Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@22:38:15 GMT

توصیه به ایجاد اتاق جنگ اقتصادی

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۰۱۱۲۶

توصیه به ایجاد اتاق جنگ اقتصادی

به گزارش پارس نیوز، 

نمایندگان استان اصفهان در صفحات مجازی خود از جلسات، تذکرات، مصاحبه‌ها و عملکردشان نوشتند؛ از تروریست شدن رئیس‌علی دلواری تا توصیه به ایجاد اتاق جنگ اقتصادی و مهم‌ترین موضوعات مطرح شده دیدار رهبر انقلاب با نمایندگان را در مجله مجازی فارس بخوانید.

ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در کانال ایتای خود نوشت:

*پذیرش FATF خیانت به مردم است

نرم‌افزاری است که توسط آمریکا تهیه و در سیستم نظام بانکی بارگذاری می‌شود؛ پذیرش این قرارداد که تأثیری هم در خروج ایران از تحریم‌ها نخواهد داشت، خیانت به مردم خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبدأ و مقصد پول‌های جابجا شده در ایران تحت کنترل قرار گیرد و نسبت به آن تصمیم‌گیری شود؛ از دیگر مضرات عضویت در اتحادیه بین‌المللی FATF تحریم 230 تن از افراد حقیقی و حقوقی داخلی و نهادهایی مانند صدا و سیما، بنیاد مستضعفان و سپاه پاسداران و حتی مجلس است.

خفتی بالاتر از این برای ما وجود نخواهد داشت، دشمنان با همین سرک‌کشی می‌توانند در بزنگاه‌ها و فتنه‌ها برای آنکه کشور را دچار تشویش و اغتشاش کنند حساب و کتاب‌های مدنی و عوامل اغتشاش‌گر را به هم بریزند تا از این طریق نافرمانی و اعتراض را افزایش دهند.

حمیدرضا فولادگر نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی در کانال سروش خود نوشت:

* توصیه به ایجاد اتاق جنگ اقتصادی

خروج آمریکا از برجام قابل پیش‌بینی بود. دولت نیز بارها اعلام کرده بود برای همه گزینه‌ها از جمله خروج آمریکا از برجام برنامه دارد، لذا باید متناسب با شرایط جدید برنامه اقتصادی قوه مجریه ارائه می‌شد.

در دوران دفاع مقدس اتاق جنگ با هماهنگی سران قوا تشکیل و برای عملیات‌ها و اداره جنگ تصمیم‌گیری می‌شد، امروز کشور در برابر توطئه جنگ اقتصادی قرار دارد، دشمن پایگاه برنامه‌ریزی‌اش برای جنگ اقتصادی علیه ملت ایران را در وزارت خزانه‌داری و مغز اقتصادی‌اش مستقر کرده است. مجلس هم انتظار داشت اتاق فکر دولت برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن در شورای هماهنگی اقتصاد مقاومتی تشکیل شود.

«اتاق جنگ اقتصادی ایران» باید در ذیل ستاد هماهنگی قوا برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تشکیل شود.

حیدرعلی عابدی نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با رسانه‌ها عنوان کرد:

*مهم‌ترین موضوعات دیدار رهبر انقلاب با نمایندگان

عابدی با اشاره به جلسه روز گذشته با رهبر معظم انقلاب گفت: نمایندگان مجلس سالانه در روز 30 خرداد با مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند و ایشان در این دیدار دیدگاه‌ها و رهنمودهایشان را در خصوص مجلس مطرح می‌کنند و مانند امام راحل اعتقاد دارند که مجلس در رأس امور است.

موضوع دیگری که در سخنان ایشان مطرح شد برداشت‌های متفاوتی بود که در مجلس در خصوص قانون پولشویی و قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم می‌شد. تأکید مقام معظم رهبری این بود که این قانون‌ها را در داخل می‌توانیم داشته باشیم و نیازی نیست که به کنوانسیون‌های بین‌المللی بپیوندیم.

ایشان رهنمودهایی هم در خصوص اجرا شدن اقتصاد مقاومتی و توجه به اقشار ضعیف داشتند. اعتقاد دارم مهم‌ترین محور سخنان رهبری این بود که ایشان تلاش داشتند به نمایندگان مجلس این موضوع را گوشزد کنند که مصوباتی باید در اولویت کاری مجلس باشد که در تقویت و توسعه کشور نقش داشته باشد، بنابراین نمایندگان وقت خود را باید صرف مصوباتی کنند که آثارش مستقیماً در زندگی مردم مشهود باشد.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در کانال ایتای خود نوشت:

نمایندگان موافق FATF حاضر به مناظره نشدند

حاجی دلیگانی در جلسه بررسی «الحاق به معاهده FATF» که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد، گفت: آقای طیب نیا وزیر وقت اقتصاد به FATF تعهد داد که ایران 41 کار انجام خواهد داد که این کارش مغایر اصل 77 و 125 قانون اساسی بود، چراکه بدون اطلاع مجلس تعهد بین‌المللی را امضا کرده بود و فقط دولتی‌ها خبر داشتند که البته بعدها توبیخ شد.

همه 4 لایحه و 37 کاری که دولت انجام داد مقدمه و پیش نیازی است که کنوانسیون FATF تازه ما را بپذیرد. کسی نمی‌داند 37 بندی که دولت به اجرا درآورد چه بود؟ و این یک ابهام بسیار بزرگ است؟ روح و هدف کنوانسیون FATF یکسان‌سازی تعریف تروریسم است، حال چه کسی تروریست را تعریف می‌کند؟ آمریکا، اسرائیل و متحدانش. از دید آن‌ها چه کسی تروریست است؟ مردم مظلوم فلسطین یا اسرائیل؟

اگر به این معاهده بپیوندیم بنا بر تعریف آن‌ها از تروریست رئیس‌علی دلواری که در بوشهر علیه انگلستان جنگید، هرکس که جلوی رژیم بعث عراق ایستاد، حزب‌الله و گروه‌های مقاومت مصداق تروریست می‌شوند؛ فرصت را از دست ندهید در این یک ماه و نیم مانده مؤذن جامعه باشید، اگر FATF درست در جامعه تبیین نشود و حرکت لازم در مورد این موضوع انجام ندهیم مثل برجام می‌آیند و در 20 دقیقه تصویب می‌کنند و بناشان نیز بر همین است.

 دانشجویان باید از نماینده حوزه انتخابی خود بخواهند رأی و موضع خود را نسبت به موضوع FATF به صراحت اعلام کنند؛ با اینکه اکثریت مجلس از موافقان FATF هستند، اما هیچ یک از موافقان حاضر به مناظره نشدند. تا الان یک نفر هم به 40 اشکال ما در مورد FATF جوابگو نبوده است؟

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جنگ رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی ایران سپاه پاسداران اصفهان شورای اسلامی دولت دوران دفاع مقدس ملت ایران مغز اقتصاد مقاومتی اقتصاد مجلس شورای انقلاب رهبر معظم انقلاب نمایندگان مجلس مقام معظم رهبری امام راحل قانون تروریسم بسیج امام صادق قانون اساسی لایحه فلسطین عراق جامعه پول دوران دفاع مقدس لایحه مجلس شورای اسلامی مقام معظم رهبری پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۱۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده

کامبیز میرکریمی عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه موافقت نامه‌های تجارت آزاد کشور‌های دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می‌کند اظهار کرد: مهم‌ترین اصلی که ما از آن غافل بودیم انعقاد موافقت نامه‌هایی است که دسترسی به بازار را برای صاحبان کسب و کار کشور تسهیل می‌کند.

وی افزود: مهم‌ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشور‌های روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است. صادرات ما تا سال ۱۳۹۷ در حد ۲۶۰ میلیون دلار بود، اما بلافاصله با اجرای آن در سال ۱۳۹۸ صادرات کشورمان به بالای ۴۰۰ میلیون دلار جهش پیدا کرد. صادرات ما حتی در زمانی که به خاطر اپیدمی کرونا، گمرکات بسته بود از ۵۰۰ میلیون دلار هم عبور کرد و الان به ۱ میلیارد دلار رسیده و تازه این شروع کار است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه ادامه داد: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با ۵۰ درصد و ۷۵ درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بالای ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند و این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشور‌ها را به شدت افزایش می‌دهد.

میرکریمی با بیان اینکه موانع تجارت شرکت‌ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم گفت: ما تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم، اما الان دائماً کشتی‌ها و کامیون‌های جدید اضافه می‌شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است.

وی افزود: در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می‌دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. ما هنوز هم صف کامیون‌ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت‌ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه بیان کرد: هم اکنون رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد، اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی گردد.

میرکریمی درمورد تنوع کالا‌های صادراتی ایران به روسیه گفت: مواد غذایی و لبنی، کالا‌های لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین‌های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی لازم است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه در پایان این برنامه، جذب توریست‌های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت موثر خواند و گفت: توریست‌های تجاری یک نوع سفیران اقتصادی برای کشور محسوب می‌شوند که می‌توانند اتفاقات تجاری مهمی را رقم بزنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • ببینید | بازدید نمایندگان مجلس دوازدهم از صدا و سیما
  • رنگ نقش مهمی در معماری ایفا می‌کند