Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت در حاشیه سفر به شهرستان پاکدشت و تشکیل شورای اداری این شهرستان گفت: برگزاری شورای اداری شهرستان‌ها با حضور مسئولین ملی دو هدف را دنبال می‌کند؛ نخست آنکه مسئولین ملی از آنچه که در سطح شهرستان می‌گذرد آگاهی پیدا کنند زیرا بی‌تردید بدون اطلاع از آنچه که در شهرستان‌ها می‌گذرد نمی‌توانند در جهت حل معضلات گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف دیگر این است که مسئولین شهرستان‌ها از مباحث ملی آگاهی پیدا کنند. در حقیقت وظیفه مدیران سطوح عالی است که وقتی به مدیران سطوح میانی می‌رسند سیاست‌های کلی دولت را منعکس کنند که این اهداف در سفرهای شهرستانی استان تهران محقق می‌شود.

سخنگوی دولت ادامه داد: بحمدالله با برگزاری سفرهای شهرستانی در بخش نخست به خوبی مسئولین شهرستان ایفای نقش می‌کنند و از دید من توانستند در این جلسه نیازهای منطقه را به خوبی بازگو کنند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بازدید از کمربندی فرون‌آباد - پاکدشت در مسیر تهران - سمنان اشاره کرد و گفت: با ساخت این بزرگراه، می‌توان بخش اعظم ترافیک تهران - سمنان را حل و فصل کرد و به این ترتیب از اتلاف وقت شهروندان در این مسیر جلوگیری کرد. در شورای اداری شهرستان پاکدشت مباحث دیگری همچون تکمیل بیمارستان زعیم، تکمیل شبکه فاضلاب و تصفیه‌خانه این شهرستان و همچنین بحث قطار شهری و مطالعات آن به خوبی توسط مسئولین شهرستان منعکس شد. بی‌تردید هر آنچه که در این جلسه عنوان شد پیگیری خواهد شد و قطعا توسط استاندار تهران در شورای اداری استان نیز مطرح و پیگیری می‌شود.

نوبخت تاکید کرد: خوشبختانه در سه ماهه نخست سال جاری هیچ آثار منفی در شاخص‌های اقتصادی ما دیده نشد به شکلی که رشد اقتصادی و همچنین اشتغال بالنسبه خوب بوده است که این آمارها توسط بانک مرکزی و مرکز آمار ایران اعلام شده است. در حال حاضر تهدید بزرگی صورت گرفته که نمی‌توانیم آسان از کنار آن عبور کنیم. به هر ترتیب یک قدرت بزرگ اقتصادی ما را تهدید کرده لذا باید پیش‌طراحی انجام دهیم و برای آینده از همین امروز سناریوهای مختلفی را داشته باشیم که این کار توسط سازمان برنامه و بودجه انجام شده است. قطعا منابع را براساس این سناریوها تنظیم و پیش‌بینی خواهیم کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: شورای عالی هماهنگی اقتصادی توسط مقام معظم رهبری متشکل از سه قوه طراحی و ابلاغ شده است که در دومین جلسه آن در دوشنبه هفته گذشته مقرر شد ضمن اینکه روسای سه قوه در آن حضور یابند، افرادی نیز از هر سه قوه مسئولیت اداره این جلسات را برعهده گیرند.

وی افزود: امروز اتاق جنگ اقتصادی علیه ما در خزانه‌داری آمریکا تشکیل شده و بر همین اساس باید در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سازوکار اقتضایی مناسب را داشته باشیم.

سخنگوی دولت در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نوسانات قیمت ارز در ماه‌های گذشته گفت: هول زدن برخی از افراد که به بازار هجوم می‌آورند، موجب افزایش قیمت ارز شده است. به این ترتیب اگر ما به بانک مرکزی آمریکا هم وصل باشیم برای تامین ارز در این شرایط با مشکل مواجه می‌شویم. بیش از هفت میلیون قطعه سکه برای اینکه عطش عده‌ای گرفته شود به بازار عرضه شد. ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار تا ۲۵ خردادماه سال جاری ارز ۴۲۰۰ تومان فروختیم که این میزان از مدت مشابه سال گذشته بیشتر بوده است. چه ضرورتی دارد چنین ولعی در بازار ایجاد شود؟

نوبخت افزود: منابع ما هنوز بیش از مصارف ماست. نباید در این شرایط شاهد تضعیف پول ملی در برابر ارزهای خارجی باشیم لذا نیاز به کمک یکدیگر داریم.

وی تاکید کرد: بودجه فعلی کشور از نقاط قوت است. از جمله دو تبصره ۱۸ و ۱۹ برای کارهای تولیدی و اشتغال‌زا و همچنین عمرانی و زیربنایی است. بی‌تردید از منابع غیردولتی به طرح‌های بخش خصوصی کمک خواهیم کرد و از اعتبارات دولتی برای طرح‌های عمرانی منابعی را اختصاص خواهیم داد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۰۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ رضا قلی زاده با اشاره به برداشت ماهی گرمابی از آبان و آذرماه گفت: ۲۰ نفر در استخر‌های پرورش ماهی شهرستان اشتغال دارند که امسال با توسعه مزارع پرورش ماهی ۲۰ نفر دیگر به این آمار اضافه خواهند شد.
وی در ادامه ماهی گرمابی شامل کپور. آمور ، فیتوفاک وبیکهت عنوان کرد و گفت: بیشترین تولید ماهی در این شهرستان قزل‌آلا است که برای فروش به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.
رییس جهاد کشاورزی شهرستان شیروان همچنین با اشاره به تولید۵۰۰ تن ماهی گرمابی و سردابی در سال گذشته گفت: با هدف حمایت از پرورش دهندگان پارسال پنج میلیارد تومان تسهیلات توسعه استخر‌های پرورش ماهی، تامین نهاده و خوراک ماهی به پنج نفر از متقاضیان پرداخت شد.
سرانه مصرف ماهی در خراسان شمالی کمتر از ۷ کیلوگرم  است.

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • تالاب درگه سنگی پذیرای بیش از ۱۵ هزار قطعه فلامینگو بود
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می طلبد
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد