Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیر کانون فرهنگی هنری بوستان مهدی مسجد پنج تن روستای دوزین مینودشت فعالیت های فرهنگی در حوزه پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب های اجتماعی کانون را تشریح کرد.

حکیمه وزیری، مدیر کانون فرهنگی هنری بوستان مهدی مسجد پنج تن روستای دوزین مینودشت با اشاره به فعالیت های کانون در حوزه پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب های اجتماعی، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: در برنامه های نمازجمعه با دعوت از مسئولان مربوطه و رئیس پاسگاه دوزین در زمینه آسیب های اجتماعی، مواد مخدر، ضرر و زیان های آن در خانواده برای نمازگزاران به بحث و روشنگری پرداخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی خانواده محور با حضور آقای میردوستی یکی از مشاوران با همکاری حوزه بسیج خواهران با حضور جوانان و مادران روستا برگزار شد.

 

وزیری با اشاره به برنامه های امسال کانون، اظهارداشت: برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی، طلاق و غیره از برنامه های حوزه پیشگیری از وقوع جرم این کانون در سال جاری است.

 

وی پیشنهاد کرد: جهت دسترسی به رفع نیازهای مردم جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی، سامانه جامعی راه اندازی شود تا خانواده ها مسائل مورد نیاز خود برای مقابله با این پدیده را دریافت کنند.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری بوستان مهدی مسجد پنج تن روستای دوزین مینودشت با بیان اینکه آسیب ها در روستاها بیشتر است، خاطرنشان کرد: روحانیون و امام جماعت مساجد هم با توجه به جایگاه خودشان می توانند در حوزه محلات خودشان ارتباط موثر داشته باشند.

 

وی افزود: از سوی دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان نیز برای برگزاری پایگاه های آموزشی جهت پیشگیری از آسیب ها کمک شود.

 

کانون فرهنگی هنری بوستان مهدی از آبان 89 فعالیت خود را در روستای دوزین مینودشت آغاز کرده است.

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: دولت فوتبال مقام معظم رهبری رژیم صهیونیستی نخلستان شوری آب نخل داران ایرانشهر مجلس نشست خبری آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۶۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: با توجه به آمار اعلامی سازمان ثبت احوال استان کردستان، میزان طلاق استان طی سال گذشته با کاهش دو درصدی نسبت به سال قبل از آن روبه‌رو بوده و از ۵۳۱۰ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۵۲۰۵ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از واحد اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان، بهادر اسدی اظهار کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌هایی از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی افزود: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ادامه داد: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هرچه بیشتر آمار طلاق استان ادامه دارد.

اسدی از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضائی این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ابراز امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

کد خبر 747524

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» ویژه خادمیاران و فعالان فرهنگی اجتماعی
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • ارائه آموزش‌های حقوقی به ۷۸۹۵ مشاور املاک و خودرو در البرز