Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از بی‌بی‌سی جهانی، در دومین سالروز همه‌پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برکسیت) هزارن نفر در مرکز شهر لندن تجمع کردند.

سازمان‌دهندگان این تجمع می‌گویند دو سال پس از همه‌پرسی، همچنان تکلیف خروج انگلیس از اتحادیه اروپا مشخص نشده و «صدای مردم باید شنیده شود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تجمع پس از آن صورت می‌گیرد که برخی از وزرای ارشد کابینه «ترزا مِی» مانند لیام فاکس و دیوید داویس گفته بودند انگلیس بدون هر گونه توافقی، آماده خروج از گفتگو‌ها با اتحادیه اروپا بر سر «برکسیت» است.


این تجمع اعتراضی، بخشی از برنامه «تابستان اقدام» از سوی گروه‌های سازمان‌دهنده است که هدف آن افزایش فشار‌ها به «ترزا می» و «جرمی کوربین» است. به گفته سازمان‌دهندگان این تجمع، نزدیک به صد‌ها هزار نفر در این تجمع اعتراضی شرکت کرده‌اند.

در حالی که معترضان فریاد می‌زدند «ما کشورمان را پس می‌گیریم»، و یا «برکسیت همین حالا باید انجام شود»، صد‌ها نفر نیز در مخالفت با این تجمع و در دفاع از حضور انگلیس در اتحادیه اروپا در خیابان‌های لندن دست به تجمع زدند.

همه‌پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا موسوم به برکسیت روز ۲۳ ژوئن ۲۱۰۶ برگزار شد که ۵۱ درصد مردم این کشور رأی «آری» به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا دادند.

طبق رویه جاری، روند خروج انگلس از اتحادیه اروپا قرار است روز ۲۹ مارس ۲۰۱۹ میلادی، آغاز شود. دولت انگلیس موظف است در صورت هرگونه توافقی با اتحادیه اروپا درباره نحوه خروج از این اتحادیه، آن را در اختیار نمایندگان پارلمان قرار دهد تا تصمیم‌گیری نهایی در پارلمان صورت گیرد؛ اما هنوز مشخص نیست اگر پارلمان این توافق احتمالی را رد کند چه اتفاقی رخ خواهد داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انگلیس اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۹۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی

محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه بزرگ ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. بنابر این کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن ها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت بزرگ جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • نطق تماشایی نماینده بلژیک در پارلمان اروپا درباره حمله ایران