Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@00:29:11 GMT

ضرورت احداث مزرعه ملی پرورش حیوانات آزمایشگاهی

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۴۱۰۴۴

ضرورت احداث مزرعه ملی پرورش حیوانات آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امیرعلی حمیدیه با اشاره به برنامه‌های این ستاد گفت: چارچوب کاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی، سند ملی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی است که سند محکمی بوده و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است. 

حمیدیه با توجه زیرساخت‌های لازم در کشور به احداث مزرعه ملی پرورش حیوانات آزمایشگاهی در کرمان اشاره کرد و گفت: با توجه روزافزون جامعه جهانی به علوم و فناوری‌های پیشرفته به‌ویژه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، ضرورت توجه به پژوهش‌های زیرساختی و توانمندسازی علمی و فناورانه این حوزه را دو چندان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  خاطر نشان کرد: شاهدیم که روزبه‌روز استفاده و توجه بیش‌تر به سلول‌های بنیادی پررنگ‌تر و جدی‌تر از قبل می‌شود بنابراین می‌بایست به زیرساخت‌های لازم برای مطالعات پیش بالینی توجه شود و چه‌بسا اگر نگاهی جدی به این زمینه آغاز نمی‌شد، در حوزه پزشکی بازساختی نیز که به‌نوعی آینده علم پزشکی در دنیاست، دچار عقب‌ماندگی‌های جدی می‌شدیم و ناچار بودیم در همان مسیر تقلید و اتکا به تولیدات خارجی گام برداریم.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی ادامه داد: خوشبختانه این ضرورت به‌درستی و در زمان مناسب شناخته شد و مزرعه ملی پرورش حیوانات آزمایشگاهی با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه علوم پزشکی کرمان و یک شرکت‌های دانش‌بنیان تأسیس شد.

وی در ادامه به احداث شهر سلول پرداخت و گفت: این پروژه با هدف شناسایی و توسعه کمی و کیفی شرکت‌های فعال در این حوزه، آموزش و توانمندسازی شرکت‌ها، گسترش زمینه تولید محصولات سلولی و افزایش سهم جمهوری اسلامی ایران از بازار سلول‌های بنیادی منطقه طراحی‌شده است.

کد خبر 4329236 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری هوش مصنوعی فناوری فضایی فناوری نانو محمد جواد آذری جهرمی گوگل ایالات متحده آمریکا شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات اینترنت موبایل سلول بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۱۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»

عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد موفق به کسب رتبه برتر چهارمین جشنواره تحقیقات برتر در حوزه سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهارمین جشنواره تحقیقات برتر سلول‌های بنیادی خونساز و سلول درمانی به همت پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی و پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

در این مراسم سرکار خانم دکتر زهرا سادات هاشمی، عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با ارائه مقاله؛ In vivo study for cytotoxicity of murine NK cell-derived exosomes against Triple-Negative mouse mode توانست رتبه نخست را کسب کند، همچنین مرکز رشد فناوری‌های پیشرفته درمانی و تشخیصی با ارائه مقاله؛ «تولید گوشت آزمایشگاهی جهت تغذیه حیوانات خانگی برای اولین بار در ایران» حائر رتبه دوم و سرکار خانم فاطمه سلیمیان پژوهشگر پژوهشکده سرطان معتمد با مقاله " Human Placenta Derived Mesenchymal Stem Cells Transplantation in Patients with Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) Caused by COVID-۱۹ (Phase I Clinical Trial):Safety profile assessment رتبه سوم را در این دوره از جشنواره کسب کردند.

دیگر خبرها

  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران