Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@10:02:58 GMT

آثار رسانه ای رضوی تحویل داوران شد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۱۱۰۴۶

آثار رسانه ای رضوی تحویل داوران شد

فیروز فاضلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یک هزار و 519 اثر برای شرکت در جشنواره یادشده ارسال شده که 24 اثر گرافیکی چهره نوین آثار یادشده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان اظهار داشت: گرافیک رضوی در رسانه‌ها به عنوان بخش ویژه این دوره از جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در رسانه‌ها افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته فاضلی، آثار در بخش یادشده در سه رشته تصویرسازی، صفحه آرایی نشریه و طراحی جلد، آرم و نشانه منتشر شده در یکی از نشریات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری کشور امکان حضور در جشنواره را داشتند.
وی با بیان اینکه بخش اصلی جشنواره شامل مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری است، تصریح کرد: آثار ارسالی در این بخش شامل ٣٩٨ اثر در رشته تیتر، ٩٢ سرمقاله و یادداشت، ١٦٤ خبر، ١٢٤ گزارش، ١١٢ مصاحبه، ١٥٢ مقاله و ١٢٣ عکس بوده است.
وی ادامه داد: در بخش آثار رادیویی و تلویزیونی این دوره از جشنواره ٢٦ اثر و در بخش شعر رضوی نیز ٢٩٧ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است.
فاضلی یادآور شد: هفت اثر از آثار ارسالی به دلیل رعایت نکردن شرایط شرکت در جشنواره به عنوان آثار غیرمرتبط، کنار گذاشته شد.
جشنواره امام رضا(ع) با موضوعات فرهنگی، هنری و مذهبی به‌ صورت بین‌المللی اجرا می‌شود و به دلیل تداوم برگزاری و تنوع موضوعات، با مشارکت وسیع اقشار مختلف محققان، نویسندگان و به ویژه هنرمندان همراه بوده است.
فاضلی با این توضیح که این رویداد برخلاف بسیاری از جشنواره‌ها که به یک برهه از زمان خاص تعلق دارند، هرساله با طرح و برنامه‌های جدید تکرار می‌شود، افزود: مکرر شدن برگزاری این جشنواره با پویایی همراه است، علاوه بر این اطلاعات زیادی در خصوص امام رضا(ع) و ابعاد مختلف زندگی گهربار ایشان در اختیار عموم قرار می‌گیرد و دستمایه‌های جدیدی برای تحقیق و پژوهش ایجاد می‌شود.
هشتمین جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در رسانه‌ها، از مجموعه برنامه‌های شانزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) به میزبانی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان تیرماه امسال همزمان با دهه کرامت برگزار می‌شود.
اطلاع رسانی جشنواره از طریق تارنمای شمس توس گیلان به نشانی gilan.shamstoos.ir و فرایند ثبت نام و ارسال اثر از طریق portal.shamstoos.ir انجام می‌شود.
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان از سال 1385 تاکنون، چندین دوره جشنواره وبلاگ نویسی رضوی، نماز در آموزه‌های رضوی، جلوه‌های فرهنگ رضوی در مطبوعات و خبرگزاری‌ها را برگزار کرده است.
1881/2007
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جشنواره بین المللی شعر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مطبوعات جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۱۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی

علی گلشن نویسنده کتاب‌های کودک و نوجوان معتقد است باید برای کتاب‌های الکترونیکی فرهنگ‌سازی مناسبی انجام شود و در کنار آن حق مولف نیز در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا، در آستانه برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، علی گلشن، نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفت‌وگویی درباره وضعیت چاپ و نشر کتاب این حوزه اظهار کرد: کتاب‌ها چاپ می‌شوند، اما به دلیل هزینه‌های چاپ و گرانی کاغذ، ناشران زیر بار چاپ کتاب‌هایی که همراه با ریسک هستند و یا پیش‌بینی می‌شود که فروش خوبی نداشته باشند، نمی‌روند. بنابراین بیشتر آثار ترجمه را انتخاب می‌کنند یا کتاب‌هایی که در سطح بین‌المللی دیده شده‌اند و یا جوایزی را از آن خود کرده‌اند تا فروش آنها تضمین‌شده باشد.

او ادامه داد: تا جایی که اطلاع دارم کتاب‌های تالیفی کمتر مورد توجه واقع می‌شوند، چرا که کتاب‌ها چاپ اول خود را پشت سر می‌گذارند، ولی با توجه به قیمت بالای کتاب از فروش چندانی برخوردار نخواهند بود. در واقع باید گفت گرانی کاغذ و چاپ به تولید آثار صدمه زده است و از سوی دیگر این گرانی روی سبد فرهنگی خانواده نیز اثر گذاشته و به نوعی سهم کتاب برای بچه‌ها در خانواده‌های سطح متوسط به کمترین میزان ممکن در چندین سال گذشته رسیده است.

نویسنده کتاب «گوزن زرد ایرانی» همچنین با اشاره به اینکه این وضعیت در تهران به این‌گونه است و شهرهای دیگر وضعیت بدتری دارند، گفت: دسترسی به کتاب خوب بسیار کاهش یافته است. من حداقل درباره آثار خودم که چاپ کانون پرورش فکری هستند و قیمت مناسب‌تری دارند این را می‌دانم. کتاب‌های کانون به دلیل قیمت مناسبی که دارند بیشتر مورد توجه هستند، اما در تجدید چاپ کتاب‌ها نیز با توجه به قیمت‌های جدید و نسبت به تلاش کانون برای ارائه قیمت مناسب، اما شاهد تحمیل هزینه بالایی به خانواده هستیم.

گلشن بیان کرد: از سوی دیگر کتاب‌های کودک با توجه به قیمت‌هایشان امروز تبدیل به یک کالای لوکس شده‌اند و هر کسی به سمت آن نمی‌رود. در صورتی‌که همیشه شعار ما این بوده که کتاب برای همه است و همه باید توان خرید داشته باشند. در همه جا حتی روستاها، کودکان حق دارند که دسترسی به کتاب‌های خوب داشته باشند. اما الان این اتفاق به شکلی رقم خورده که کتاب‌های خوب به تعداد محدود و صرفا برای یک قشر خاص قابل خرید است و این بسیار دردناک بوده و باعث ناراحتی است.

این نویسنده اظهار کرد: با ناشران که صحبت می‌کنم آنها می‌گویند هزینه چاپ برای ناشران بالاست و چاره‌ای نیست اما در پایان ضرر این خروجی به کودکان وارد می‌شود. ای کاش راهکاری پیدا شود تا ناشران بتوانند با هزینه بهتری دست به چاپ بزنند و کتاب با قیمت مناسبی در اختیار عموم به‌ویژه کودک و نوجوان قرار گیرد.

او در ادامه به استقبال از کتاب‌های دیجیتال اشاره کرد و افزود: این روزها بسیاری به سمت تهیه نسخه پی‌دی‌اف یا الکترونیکی کتاب‌ها رفته‌اند که این هم راهکاری است، اما مگر می‌شود همه کتاب‌ها را به این شکل در اختیار مخاطب قرار داد؟ چرا که هم زمان‌بر است و هم این که همه افراد دسترسی به فضای مجازی و اینترنت ندارند که بخواهند این کار را انجام دهند. در پایان این آثار هم باید خریداری شوند، اما در مناطق روستایی و یا شهرهای دیگر اینترنت و دسترسی به ابزار دیجیتال محدود است و بچه‌ها باز هم امکان استفاده از آثار را ندارند. ضمن این‌که فرهنگ استفاده از کتاب‌های الکترونیک و دیجیتال در کشور ما وجود ندارد و بیشتر تمایل‌مان به سمت استفاده از کتاب‌های فیزیکی و تورق آن است.

گلشن در ارتباط با تاثیر کتاب‌های دیجیتال روی مطالعه نیز گفت: یک قشر خاص دسترسی به این امر دارند و به طور کلی نمی‌توان این را تایید کرد. استفاده از کتاب‌های دیجیتال صرفا در تهران و شهرهای بزرگ وجود دارد. اما در شهرهای کوچک‌تر این گونه نیست، چرا که دسترسی وجود ندارد. باید برای هر چیزی فرهنگ‌سازی شود. باید برای کتاب‌های الکترونیکی نیز این فرهنگ‌سازی انجام شود. من وقتی با بچه‌ها در مراکز کانون یا شهرهای مختلف صحبت می‌کنم، می‌گویند ترجیح ما این است که یا کتابی را نخوانیم یا اگر هم می‌خوانیم فیزیکی باشد، اگر قرار است پای رایانه باشیم علاقه‌مند به بازی هستیم تا این‌که کتاب بخوانیم. بنابراین هنوز این فرهنگ در جامعه ما ایجاد نشده است و خیلی از آن استقبال نمی‌کنند.

او در پایان سخنان خود اظهار کرد: چاپ کتاب برای نویسندگان به نوعی منبع درآمد است و برای هر چاپ کتاب ناشر باید به نویسنده مبلغی پرداخت کند. می‌توان گفت تجدید چاپ کتاب برای نویسنده مانند بیمه عمر است که در طول سال این درآمد از آثار حاصل می‌شود. وقتی این آثار الکترونیکی هستند و در فضای مجازی منتشر می‌شوند دیگر این اتفاق رخ نمی‌دهد و یا خیلی کم پیش می‌آید. در نتیجه نویسنده از دریافت حق چاپ محروم می‌شود و همین امر نیز موجب شده تا نویسندگان با دیجیتالی شدن کتاب موافق نباشند. از جمله خود من، چرا که این نویسنده است که متضرر می‌شود و این اتفاق خوبی نیست.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تیم ملی هاکی روی یخ بانوان ایران، برترین تیم سال ۱۴۰۲ از نگاه کارشناسان و داوران
  • داوران نوعی نگاه جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی
  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • دبیر بیست‌ودومین جشنواره ملی رسانه منصوب شد