Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ دکتر اسدالله عباسی عضو کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس با حضور در برنامه «پرانتز باز» در خصوص مسأله حذف کنکور گفت: در سال 1386 قانونی را در مجلس مصوب کردیم که بر اساس آن تا سال 1391  باید کلا بساط کنکور جمع می شد تا دانش آموزان بتوانند بر اساس توانمندی‌ها و استعدادهای خود وارد دانشگاه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما تا سال 1391 هیچ اتفاقی نیفتاد و نهایتا در سال 1392 طرحی به نام سنجش و پذیرش دانشجو با رویکردی متفاوت از قانون حذف کنکور تصویب شد.

وی ادامه داد: در قانون سنجش و پذیرش دانشجو، 85 درصد پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی است و برای 15 درصد باقی مانده که شامل رشته های پر طرف‌دار و دانشگاه های خاص است کنکور برگزار می شود.

این نماینده مجلس اضافه کرد: یک زمانی ظرفیت دانشگاه‌های ما حداکثر 100 هزار نفر و تعداد داوطلبان ما بالای 1 میلیون و 700 نفر بود. امکان اینکه ما مسیرهای دیگر را طی کنیم وجود نداشت. اما امروز ظرفیت دانشگاه‌های ما افزایش پیدا کرده و تعداد داوطلبین هم تا زیر 1 میلیون کاهش داشته است. وقتی کرسی های خالی داریم و این آمادگی وجود دارد که دانشجوهای بیشتری پذیرش شوند چه لزومی دارد کنکور برگزار شود و هزینه های مادی و معنوی مختلفی به خانواده ها تحمیل شود.

عباسی اضافه کرد: مجلس در این زمینه کار خود را انجام داده است و در حال حاضر آموزش و پرورش باید پاسخگو باشد و به وزرات علوم و سازمان سنجش اعلام کند که این 85 درصد سوابق تحصیلی بر اساس آزمون های استاندارد انجام شده است.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص تبلیغات مؤسسات و آموزشگاه‌هایی که در خصوص آمادگی کنکور فعالیت می کنند افزود: این قبیل از مؤسسات با ادعای اینکه اگر مطالعات دانش آموز تحت نظر این مراکز نباشد محال است به دانشگاه راه یابد خانواده ها را تحت تأثیر قرار می دهند و به طوری که دانش آموز فکر می کند این ها منجی بلا منازع او هستند و با معجزه آنها می توانند به دانشگاه راه یابند.

وی افزود: این مراکز معمولا آزمون هایی را در مدارس برگزار می کنند و وقتی دانش آموزی رتبه یک یا دو رقمی کسب می کند عکس او را منتشر می کنند و اعلام می کنند که او از خروجی های موسسه ی آنها است در حالی که واقعیت آن است که دانش آموز با تلاش و استعداد خودش به این موفقیت رسیده است. یا بعضا می گویند بخشی از این پول ها را صرف کارهای خیریه و توسعه های آموزشی می کنیم در حالی که اصلا این طور نیست.

«پرانتز باز» برنامه ای است با رویکرد بررسی اخبار نوجوانان که به صورت هفتگی با اجرای محمودرضا قدیریان و چهار دبیرخبر نوجوان هر هفته جمعه ها ساعت 71 روی آنتن شبکه امید می رود.

در این برنامه علاوه بر بخش گفت‌وگو با مهمانان و گزارش میدانی که به گفت‌وگو با نوجوانان درباره موضوع اصلی برنامه می پردازد، بخش دیگری در نظر گرفته شده که نوجوانان سنین 13 تا 20 سال می توانند به عنوان خبرنگار افتخاری با برنامه همکاری داشته و گزارش های تصویری و ویدئویی خود را برای پخش، به برنامه ارسال کنند.

عوامل تولید این برنامه عبارت اند از: تهیه کننده: محمود فلاح پرویزی، مدیر تولید و جانشین تهیه کننده : سعید احمدی، سردبیر: حسین شکیب راد، کارگردان: بهرام امانی. اجرا: محمودرضا قدیریان، محسن محبی، سید ابوالفضل سیروس نژاد، ساناز احسانی و زهرا محبوب.

مخاطبان این برنامه می توانند با شماره 09036883202 در پیام رسان بله و سروش با روابط عمومی برنامه در تماس باشند و در اینستاگرام صفحه ی پرانتز باز را با نشانی parantezbaz_tv دنبال کنند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش حذف کنکور خانواده کنکور مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۶۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۳۳ هزار دانش آموز البرزی در اردوی عملی آمادگی دفاعی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فرمانی از شرکت بیش از ۳۳ هزار دانش آموز مقطع متوسطه دوم البرزی در اردوی عملی درس آمادگی دفاعی خبر داد و گفت: ۱۶ هزار دانش آموز پسر در سطح استان در میادین تیر شرکت می‌کنند و موضوعاتی مثل صف جمع، آمادگی جسمانی، امداد و نجات و مهارت‌های تیراندازی را آموزش می‌بینند.

وی تصریح کرد: ۱۷ هزار دانش آموز دختر نیز در مراکز آموزشی و کلاس‌های درس، با مباحث آمادگی دفاعی و موضوعات مهم این درس آشنا می‌شوند. این برنامه در سطح شهرستان‌های استان البرز به همت نواحی، بسیجیان و مربیان آموزش نظامی و آموزش و پرورش و بسیج دانش آموزی، در حال برگزاری است.

مسؤول سازمان بسیج دانش آموزی استان البرز هدف از برگزاری این اردو را افزایش مهارت‌های فردی و گروهی در دفاع نظامی و غیر نظامی، استفاده صحیح از ابزارهای دفاعی هنگام بکارگیری و انسجام بخشی به بخش عملی درس آمادگی دفاعی برشمرد و بیان کرد: اردوی آمادگی دفاعی موجب می‌شود دانش آموزان به هویت دانش آموزی خود برسند.

کد خبر 6088315

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • حضور بیش از ۳۳ هزار دانش آموز البرزی در اردوی عملی آمادگی دفاعی
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس