Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌ و پرورش در پیامی به مدال‌آوران المپیادهای علمی کشور با اشاره به رتبه یازدهم ایران در تحصیل دانشجویان خارجی در آمریکا بر ضرورت ایجاد بستر لازم برای فعالیت‌های پژوهشی، اشتغال، جذب و نگهداشت مدال‌آوران المپیادهای علمی تأکید کرد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، مراسم تجلیل از مدال‌آوران المپیاد‌های علمی کشور با حضور معاون وزیر آموزش‌ و پرورش و رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان و جمع کثیری از مدال‌آوران و خانواده‌های آنان با قرائت پیام سید محمد بطحایی وزیر آموزش‌ و پرورش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پیام وزیر آموزش‌ و پرورش که توسط سالاریان معاون مرکز ملی استعدادهای درخشان قرائت شد، بر نقش نخبگان در جامعه و وظیفه باشگاه دانش‌پژوهان در پرورش استعدادهای درخشان تأکید شد.

در این پیام آمده است: آینده نظام جمهوری اسلامی ایران در گروی شکوفایی استعدادهای جوانان و نوجوانان کشور است؛ حمایت از جوانان مستعد و سرآمد دانش‌آموزان و دانش‌پژوهان جوان، وظیفه همه مسئولان کشور است؛ وزارت آموزش‌ و پرورش، خود را مکلف می‌داند تسهیلات و امکانات لازم و ضروری را به‌موقع در اختیار این عزیزان قرار دهد.

باشگاه دانش‌پژوهان جوان، محل مناسبی برای شناسایی، جذب، هدایت و حمایت از باشگاه دانش‌پژوهان و جوانان مستعد کشور است که باید تقویت شود. باشگاه دانش‌پژوهان جوان باید بتواند با تشکیل انواع کارگاه‌ها، کتابخانه تخصصی و مجازی، اردوها و ایجاد آزمایشگاه‌های فعال و مجهز، بستر رشد و اعتلای این استعدادها را فراهم کند.

با برگزاری مسابقات و المپیادهای علمی در سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی می‌توانیم توانمندی‌های علمی و پژوهشی دانش‌آموزان را در عرصه‌های بین‌المللی به نمایش بگذاریم و به رخ جهانیان بکشانیم.

این پیام می‌افزاید: افتخارآفرینی حدود 700 نفر از دانش‌آموزان و کسب مدال‌های رنگارنگ (طلا، نقره و برنز) طی 30 سال گذشته در المپیادهای علمی نشان می‌دهد جوانان ما از استعدادهای درخشان و سرشاری برخوردارند و ما به آنان افتخار می‌کنیم.

ایجاد بسترهای لازم برای فعالیت‌های پژوهشی، اشتغال مناسب، جذب و نگهداشت افتخارآفرینان المپیادهای علمی، از وظایف وزارت آموزش‌ و پرورش است.

در ادامه پیام آمده است: افتخار دارم طی 10 روز گذشته، دو بار در جمع مدال‌آوران المپیادهای علمی حضور پیدا کنم و با آنان از نزدیک گفت‌وگو کنم؛ متأسفانه تاکنون خدمات شایسته‌ای نسبت به آنان ارائه نشده و شأن جایگاه آن به‌درستی رعایت نشده است.

بر اساس گزارش مؤسسه آمار اداره مهاجرت آمریکا در سال 2015، آمریکا میزبان بیش از 4.1 میلیون دانشجو خارجی بوده است سهم کشورهای مختلف به شرح زیر بوده است:

کشور چین بیشترین تعداد دانشجویان خارجی در آمریکا (31%) را داشته است. کشور هند (14%)، کره جنوبی (7%)، عربستان سعودی (6%)، کانادا (3%) به ترتیب رده‌های بعدی بوده است. ایران با (2%) در رتبه یازدهم قرارگرفته است.

در پایان این پیام آمده است: وزارت آموزش‌ و پرورش، با همه توان، از چهره‌های سرآمد و مدال‌آوران المپیادهای علمی حمایت می‌کند و برای حل مشکلات پیش روی باشگاه، اهتمام ویژه‌ای معمول خواهد داشت.

من از خانم دکتر مهاجرانی و همکاران ایشان انتظار دارم طی دو ماه آینده، برنامه منسجمی بر اساس سند تحول، سند راهبردی نخبگان و در راستای تحقق برنامه ششم توسعه کشور برای حمایت از مدال‌آوران المپیادهای علمی کشوری و جهانی آماده و ارائه دهند.

منبع: فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۹۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر دوشنبه در آئین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی عناصر تعلیم و تربیت و همه معلمان و مربیان، شاهد اتفاقات خوبی در استان بودیم.

وی تصریح کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است؛ به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ابراز کرد: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت و ساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

اسماعیلی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

وی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، خاطرنشان کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش یافته و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 6098057

دیگر خبرها

  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • تحصیل رایگان دانشجویان معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها