Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 محمد افشانی در آئین افتتاح پروژه تقاطع بلوار ارتش – امام علی و پنج پروژه دیگر که به صورت همزمان افتتاح شد از مردم، اهالی محل، کارگران، مهندسان و ... که بابت اجرای این پروژه زحماتی را متحمل شدند تقدیر و تشکر کرد و در ادامه با بیان اینکه یکی از مشکلات در شهرداری تهران این است که شروع پروژه‌های متعدد و همزمان بدون توجه به محدودیت‌ها و منابع مالی است، گفت: این مسئله سبب می‌شود که سرمایه مردم به مدت زیادی در خاک بلااستفاده بماند و پروژه‌هایی که می‌توانست یک الی دو ساله ساخته شود به دلیل توزیع منابع محدود بین پروژه‌های زیاد، سال‌ها در مرحله ساخت باقی می‌مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های ما این است که متناسب به محدودیت منابع مالی به همان میزان پروژه تعریف کنیم، گفت: برای پروژه‌های موجود نیز آنهایی که درصد پیشرفت بالاتر یعنی حدود 70 درصد به بالا داشته باشند به ترتیب تامین منابع خواهیم کرد و به اتمام می‌رسانیم.

شهردار تهران با بیان اینکه برای اتمام و انجام پروژه‌ها باید از این پس همه پروژه‌ها در تهران هنگامی که در مرحله طراحی هستند  پیوست زیست محیطی داشته باشند،‌ اظهارکرد: طراحان پروژه‌ها باید به این نکته توجه داشته باشند که شهروندان حق و حقوقی دارند. نه اینکه پروژه‌ها به صورت دودکش در میان جمعی از ساختمان‌ها و خانه‌ها ساخته شود و حقوق همیشگی مردم نادیده گرفته شود.

وی با بیان اینکه حیثیت پروژه‌ها نیز بسیار مهم است، گفت: برخی از پروژه‌ها آنقدر کیفیت‌شان پایین است که بلافاصله بعد از افتتاح، نیاز به مرمت دارند. در حالیکه ما باید صحت و سرعت در احداث پروژه‌ها را با یکدیگر داشته باشیم و نباید با افزایش سرعت در انجام پروژه صحت را کاهش دهیم.

شهردار تهران با بیان اینکه پروژه‌ها باید به سیستم هوشمند مدیریت پروژه و سیستم مدیریت کیفیت مجهز شوند، تصریح کرد: 16 سال پیش من سیستمی داشتم که اگر میزان هزینه کرد پروژه بیشتر از درصد پیشرفت بود خود به خود آلارم می‌داد و بر روی سیستم مدیر مربوطه اطلاعات پروژه می‌آمد و حالا باید پروژه‌ای داشته باشیم که هزینه کرد ریالی با درصد پیشرفت پروژه تطبیق داشته باشد.

وی با بیان اینکه سیستم هوشمند به اجرا و کنترل بهتر پروژه‌ها کمک می‌کند، گفت: بارها به هوشمندسازی شهر تاکید شده است و باید در پروژه‌های عمرانی و حمل و نقلی از سیستم‌های هوشمندسازی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه باید برای توسعه عدالت به سمت اولویت قرار دادن پروژه‌هایی که برای عموم مردم هستند از جمله توسعه حمل و نقل عمومی با اتکا به مترو پیش رویم تصریح کرد: همچنین استفاده از دوچرخه و ... یک ضرورت است و باید در کنار استفاده از سیستم‌هایی همچون LRT از بخش‌های دیگر حمل و نقل غافل نشویم.

به گزارش ایسنا، افشانی همچنین در حاشیه افتتاح همزمان پنج پروژه عمرانی پایتخت با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز پنج پروژه به صورت همزمان افتتاح می‌شود، گفت: یکی از این پروژه‌ها تونل آرش اسفندیار است که با مبلغ 38 میلیارد تومان ساخته شده است که در روانسازی ترافیک آن منطقه نقش مهمی دارد.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از پروژه‌های مهم بهسازی پل کریمخان بود، تصریح کرد: بهسازی این پل یک کار ارزشمند بود که با قید اولویت انجام شد اما همه عاشق کلنگ و قیچی هستند و فقط می‌خواهند پروژه را شروع کنند اما این در حالیست که بهسازی برخی پروژه‌ها همچون پل کریمخان مهمتر و با ارزش است.

شهردار تهران در مورد پروژه‌های نیمه تمام نیز با بیان اینکه پروژه‌ها را با توجه به درصد پیشرفت، اهمیت پروژه، تاثیرگذاری در حل مشکلات مردم، رضایت شهروندان و ... اولویت بندی می‌کنیم، در پاسخ به سوالی در خصوص محدودیت منابع در شهرداری تهران، گفت: هنر مدیریت این است که حتی موقعی که منابع محدود دارد با اولویت بندی و مشارکت کار را پیش ببرد.

 

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: پروژه های عمرانی شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۹۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد

 به گزارش تابناک، یک نهاد علمی بین‌المللی توسعه آب‌شیرین‌کن‌ توسط کشورهای عربی تا سال ۲۰۳۰ را عامل شکل‌گیری یک فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس دانست.

ژورنال علمی Scientific Reports از فعالیت شدید کشور‌های عربی در نمک‌زدایی آب دریا ابراز نگرانی کرده و هشدار داد، رهاسازی شورابه سامانه‌های نمک‌زدایی اثرات مخرب گسترده‌ای بر اکوسیستم‌های دریایی خلیج‌فارس دارد که انسان‌ها نیز از آن در امان نخواهند بود.

شورابه‌ها اشباعِ سامانه‌های نمک‌زدایی از هفتاد سال پیش یکی از مهمترین منابع آلوده‌کننده محیط زیست به حساب می‌آیند.

امارات، عربستان، کویت و قطر ۴ کشوری هستند که تا سال ۲۰۳۰، سالانه ۱۲ میلیارد متر مکعب آب خلیج فارس معادل مصرف کل مصرف آب شرب و صنعت یک سال مردم ایران را نمک‌زدایی کرده و شورابه حاصل را به دریا می‌ریزند.

رهاسازی شورابه به دریا در کنار تغییرات اقلیمی و افزایش تبخیر دو عامل موثر بر شور شدن خلیج فارس و بروز فاجعه زیست محیطی در منطقه هستند.

کارشناس منابع آب صبا شیرودی حجم آب نمک‌زدایی شده در قیاس با خلیج فارس را ناچیز دانسته و معتقد است که خلیج فارس به آب‌های آزاد راه دارد و نسبت شورابه رها شده از سامانه‌های نمک‌زدایی به آب‌های آزاد جهان به حدی است که جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

در مقابل، کارشناس زیست دریایی، عظیم رهبری‌فرد می‌گوید که خلیج فارس کم عمق است، دمای آن در ۲۰ سال گذشته بالا رفته و تبخیر افزایش یافته، از طرفی یک درصد افزایش شوری تعادل اکوسیستم را برهم زده و فاجعه در زندگی آبزیان ایجاد می‌کند، کما اینکه در ۲ دهه اخیر زندگی گونه‌هایی از آبزیان را به انقراض برده است.

ایجاد کنوانسیون خلیج فارس با حضور ایران و کشور‌های حوضه خلیج‌فارس ابتکاری است که می‌تواند برنامه نمک‌زدایی از آب دریای کشور‌های این منطقه را کنترل کرده و از بروز فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس جلوگیری کند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند