Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آب و فاضلاب دشتستان با اشاره به مشکلات شهروندان وحدتیه دشتستان به سبب کمبود آب گفت: آب آشامیدنی ۹ شهرستان دشتستان با مشقت تامین می‌شود که به سبب فرسودگی شبکه ضمن بی عدالتی در توزیع بخش عمده‌ای از آن هدر می‌رود. ۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۱ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان،  شهروندان وحدتیه دشتستان به سبب قطعی مکرر شبکه آب آشامیدنی و تامین نشدن آب مورد نیاز آنان در فصل تابستان، اعتراض خود را اعلام و جاده مواصلاتی بوشهر به شیراز را مسدود کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش خبرنگار تسنیم عده‌ای از شهروندان وحدتیه‌ای خودروهای خود را در مسیر یاد شده پارک کردند و به مدت 2 ساعت  تردد در این محور را مختل کردند.

بر اساس این گزارش در راستای تحقق مطالبات مردم این شهر، راهکار کوتاه مدت مورد توجه قرار گرفت و به صورت موقت آب شبکه شهر وحدتیه تامین و جاده ارتباطی بوشهر - شیراز بازگشایی شد.

مدیر آبفای دشتستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه آب ورودی از خط کازرون به دشتستان کاهش یافته است اظهار داشت: 5 شهر وحدتیه، دالکی، برازجان، سعدآباد، آب‌پخش و شبانکاره از خط کازرون آبرسانی می‌شوند.

علی بردستانی با بیان اینکه روزانه بیش از 30 هزار متر مکعب آب به شبکه این شهرها توزیع می‌شود گفت: نیاز ابی این شهرها 48 هزار متر مکعب است که اکنون 18 هزار متر مکعب در شبانه روز کمبود دارند.

وی، از افزایش هدر رفت آب از شبکه‌های آبرسانی خبرداد و بیان کرد: برخی از شبکه ابرسانی شهرهای دشتستان که از شرکت  آب فاضلاب روستایی به آبفای شهری منتقل شده دارای شبکه نامناسب است که میزان هدر رفت آن بیش از 40 درصد است.

مدیر آبفای دشتستان میزان فرسودگی شبکه آبرسانی وحدتیه را 60 درصد دانست و تاکید کرد: هر قدر در توزیع آب در شبکه آبرسانی این شهر تلاش شود نارضایتی در پی دارد چراکه بخش عمده‌ای از آن هدر می‌رود و توزیع ناعادلانه صورت می‌گیرد.

بردستانی با تاکید بر تخصیص اعتبارات لازم برای نوسازی شبکه آبرسانی وحدتیه گفت: در برنامه کوتاه مدت برای تامین آب شهرهای مشکل‌دار باید تانکرهای ابرسان تهیه شود که اکنون دشتستان دارای 2 تانکر ابرسان است که جوابگوی همه شهرهای 9 گانه دشتستان نیست.

وی  اختلاف ارتفاع را یکی از مشکلات توزیع آب در شهر برازجان دانست و گفت: ارتفاع سطح شهری در برازجان سبب شده که نوبت بندی 24 ساعته هم  نتواند مشکل شهر برازجان در توزیع آب برطرف کند.

مدیر آبفای دشتستان تاکید کرد: باید 8 تانکر ابرسانی برای شهرهای دشتستان در برنامه کوتاه مدت تامین شود تا بتوان تابستان را بدون مشکل پشت سر گذاشت.

انتهای پیام/ش

R41363/P1377/S6,53/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۳۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با آغاز دولت سیزدهم و توجه این دولت به تامین آب شرب روستاها ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه در قالب پروژه محرومیت زدایی استان خوزستان اجرا شده است.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا پروژه‌های در حال اجرای طرح محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان را ۲۳ پروژه در قالب ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان عنوان کرد.

وی افزود: ۲۳ پروژه آبرسانی طرح محرومیت زدایی در ۲۱ شهرستان شادگان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، اهواز، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

علیدادی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های محرومیت‌زدایی استان ۴۳ درصد است، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر علاوه بر اجرای  ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه، احداث ۳ باب ایستگاه پمپاژ، احداث ۵ باب مخزن ذخیره بتنی جمعا به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب و افتتاح آبرسانی به ۱۸۰ روستا را می‌توان به عنوان عملکرد پروژه محرومیت زدایی استان عنوان کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر شرکت آب و فاضلاب خوزستان، قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی نیز به عنوان معین در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • امام تعمیرات پروژه آبرسانی به کرمانشاه از سد گاوشان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران