Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدعلی افشانی‌ شهردار تهران صبح امروز در آیین بهره‌برداری از 5 پروژه شهری تهران که در محل بهره‌برداری از پل ارتش – امام علی(ع) برگزار شد، با تشکر از کسانی که نسبت به ساخت این پروژه‌ها همت گماشتند گفت: یکی از مشکلات کشور و شهرداری‌ها شروع پروژه‌های متعدد و همزمان بدون توجه به منابع مالی و محدودیت‌های مالی موجود در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افشانی تصریح کرد: این مسئله سبب می‌شود سرمایه‌ مردم به صورت طولانی مدت در خاک بلا استفاده‌ بماند و به این شکل پروژه‌ها در زمان مقرر بهره‌برداری نمی‌شود. در واقع پولی که سال اول برای پروژه هزینه می‌شود، معطل‌ می‌ماند و بهره‌برداری نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه اولویت‌ انجام پروژه‌ها بر اساس منابع مالی است گفت: اولویت‌ ما پروژه‌هایی هستند که پیشرفت فیزیکی بیشتری دارند، بجز پروژه‌هایی که وضعیت خاصی دارند.

شهردار تهران با بیان اینکه دومین کار این است که پروژه‌ها پیوست مطالعاتی زیست محیطی داشته باشند خاطرنشان کرد: طراحان و کسانی که پروژه‌ها را مطالعه می‌کنند باید به این نکات توجه کنند.

افشانی با اظهار تأسف از اینکه ساختمان‌هایی به شکل دودکش‌ در میان محلات تهران ساخته می‌شود گفت: انسان‌ها حق دارند که از نور آفتاب و منظر طبیعی استفاده کنند و ما نباید اجازه ساخت چنین ساختمان‌هایی را بدهیم. وقتی یک پروژه‌ مثل دودکش در جمع زیادی از خانه‌ها ساخته می‌شود، آفتاب، منظره و کوران هوا در آن نقطه حذف می‌شود و آلودگی هوا هم بیشتر می‌شود و حقوق مردم نادیده گرفته می‌شود.

شهردار تهران تأکید کرد: توسعه پایدار به این معنا نیست که هیچ فعالیت عمرانی انجام شود زیرا توسعه پایدار یعنی تأمین نیاز امروز شهروندان بدون حذف حقوق نسل آینده.

افشانی با بیان اینکه مسئله دیگر کیفیت اجرای پروژه‌ها است گفت: در این شهر معمولاً پروژه‌ای ساخته می‌شود و در کوتاه‌ترین زمان بحث مرمت آن آغاز می‌شود. این بخاطر پایین بودن کیفیت کار است. اگر کیفیت اجرا به درستی انجام شود صرفه‌جویی فراوانی در هزینه‌ها خواهیم داشت.

افشانی با بیان اینکه بیشترین توجه را باید به کیفیت پروژه‌ها داشته باشیم، خاطرنشان کرد: نباید سرعت پروژ‌ه‌ باعث کاهش کیفیت و ضربه به صحت و سلامت آن شود.

شهردار تهران افزود: صحت پروژه‌ مهمتر‌ از سرعت آن است؛ چون وقتی قرار است منابع مردم هزینه شود باید سیستم پایش و ارزیابی پروژه‌ها به صورت هوشمند انجام شود.

وی با تأکید بر اینکه هزینه نباید بیشتر از پیشرفت فیزیکی باشد خاطرنشان کرد: مدیریت پروژه‌ هوشمند باید برای همه پروژه‌ها مستقر شود.

شهردار تهران با بیان اینکه روی هوشمندسازی‌ و شهر هوشمند تمرکز خواهیم کرد، گفت: هوشمند سازی را از پروژه‌های عمرانی و ترافیکی شروع می‌کنیم چون برای بهبود هوای شهر مناسب است و باید به حمل و نقل ریلی هم توجه بیشتری کرد.

افشانی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از دوچرخه در شهر تهران ضروری است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۹۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم

سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش محله گردی توسط یکی از اعضای شورای شهر و با اشاره به وضعیت دوچرخه‌های رها شده در محله جوادیه گفت: اینکه شهروندان به چه شکل و به چه نحوه‌ای از دوچرخه‌ها استفاده کنند به انتخاب مردم خواهد بود، مهم این است که دوچرخه‌هایی که سرمایه این شهر بودند و اکنون بدون هیچ دلیل منطقی محو شده‌اند و صد‌ها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر درحال از بین رفتن است را احیاء کنیم.

وی تصریح کرد: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم را دوباره به آن‌ها بازگرداند، به راحتی می‌توان از این دوچرخه‌ها در خیابان‌ها یا حد فاصل مراکز آموزشی و تجاری تا ایستگاه‌های حمل و نقل عمومی استفاده کرد، اما متاسفانه در حالی که این امکانات وجود دارد مردم را محروم کرده‌ایم و حقشان را از آن‌ها سلب کرده‌ایم.

تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی به وضعیت دوچرخه‌ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز مشخص شده، اما با گرفتاری در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از امکان دوچرخه سواری استفاده کنند بار‌ها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم.

 وی افزود: اخیرا با مدیرعامل محترم سازمان ترافیک جلسه‌ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع نمایند.

تشکری هاشمی با اشاره به پروژه در حال تکمیل اتصال بزرگراه شهید نواب به بزرگراه شهید تندگویان گفت: آنطور که متوجه شده‌ایم این پروژه مانع دسترسی به محله جوادیه خواهد شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد می‌کند که باید هرچه سریع‌تر جلساتی برگزار شود تا مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و اگر قرار است کاری برای مردم انجام دهیم مشکلی برای آن‌ها ایجاد نکرده و با افتتاح این پروژه زحمتی برای مردم ایجاد نکنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • نگاه به ماجرای غزه از منظر «ما رأیت إلا جمیلا»
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • از نصب سردیس شهدا و مفاخر تا نورپردازی ورودی‌ها و نقاط مختلف شیراز
  • وزیر تعاون: کارگر از منظر اسلام ابزار نیست
  •  از نصب سردیس شهدا و مفاخر تا نورپردازی ورودی‌ها و نقاط مختلف شیراز
  • رکابزنی ۱۸۰ کیلومتری با شعار «ارتش فدای ملت»
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها