Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی؛ دکتر سید تقی نوربخش همزمان با آغاز برنامه حذف دفترچه کاغذی در مراکز درمانی طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی در استان های قزوین، همدان، سمنان، اردبیل و خراسان جنوبی در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیران بیمه ای و درمانی تأمین اجتماعی این استانها اظهار داشت: اجرای موفق این برنامه با ایجاد بستر فرهنگی و اجتماعی و همکاری سایر اجزای نظام سلامت قابل انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر نوربخش افزود: وزارت بهداشت به عنوان متولی نظام سلامت بیشترین همکاری را با برنامه حذف دفترچه های کاغذی دارد و اجرای موفق این برنامه با حمایت وزیر بهداشت اجرایی شد.

وی ادامه داد: سازمان نظام پزشکی نیز بابت صدور مجوز امضای دیجیتال همکاری بسیار موثری در اجرای این برنامه دارد و تمامی اجزای نظام سلامت آماده همکاری و هم افزایی برای موفقیت اجرای برنامه نسخه الکترونیک هستند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی پرداخت به روز ٦٠ درصد مطالبات پزشکان همکار این برنامه را از مهمترین مزایای ایجاد شده عنوان کرد و گفت: برای پرداخت ٦٠ درصد مطالبات داروخانه های همکار این برنامه نیز درحال پیگیری هستیم و با توجه به زمینه سازی های انجام شده این کار نیز به زودی به مرحله اجرا می رسد.

دکتر نوربخش انتخاب استان های مجری این مرحله از برنامه نسخه الکترونیک را بر اساس وجود آمادگی در استان ها عنوان کرد و گفت: براساس پیش بینی های صورت گرفته این برنامه تا پایان سال جاری در تمامی استانها آغاز می شود.

دکتر مهدی درخشان، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی در این جلسه گفت: نسخه الکترونیک یک طرح ملی است که به خوبی در حال توسعه در کشور است و امیدواریم مطابق با برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال شاهد اجرای برنامه در کل کشور باشیم.

وی افزود: معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی از استان هایی که در اجرای این برنامه پیشگام هستند حمایت می کند و اجرای این برنامه را گام موثری در راستای توسعه بیشتر خدمات درمانی و ارتقاء خدمات سازمان تأمین اجتماعی می دانیم.

دکتر محمدعلی بیطرف، مشاور ارشد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در امور درمان نیز در این جلسه گفت: برنامه حذف دفترچه و تولید نسخه الکترونیک در تمامی مراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی درحال اجرا است و توسعه این برنامه به مراکز طرف قرارداد نیز به خوبی درحال انجام است.
وی افزود: این برنامه در استان های یزد، اصفهان، گیلان و مازندران در حال اجراست و از امروز نیز در استان های قزوین، همدان، سمنان، اردبیل و خراسان جنوبی آغاز می شود.

مهندس علی معیری، مدیرکل دفتر راهبری سیستم های سازمان تأمین اجتماعی نیز گفت: برنامه آموزش کارکنان در ٥ استان منتخب اجرای این برنامه انجام شده و دفتر راهبری سیستم ها از کارکنان استان های مجری این برنامه حمایت کامل خواهد کرد.

وی همکاری سازمان نظام پزشکی در تخصیص امضای الکترونیک به پزشکان را برای موفقیت اجرای این برنامه بسیار موثر دانست و افزود: این مجوزها صادر شده و توسعه نسخه الکترونیک مطابق با برنامه در حال اجرا است.

دکتر محمدصادق بابایی، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قزوین که به صورت ویدئو کنفرانس در این جلسه شرکت داشت، گفت: در استان قزوین از ابتدای طرح با همکاری اداره کل تأمین اجتماعی و سایر مبادی استانی موضوع را مطرح کرده ایم که مورد استقبال قرار گرفته است و نهایت همکاری از سوی دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد.

دکتر سید مجتبی اکرم، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان نیز در این جلسه گفت: آموزش همکاران مجری این برنامه در استان سمنان به خوبی در حال انجام است و مقدمات اجرای این برنامه در تمامی شهرستان های استان فراهم شده است.

دکتر علیرضا صفری، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان در این جلسه گفت: اطلاع رسانی به پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی در استان همدان به خوبی انجام شده است و با توجه به مزایای قابل توجه ایجاد شده در پرداخت مطالبات، پزشکان استان همدان آماده همکاری در اجرای این برنامه هستند.

دکتر قادر برجی، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: برای اجرای برنامه نسخه الکترونیک پیش بینی های لازم انجام شده است و از فردا ثبت نام پزشکان طرف قرارداد را شروع می کنیم. برای موفقیت این طرح از تمامی ظرفیت ها استفاده خواهد شد و امیدوارم اجرای این برنامه گام موثری در جهت خدمت رسانی مناسب تر به جامعه تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی باشد.

دکتر فرزاد فیروزی، مدیردرمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: اجرای برنامه نسخه الکترونیک آرزوی دیرین ما بوده است و با آغاز اجرای این برنامه تمام تلاش خود را برای موفقیت آن به کار خواهیم گرفت.

وی پشتیبانی مناسب از مدیریت های درمان مجری این برنامه و همچنین اطلاع رسانی مناسب درباره مزایای آن را از مهمترین پیش شرط های اجرای موفقیت آمیز برنامه نسخه الکترونیک عنوان کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست نسخه الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد چکشیان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرج ضمن تبریک هفته کار و کارگر با اشاره به دیدار ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از کارگران سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری در جمع کارگران به تمایز نگاه اسلام با نگاه‌های موجود و رایج در دنیا به کارگر اشاره کردند و فرمودند که اسلام برای کار و کارگر ارزش ذاتی قائل است.

وی با اشاره به اینکه پیامبر اکرم (ص) بر دستان کارگران بوسه می‌زدند و این نمادی در فرهنگ اسلامی است که ارزش و جایگاه کارگر را نشان می‌دهد، مطرح کرد: یکی از موضوعات مورد اشاره در این دیدار نقش کارگران در تحقق شعار سال بود که در این رابطه مقام معظم رهبری فرمودند که جهش تولید با مشارکت مردم امکان پذیر است تا شاهد رشد اقتصاد باشیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه طبق فرمایش مقام معظم رهبری مهمترین راهبرد برای حل مسائل اقتصادی کشور جهش و رشد تولید است، عنوان کرد: با جهش تولید، ثروت تولید و توزیع و موجب برقراری عدالت می‌شود و این دو مورد عوامل اصلی حل مسائل اقتصادی جامعه هستند اما بدون مشارکت مردم، جهش تولید محقق نمی‌شود.

چکشیان با اشاره به نقش مردم و کارگران در ارزش آفرینی و تلاش و مشارکت در تولید بیان کرد: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، جامعه کارگری حدود ۱۴ میلیون نفر جمعیت دارد که با احتساب خانواده‌های آنها، این جامعه حدود ۵۰ درصد جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند و اگر حال این جامعه خوب باشد، بی شک حال و اوضاع کشور خوب می‌شود.

وی تأمین امنیت شغلی کارگران، پوشش بیمه‌ای آنها، تأمین ایمنی نیروی کار، ارتقای مهارت‌های شغلی و کشف استعدادهای درخشان جامعه کار و تولید را از جمله محورهای مورد مطالبه و توصیه رهبر به مسؤولان دانست و خاطرنشان کرد: ایشان به جامعه کار و تولید توصیه کردند که قدر کار خود را بدانند و ضمن امانت دانستن کار، در این مسیر اتقان کاری داشته باشند.

تحویل ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدامات این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه در دولت سیزدهم از تسویه بدهی ۱۰۶ هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی به شبکه بانکی پس از سال‌ها و بخشودگی حدود ۷۵ هزار مورد جرایم ناشی از بدهی‌های بیمه‌ای بنگاه‌های اقتصادی در راستای حمایت از تولید و حفظ و ایجاد اشتغال خبر داد.

چکشیان با اشاره به اضافه شدن ۱۳ داروی جدید در پوشش بیمه‌ای و راه اندازی حدود ۲۱۲ کلینیک دیابت و فشار خون اظهار کرد: در دولت سیزدهم درمان زوج‌های نابارور به صورت صددرصد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت و با هوشمندسازی بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی، نسخه نویسی الکترونیک از ۵۲ درصد به ۹۸ درصد تا پایان سال گذشته ارتقا یافت.

وی افزایش حدود ۴۰ درصدی ضریب پوشش بیمه اجتماعی زنان روستایی و عشایر را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و با تاکید بر ضرورت معرفی، تبیین و روایت هنرمندانه این اقدامات به منظور امیدآفرینی در جامعه بیان کرد: تأمین حداقل معاش ۴۰ هزار خانواده دارای فرزند چند قلو و ۲۷۷ هزار بانوی سرپرست خانوار در پوشش سازمان بهزیستی از دیگر اقدامات است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تحویل ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی خبر داد و مطرح کرد: در دولت سیزدهم بیش از دو و نیم میلیون فرصت شغلی ایجاد شده و نرخ بیکاری در کشور یک و نیم درصد کاهش یافته است. از دیگر اقدامات انجام شده در این دولت می‌توان به صدور آنی ۹۵ درصد مجوزهای مشاغل خانگی اشاره کرد.

کد خبر 6089052

دیگر خبرها

  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد، چه می‌شود؟
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد چه می‌شود؟
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد
  • فاز دوم ساخت بیمارستان تأمین‌اجتماعی مهاباد کلید خورد