Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، بشار اسد در گفتگو با تلویزیون روسی «ان تی وی» اعلام کرد که جنگ سوریه جنگ داخلی نیست، بلکه جنگ بین المللی است.

رئیس جمهور سوریه در ادامه بر محور تمامی تسلیحات شیمیایی سوریه در سال 2013 تاکید کرد و گفت: این افسانه‌ها از جانب غرب «هنگامی بیان می‌شود که نیروهای آن‌ها یعنی تروریست‌ها، در برخی از نقاط سوریه شکست می‌خورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش سانا، بشار اسد افزود: «این داستان سرایی درباره تسلیحات شیمیایی، بهانه‌ای برای دخالت مستقیم نظامی و حملات علیه ارتش سوریه بوده است.»

او گفت: تروریست‌های داعش و جبهه النصره بار دیگر ایده ایجاد خلافت خود خوانده را تکرار خواهند کرد و از غرب کمک خواهند گرفت. رئیس جمهور سوریه افزود: «این تهدیدی مذهبی است که حمایت سیاسی به همراه خواهد داشت. آن‌ها بازخواهند گشت؛ زیرا نیروهای غرب همواره از آن‌ها تحت نام‌های مختلف استفاده خواهد کرد.»

اسد با بیان اینکه روسیه تهدید تروریسم را به خوبی متوجه شده است، خاطرنشان کرد: ارتش روسیه با حمایت از مردم سوریه در برابر تروریست‌ها، در حقیقت از شهروندان خود در روسیه حمایت می‌کند.

رئیس جمهور سوریه تاکید کرد که حضور سیاسی و نظامی امروز روسیه در سوریه، عنصری مهم در بازگشت تعادل سیاسی-جغرافیایی است که در پی فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از دست رفته است.

رئیس جمهور سوریه تصریح کرد: به غرب اجازه داده نخواهد شد در بازسازی سوریه شرکت کند، زیرا آن‌ها رفتاری غارتگرانه دارند.

بشار اسد در واکنش به اظهارات برخی مسئولان غربی درباره اینکه تا هنگامی که وی رئیس جمهور سوریه باشد، هیچ مبلغی برای بازسازی سوریه پرداخت نخواهند کرد، گفت: «صادقانه بگویم، این بهترین سخنی است که غرب در کل دوران جنگ سوریه بیان کرده است.»

او در ادامه افزود: «به این شکل بهتر است؛ زیرا آن‌ها در بازسازی سوریه شرکت نخواهند کرد و ما نیز به آن‌ها چنین اجازه‌ای نخواهیم داد. آیا آن‌ها با پول به سراغ ما خواهند آمد؟ چه آن‌ها پیشنهاد اعطای وام، اهدای پول، کمک مالی و هر مسئله دیگری را مطرح کنند، ما به کمک غرب نیاز نخواهیم داشت. غرب از صداقت به دور است. آن‌ها نفع نمی‌رسانند، آن‌ها به دنبال منافع خود هستند.»

او گفت:با وجود جنگ و متحمل شدن خسارهای سنگین، قدرت بازسازی خود را داری و حتی اگر پولی نداشته باشیم، می‌توانیم از دوستانمان و سوری‌هایی که در داخل و یا خارج از کشور زندگی می‌کنند و یا اموال دولتی، وام بگیریم. ما نگران این نیستیم. شاید بازسازی سوریه مدتی طول بکشد، اما مسئله‌ای برای نگرانی نیست.»

اسد خاطر نشان کرد: بحث، مذاکره یا گفت وگو با دشمن یا هر فرد دیگری شاید مثمر ثمر خواهد بود، اما در شرایطی که از زمان اولین مذاکره با آمریکا در سال ۱۹۷۴ ما در هیچ موضوعی با آنها به چیزی دست نیافته ایم، صحبت با آمریکایی ها اتلاف وقت است.

رئیس جمهوری سوریه تاکید کرد: مشکل با روسای جمهوری آمریکا این است که آنها تحت تاثیر گروه های لابی، رسانه های اصلی، شرکت های بزرگ، موسسات مالی، شرکت های نفت و اسلحه سازی و غیره هستند.

اسد افزود: پس صحبت کردن با آمریکایی‌ها و مناقشه بی‌فایده با آنها وقت تلف کردن است و مذاکره با آمریکایی‌ها صرف اینکه آمریکایی هستند، برای ما رضایت بخش نیست. ما آماده گفت‌وگو با طرفی هستیم که مذاکراه با آن فایده داشته باشد و فکر نمیکنم سیاست آمریکا در آینده مورد نظر هم تغییری کند.

اسد تصریح کرد: آنها نمی توانند چیزی را بگویند که ما دوست داریم بشنویم بلکه آنها عکس آنچه ما تمایل داریم، انجام خواهند داد. این وضعیت کنونی است که بدتر هم می شود و ترامپ نمونه بارز آن است.

رئیس جمهوری سوریه خاطر نشان کرد: آمریکایی‌ها به طور مداوم دروغ می‌گویند. هنگامی که هیچگونه احترام به قوانین بین‌المللی وجود نداشته باشد، زمانی که هیچ نهاد موثری در سازمان ملل وجود نداشته باشد، شما نمی‌توانید در مورد جلوگیری و منع تحرکات صحبت کنید، جهان طبق قوانین جنگل زندگی می‌کند.

اسد در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌اش برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال 2021 گفت: نامزدی یا عدم نامزدی‌ام به دو عامل بستگی خواهد داشت، اول به تمایل من بستگی دارد و عامل دوم هم به اراده ملت سوریه بستگی دارد، اگرچه هنوز سه سال دیگر فرصت باقی است.

وی افزود: سال ۲۰۲۱ آیا ملت سوریه برای انتخاب مجدد من آمادگی خواهند داشت، اگر اینگونه نباشد، منصب ریاست جمهوری چه سودی برایم خواهد داشت؟ در آن زمان من موفق نخواهم شد و قادر به ارائه چیزی به کشور نخواهم بود، به همین سبب پاسخ «خیر» است، اما اگر مردم آماده (انتخاب) باشند، در آن صورت فکر خواهم کرد، در هر حال هنوز زود است درباره این مسئله فکر کنیم.

دکتر بشار اسد با بیان این که اصلاح قانون اساسی سوریه تنها به خواست و اراده مردم این کشور بستگی دارد، خاطر نشان ساخت که برگزاری همه پرسی ملی در این زمینه نیز ضرورت دارد.

رئیس جمهور سوریه در رابطه با شمال این کشور نیز تصریح کرد: برای پایان اشغال بخش شمالی کشور دو گزینه را پیش رو داریم، گزینه اصلی آشتی و صلح است که به لطف آن بسیاری از مناطق کشور شاهد بازگشت زندگی عادی بودند؛ جایی که هم اکنون نهادهای دولتی به صورت طبیعی مشغول فعالیت هستند.

بشار اسد در این باره گفت: گزینه دوم نیز این است که اگر تسلیم نشدند و به آشتی روی نیاوردند، به تروریست ها حمله می کنیم و تا زمان تسلط دوباره دولت با استفاده از زور، به جنگ با آنها ادامه خواهیم داد، البته این برای ما بهترین گزینه نیست اما به هر حال تنها راه تسلط دوباره دولت بر کشور به شمار می آید.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا می‌گوید که قانون اساسی این کشور به مراتب مهم‌تر از دستور دادگاه درباره «عدم افشا» است و او زندان را به این حکم ترجیح می‌دهد.

ترامپ در سالن منتهی به دادگاه منهتن جهت حضور در محاکمه مرتبط با پرونده جعل اسناد تجاری با هدف پنهان کردن حق‌السکوت پرداختی به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن، با خبرنگاران صحبت کرد.

وی دراین‌باره گفت: صادقانه بگویم، قانون اساسی ما به مراتب مهم‌تر از زندان است. زندان را ترجیح می‌دهم و هر لحظه چنین فداکاری (برای قانون اساسی) خواهم کرد.

خوآن مرچان، قاضی دادگاه منهتن دیروز ترامپ را برای دومین بار به بی‌اعتنایی به دستور دادگاه متهم کرد و هشدار داد که در صورت نقض دستور سکوت، رئیس جمهور سابق با حکم زندان روبه‌رو خواهد شد.

براساس دستور دادگاه، ترامپ نمی‌تواند به طور علنی درباره هیأت منصفه، شهود و سایر افراد دخیل در پرونده اظهارنظر کرده و جلسات دادگاه را رسانه‌ای کند.

ترامپ پیش‌تر این دستور را نقض کرده و ۱۰ هزار دلار جریمه شده بود؛ در واقع او از زمان آغاز محاکمه تاکنون ۱۰ بار این حکم را نقض کرده است.

مرچان دراین‌باره گفت: به نظر می‌رسد که یک هزار دلار بازدارندگی ایجاد نمی‌کند. بنابراین در صورت ادامه نقض دستور، دادگاه جریمه زندان را بررسی خواهد کرد.

با این حال، نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا بلافاصله از این دستور دادگاه برای جلب حمایت کارزار انتخاباتی خود استفاده کرد.

کد خبر 6099507

دیگر خبرها

  • اردوغان: کارهای ناتمام‌ خود را در سوریه به پایان خواهیم رساند
  • عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور
  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود
  • مردم در مرحله دوم انتخابات به افراد اصلح و ارجح رای بدهند
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل