷ روابط سیاسی خود با این کشور را قطع و آن را هدف محاصره دریایی، زمینی و هوایی قرار داده‌اند.

وزیر خارجه عربستان در پاسخ به اینکه چرا چهار کشور عربی قطر را محاصره کرده‌اند، دوحه را به «نفرت‌پراکنی، مداخله در امور داخلی ما و پرداختن پول به تروریست‌ها» متهم کرده است. 

الجبیر با بیان اینکه قطر باید «انکار را کنار گذاشته و به خودکاوی بپردازد»، گفته «تا وقتی که تغییر نکنند، ما با آنها گفت‌وگو نخواهیم کرد.»

روزنامه نیویورک‌تایمز در بخش دیگری از این گزارش به انعکاس نظر وزیر خارجه عربستان درباره گروه «اخوان‌المسلمین» پرداخته و مدعی شده «الجبیر» از رئیس‌جمهور سابق آمریکا بابت حمایت از این گروه انتقاد کرده است. 

رسانه آمریکایی نوشته بعد از پیروزی «محمد مرسی»، رئیس‌جمهور سابق مصر و از اعضای جنبش اخوان در یک انتخابات آزاد در این کشور در سال ۲۰۱۲، دولت باراک اوباما تلاش کرد با او همکاری کند. این موضوع، خشم عربستان و اماراتی‌ها را به همراه داشت که گروه اخوان را «تروریست» می‌بینند. 

«عادل‌الجبیر» درباره مواضع اوباما در خصوص اخوان‌المسلمین گفته است: «در چنین شرایطی چطور ممکن است به این نتیجه نرسید که شما نمی‌خواهید اخوان المسلمین منطقه را تصرف کند؟»

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: عربستان عربستان سعودی رسانه کشورهای عربی قطر امارات متحده عربی بحرین تروریسم پول مصر انتخابات باراک اوباما خشم اوباما اخوان المسلمین رسانه عربستان عربستان سعودی مصاحبه وزیر خارجه پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۷۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: عربستان دیدگاه‌های ضد اسرائیلی را سرکوب می‌کند

به گزارش بلومبرگ، شهروندان عربستان سعودی در ماه‌های اخیر به دلیل اشتراک‌گذاری احساسات ضد رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی به طور فزاینده‌ای دستگیر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، طبق این گزارش، ریاض نگران است که جنگ رژیم صهیونیستی علیه حماس و ملت فلسطین و همچنین حملاتی که توسط دیگر نیروهای مقاومت انجام می‌شود، غرب آسیا را وارد یک جنگ همه‌جانبه کند.
شبکه خبری بلومبرگ به نقل از منابع مطلع که خواستند نامشان فاش نشود، گزارش می‌دهد که در میان بازداشت‌شدگان اخیر یکی از مدیران شرکتی بود که در طرح محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان برای تقویت اقتصاد نقش داشت. گزارش شده است که این مقام در مورد جنگ غزه اظهاراتی کرده بود که تنش‌زا تلقی می‌شد.
بنا به گزارش‌ها، یک زندانی دیگر از شهروندان سعودی خواسته بود تا برندهای آمریکایی فعال در عربستان سعودی را تحریم کنند.
یک منبع نزدیک به دولت عربستان سعودی در گفت‌وگو با بلومبرگ تاکید کرد که این بازداشت‌ها ناشی از این نگرانی است که تأثیرات افراد وابسته به امنیت این کشور آسیب می‌رساند. در این گزارش آمده است که آمار دقیقی از تعداد بازداشت‌های صورت گرفته از ۷ اکتبر وجود ندارد.
این سرکوب‌ در حالی صورت می‌گیرد که ایالات متحده به همکاری با ریاض برای یافتن راهی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد. در اوایل این هفته، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در سفر ریاض گفت کار فشرده‌ای برای دستیابی به توافقی برای این منظور انجام شده و این توافق «به طور بالقوه به تکمیل شدن بسیار نزدیک است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چراغ سبز عربستان به اسرائیل با بازداشت حامیان فلسطین
  • بلومبرگ: عربستان دیدگاه‌های ضد اسرائیلی را سرکوب می‌کند
  • با توافق الاتحاد: بنزما به رئال بازگشت (عکس)
  • سیل شدید در شمال مکه مکرمه
  • عربستان و اسرائیل سازش می‌کنند؟
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • (ویدئو) سیل وحشتناک در عربستان سعودی همه را ترساند
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • فیلمی از هوای طوفانی شهر مدینه در عربستان سعودی
  • ولیعهد عربستان: با کوچ اجباری فلسطینیان مخالفیم