Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، یونس عالی پور  با اشاره به وضعیت صنایع دستی در استان قم اظهار کرد: ۱۵ هزار نفر در این استان از صنایع دستی ذی نفع هستند، محور توسعه استان قم گردشگری مذهبی است و باید اداره کل میراث فرهنگی برای تحقق این مساله تلاش کند.

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم افزود: هفته فرهنگی و اقتصادی استان اخیرا در شهر نبطیه در جنوب لبنان برگزار شد، یکی از پرطرفدارترین بخش‌ها در این هفته بخش گردشگری استان قم بود و نیاز به ساماندهی مطلوب در این خصوص داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عالی پور، نقطه قوت استان قم را فعال بودن تشکل‌های خصوصی دانست و تصریح کرد: باید توانمندهای استان قم در بخش‌های مختلف به نمایش گذاشته شود، به دنبال برگزاری هفته فرهنگی و اقتصادی استان قم در ۱۰ کشور دنیا تا دو سال آینده هستیم.

او تصریح کرد: سالیانه بیش از ۲۰ میلیون زائر داخلی و خارجی به استان قم می‌آیند، باید کمک کنیم که امکانات استان در خدمت این زائران باشد، کارهای زیادی برای انجام در بخش گردشگری در استان قم وجود دارد، این استان دارای توانمندی برای برگزاری هفته‌های فرهنگی و اقتصادی در کشورهای مختلف است.

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم اظهارداشت : توقعات استاندار و معاونین او از اداره میراث فرهنگی زیاد است، این اداره ارتباط زیادی با معاونت هماهنگی امور زائرین استانداری دارد، باید مدیرکل جدید اداره میراث فرهنگی به گونه ای عمل کند که عملکرد او قابل ارائه در عرصه بین المللی باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان قم اقتصاد قم گردشگری معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، رحیم سرهنگی در نشست با هیئتی از سرمایه گذاران، تجار، فعالان اقتصادی و گردشگری ترکیه گفت: کیش با داشتن شرایط آب وهوایی می‌تواند در فصول سرد ترکیه میزبان گردشگران این کشور باشد.

وی، گفت: با توجه به تفاوت آب وهوایی، دوکشور می‌توانند نقش مکمل درگردشگری وتبادل گردشگر ایفا کنند.

رحیم سرهنگی گفت: یکی از ظرفیت‌های کیش موقعیت ارتباطی با ۸ کشور حوزه خلیج فارس و دریای عمان است و این شرایط، کیش را به مرکزی برای تجارت بین المللی تبدیل می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با استقبال از برقراری روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری با ترکیه، گفت: در شرایطی که کشور‌ها درتلاش هستند به قطب‌های تجاری تبدیل شوند ایجاد منافع مشترک می‌تواند کیش وترکیه را به قطب تجاری تبدیل کند.

نمایندگان شرکت‌ها و سرمایه گذاران ترکیه نیز در این نشست با تقدیر از میزبانی کیش، به مزیت‌های اقتصادی کیش اشاره کردند و درخصوص اجرای فعالیت‌های تولیدی، برگزاری رویداد‌ها وجشنواره‌ها و ایجاد نمایشگاهی از نشان‌های کشور ترکیه اعلام آمادگی کردند.

چند تفاهم‌نامه بین سازمان منطقه آزاد کیش و سرمایه‌گذاران ترکیه با هدف توسعه‌ی همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری امضا شد.

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفاری ۱۵ متری در منزل شخصی و دستگیری ۳ نفر
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه