Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مجتبی گلشنی در حاشیه ششمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی و صنایع وابسته با اشاره به اینکه توانسته‌ایم 30 درصد قطعات ساخت واگن را بومی‌سازی کنیم و به دنبال افزایش این روند هستیم، گفت: در بحث ساخت واگن‌های مترو تا 55 درصد قطعات و تجهیزات بومی‌سازی شده‌اند.

وی با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا تمام قطعات واگن‌ها اعم از باری و مسافری ساخت خودِ آن کشور نیست، گفت:‌ روند بومی‌سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز ساخت واگن‌ها را شروع کرده‌ایم و به دنبال افزایش توان داخلی در ساخت واگن هستیم تا وابستگی به کشورهای خارجی به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت واگن‌سازی تهران با بیان اینکه مشکل اصلی در ساخت واگن تامین مالی سفارش‌دهندگان است، گفت: از آنجایی که سفارش‌دهندگان و بهره‌برداران توان تامین هزینه قرارداد را ندارند بنابراین تولید داخل هم بسیار کم است.

وی افزود: در حال حاضر واگن‌سازی تهران با 30 درصد ظرفیت خود کار می‌کند در حالی که توانایی کار سه برابر را داریم.

وی درباره صادرات واگن به کشورهای خارجی گفت: کشورهای شیخ‌نشین حوزه خلیج فارس از آنجایی که کشورهای پولداری هستند به دنبال خرید از برندهای اروپایی هستند بنابراین بازار ما کشورهای آسیای میانه است هرچند که در حال حاضر کشورهایی مانند افغانستان مترو ندارند اما در حال رایزنی هستیم برای اجرای این پروژه‌ها سفارشات خود را به ایران بدهند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه چرا طرح لیزینگ و تامین مالی از این طریق در صنعت ریلی به اجرا نرسید،‌گفت: برای اینکه لیزینگ اجرا شود باید بانک‌ها پشتوانه این طرح باشند اما تاکنون بانک‌ها حتی یک ریال وام به فعالان صنعت ریلی نداده‌اند چراکه معتقدند این صنعت زودبازده نیست و نمی‌تواند برای بانک‌ها محلی برای سرمایه‌گذاری باشد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران حمل و نقل صنعت مترو نمایشگاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۳۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲

امتداد - بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است