Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@09:49:19 GMT

یک تجربه در مدیریت شهری

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۲۷۰۲۷

یک تجربه در مدیریت شهری

شهر > شهری - علی نوذرپور، ‌شهردار منطقه ۲۲ :
پیاده حرکت کردن و رصد مسائل و مشکلات شهری، خلاصه این تجربه است.

در حرکت پیاده، ملاحظه و مشاهده امکان‌پذیر است. ملاحظه نارسایی‌های فضای سبز، مشاهده چاله‌ها و عیوب معابر با مشاهده در حال سواره، به‌خوبی امکان‌پذیر نیست. به‌عبارت دیگر ملاحظه «یک به یک» واقعیات و فکت‌های شهری، اشکالات و معایب را به‌درستی امکان‌پذیر می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حرکت پیاده امکان شناسایی برخی فضاهای رها شده و گم شده را فراهم می‌کند. در تجربه شخصی، برخی فضاهای شهری را دیده‌ام که توسط پیمانکاران مورد استفاده قرار گرفته‌اند؛ بدون اینکه حقوق شهرداری را در ازای بهره‌برداری از فضاهای یادشده بپردازند.

یا اینکه ساختمانی متعلق به شهرداری در گذشته بدون طی مراحل اداری‌- قانونی به یک سازمان مردم نهاد واگذار شده بود؛ ساختمانی در چند طبقه و مساحتی قابل توجه که می‌تواند با رعایت ملاحظات اداری و قانونی در اختیار سمن‌های متعددی قرار گیرد نه صرفا به یک سمن اختصاص یابد.

و باز ملاحظه شد که یک سوله ورزشی بدون رعایت ترتیبات مالی در اختیار یک بهره‌بردار خصوصی قرار گرفته و بدون پرداخت وجهی، سال‌ها بهره‌برداری شده که پرونده آن جهت اعاده حقوق شهرداری در حال پیگیری است. پیاده‌روی موجب می‌شود حضور مردم و بهره‌برداری از فضای شهری را بی‌واسطه دید و در معرض دیدگاه‌ها، نظرات و پیشنهادهای آنها قرار گرفت و در برنامه‌های آتی مورد توجه قرار داد.

همچنین این حضور در میدان و رودررویی با شهر و شهروندان در شهروندان احساس اعتماد و آرامشی را به‌وجود می‌آورد که در تعاملات آتی، قابل بهره‌برداری است؛ تعاملاتی که موجبات مشارکت مؤثر مردم را در اداره شهر فراهم خواهد آورد.

با توجه به امتیازات حضور پیاده شهرداران در محله‌ها و واحدهای همسایگی، پیشنهاد می‌شود روزانه، وقتی را شهرداران به این امر اختصاص دهند. «پیاده در شهر»، مدیریت شهری را به مردم نزدیک و قابل اعتماد می‌سازد و برای مدیریت شهری امکان شناخت بی‌واسطه و بی‌ملاحظه از شهر را فراهم می‌کند.

در همین زمینه: اتمام پروژه‌های حمل و نقل در اولویت شهرداری نصب نیمکت‌های ویژه معلولین در بوستان‌های جنوب شهر بازپیرایی ۲۵۰۰ مترمربع از بوستان‌های جنوب شهر

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۷۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خواستار توجه شهرداری به مطالبه شورا پیرامون نهضت پیاده‌روسازی و ساماندهی معابر شهری شد و گفت: لازم است پیاده‌روها مکانی برای تردد امن عابران و همه اقشار جامعه باشد تا هیچ کس آسیب نبیند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، فاطمه اشدری صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر قزوین درباره لایحه شهرداری مبنی بر مجوز ساخت در اراضی قولنامه‌ای با کاربری‌های عمومی در اسماعیل‌آباد، اظهار کرد: اگر شعارمان بر مبنای عدالت در توسعه خدمات شهری است باید کاربری‌های فرهنگی، ورزشی و فضای سبز را در تمام نقاط شهری با اولویت نواحی کمتر برخوردار ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه رویکرد انسان‌محوری و عدالت خدمات‌شهری دو نکته مهمی است که در بودجه امسال بر آن تأکید داشتیم و باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: می‌توانیم امتیازاتی برای زمین‌هایی که کاربری عمومی دارند در نظر بگیریم و با مالکان آن‌ها توافقاتی را داشته باشیم تا مالکان به حق خود برسند.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: با آزاد شدن بعضی زمین‌ها سرانه‌های فرهنگی و ورزشی در این منطقه تأمین و حفظ شود، با این رویکرد می‌توان نسبت به تأمین منابع زمین با کاربری‌های عمومی مورد نیاز در مناطق مشابه از جمله شهرک مهدیه و نواحی منفصل پاسخگو بود.

اشدری بر لزوم توجه مدیریت شهری به موضوع مناسب‌سازی و توجه به حضور بی‌دغدغه افراد توان‌خواه در شهر تأکید کرد و ادامه داد: به‌رغم تمام تذکرات اعضای شورا پیرامون این موضوع مهم توجه جدی به آن نمی‌شود و پیشنهادات عملیاتی مشاور شهردار در امور مناسب‌سازی که پس از بازدید میدانی برای رفع موانع ارائه می‌شود در بیشتر موارد محقق نمی‌شود.

وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود در یکی از جلسات صحن شورا مشاور شهردار در امور مناسب‌سازی حضور داشته باشد تا موارد و پیشنهادات را از زبان وی بشنویم.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خواستار توجه به اجرای مطالبه شورا پیرامون نهضت پیاده‌روسازی و ساماندهی معابر شهری شد و گفت: لازم است پیاده‌روها مکانی برای تردد امن عابران و همه اقشار جامعه باشد، هیچ کس آسیب نبیند و رفاه حال و امنیت آسیب‌مندان لحاظ شود.

اشدری با تأکید بر لزوم حضور مستمر شهردار قزوین در جلسات صحن شورا ادامه داد: حضور شهردار قزوین سبب خواهد شد تا مطالبات ضروری مردم سریع‌تر و مؤثرتر محقق شود و این موضوعی است که در دوره شهرداران قبل اتفاق می‌افتاد و برای شهروندان اثربخش و ملموس بود.

کد خبر 751373

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند