Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علی رحمتی که در مراسم آغاز طرح تابستانی سخن می گفت با بیان اینکه استان اردبیل بخاطر داشتن آب و هوای مناسب، طبیعت زیبا، ۳۷ منطقه نمونه گردشگری، هزار اثر تاریخی ثبت شده ملی و ۱۰۰ چشمه آب گرم و سرد معدنی سالانه پذیرای بیش از ۹ میلیون نفر گردشگر و مسافر است اظهار امیدواری کرد با اجرای طرح تابستانی راهداری در حوزه های مختلف بتوانیم بیش از پیش به مردم و مسافران عزیز خدمات مناسب و شایسته ای ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : برای جابجایی مسافران تابستانی با ناوگان حمل و نقل عمومی ۴۰۰ دستگاه اتوبوس،۲۰۰ دستگاه مینی بوس و ۵۵۰ دستگاه سواری در قالب ۵۶ شرکت حمل و نقل مسافر با ۲ هزارو ۵۰۰ راننده حرفه ای اختصاص داده ایم و همه پیش بینی های لازم جهت تامین ناوگان در زمان های پیک مسافر و ترافیک نیز انجام شده است.
رئیس کمیته حمل و نقل ستاد خدمات سفر استان اردبیل با اشاره به اینکه در بخش مسافربری سواری کرایه ها ۲۰ درصد افزایش یافته گفت: این افزایش کرایه برای اتوبوس از مبدا اردبیل فعلا اعمال نشده است.
عضو شورای اداری استان اردبیل از آمادگی کامل ۱۲ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی و ۹ راهدارخانه در محورهای مواصلاتی استان برای استقبال، پذیرائی و ارائه خدمات به مسافران تابستانی خبر داد .
وی تشدید نظارت بر عملکرد شرکت ها، تشکیل جلسات کارگروه ارتقای سطح خدمات حمل و نقل، بازدیدهای مستمر و متوالی از مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی و نظارت بر کیفیت خدمات رسانی آنها،مکاتبه با شهرداری های استان و بازدید از پایانه مسافربری شهرستانها در راستای رسیدگی به وضعیت بهداشتی و خدماتی از قبیل تنظیفات سرویس های بهداشتی، مساجد، سالن های انتظار، محوطه، غذاخوری و سایر موارد را از جمله برنامه های مهم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیـــل در طرح تابستانی عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: جاده های اردبیل راهداری طرح تابستانی سفرهای تابستانی علی رحمتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • رتبه اول اردبیل در مدیریت ورزشی
  • حمایت همه‌جانبه از استان‌ها برای توسعه فعالیت‌های ورزشی
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • فعالیت سامانه بارشی با وزش تندبادهای موقتی
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا در اردبیل
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان