Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مجله همگردی»
2024-04-29@19:43:12 GMT

شهری گمشده قربانی عملیات زه کشی می شود؟!

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۲۲۴۳۲

بنابر گفته اکرم ندیمی پور، مدیر اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان هندیجان، فقط به زمین های کشاورزی فکر کرده اند حتی به وجود احتمالی آثار باستانی و منابع طبیعی که قابلیت حفظ شدن دارند، فکری نکردند و بخش زیادی از محوطه های تاریخی دهملا را تخریب کردند. این خبر درباره اخبار گردشگری و جدیدترین اخبار گردشگری پیرامون نادیده گرفتن شهر گمشده هندیجان می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از ایسنا، مردم دهملا را شهر گمشده هندیجان می نامند. شهری تاریخی که هر چند بخش اعظم تپه های تاریخی اش در طول حدود 10 سال گذشته به واسطه عملیات زه کشی خاک منطقه تخریب شده اما تپه های باقی مانده آنقدر اهمیت تاریخی دارند که خود مردم روستا بسیج شده اند تا باقی مانده های تاریخ را در این بخش از استان خوزستان حفاظت کنند. دهملا حدود 12 تپه باستانی دارد که شرکت پیمانکار جهادکشاورزی از حدود یک سال گذشته عملیات زهکشی روی آن تپه ها را با هدف از بین بردن شوری خاک آن جا در دستور کار خود قرار داده ولی متاسفانه از یک سو طرح اجرائی این شرکت پیوست تخصصی ندارد و از سوی دیگر مطالعات باستان شناسی در این محوطه انجام نشده اما بدون هیچ استعلامی از میراث فرهنگی، انجام عملیات زه کشی در این منطقه صورت گرفته است. اکنون فقط حدود دو تپه دیگر مانده تا پروژه تکمیل شود و آن ها با انجام عملیات زه کشی در زمین هایی که خاک شور دارند، زمین را برای کشاورزی در فصل های بعدی آماده می کنند. با تخریب های صورت گرفته بخشی از تاریخ اشکانی و هخامنشی در این محوطه باستانی از بین رفته اند. با وجود تماس های مکرر چند نفر از دوستداران میراث این روستای تاریخی با میراث فرهنگی خوزستان، هیچ تیم باستان شناسی برای بررسی محوطه روانه هندیجان نشده و این منطقه به عنوان یکی از بنادر مهم تجاری که استعدادش در توسعه گردشگری دریایی را نمی توان نادیده گرفت، مغفول مانده است. این در حالی است  که این اثر تاریخی در تملک سازمان میراث فرهنگی قرار دارد. با این وجود اعلام شده است که تپه های مورد نظر درحال حاضر زیر کشت نیستند و اکنون باید با برانگیختن حساسیت ها مانع از تخریب احتمالی این تپه های تاریخی در آینده ای نزدیک شویم تا مردم نیز نسبت به حفاظت از این تپه ها حساسیت به خرج دهند. این خبر که درباره جدیدترین اخبار گردشگری است و ما را بیشتر با شهر گمشده هندیجان آشنا می سازد.

منبع: مجله همگردی

کلیدواژه: اخبار گردشگری ایران گردی استان خوزستان ایرانگردی اخبار گردشگری شهرستان هندیجان تور اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۲۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم

شهر تاریخی بهبهان در خوزستان دارای آثار گردشگری مختلفی از جمله کاروانسرای قدیمی، قلعه گلاب، حمام تاریخی بکان و محوطه باستانی ارجان است. بخشی از مناطق دیدنی بهبهان را در ویدئوی زیر می‌بینید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان