Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:26:24 GMT

برنامه‌ای هوشمند برای آگاهی از سلامت خوراکی‌ها

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۵۱۱۱۳

برنامه‌ای هوشمند برای آگاهی از سلامت خوراکی‌ها

اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که به نوع خوراکی و رژیم غذایی خود حساسیت زیادی نشان می‌دهید، حتما از اپلیکیشن کد چک (Codecheck) استفاده کنید.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت the star، کاربران می‌توانند اپلیکیشن کد چک (Codecheck) را از فروشگاه‌های آنلاین پلی‌استور و اپ‌استور دانلود کرده و از قابلیت‌های ویژه آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه مفید و کاربردی که در هر دو پلت‌فرم سیستم‌های عامل اندروید و iOS موجود است، به کاربرانش این امکان را می‌دهد تا قبل از خرید خوراکی‌های مختلف، با اسکن کردن بارکد درج شده برروی محصول موردنظرشان به اطلاعات و ارزش‌های غذایی آن پی ببرند.

بسیاری از افراد که به رژیم غذایی خود اهمیت زیادی می‌دهند، قادر خواهند بود از سلامت محتویات و ارزش غذایی خوراکی موردنظر آگاهی یابند. بدین ترتیب، برنامه کد چک به کاربران یک علامت سبز یا قرمز نشان می‌دهد که علامت سبز نشان‌دهنده ارزش بالای غذایی و سالم بودن محصول است و علامت قرمز به نشانه ارزش غذایی پایین آن است.

همچنین آن دسته از کاربرانی که از رژیم های غذایی خاص همچون گیاه‌خواری یا خام گیاه‌خواری پیروی می‌کنند، با استفاده از این اپلیکیشن قادر خواهند بود درصورت وجود محتویات گوشتی، لبنی و غیر گیاهی، از آن آگاه شوند.

همچنین این برنامه برای آن دسته از کاربرانی که آلرژی و حساسیت‌های غذایی خاصی به مواد غذایی حساسیت‌زا دارند، بسیار مفید و کاربردی است. بعنوان مثال، برخی از افراد به باقالا حساسیت دارند و این امر در بسیاری از موارد به مرگ آن‌ها منجر می‌شود که این برنامه می‌تواند به آن‌ها کمک کند هنگام خرید، از محتویات دقیق  خوراکی موردنظر مطلع شوند.

یا برخی دیگر، به فلفل، ادویه‌جات تند و برخی دیگر از سبزیجات و صیفی‌جات، آلرژی‌های شدیدی دارند که می‌توانند با بهره‌مندی از قابلیت‌های هوشمندانه این اپلیکیشن از بروز بیماری و آلرژی‌های شدید جلوگیری بعمل بیاورند.

کاربران در صورت علاقمندی، قادر خواهند بود اپلیکیشن کد چک  (Codecheck)را از فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی گوگل پلی‌استور و اپ استور اپل دانلود و نصب کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اپليكيشن سلامت خوراکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۱۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است

 سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم، گفت: قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت به مانند حروف والی در زبان عربی هستند که گرچه نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر سال کالاهای آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

وی افزود: سرپیچی از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیرواقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات، ترس از قانون مشاهده می‌شود، اما با تساهل و مداراهای اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها اعلام می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع، وظیفه نهادهای بودجه‌ای است، اما هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد، شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان با مولفه غذاهای مضر مماس است و تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

بهفر ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار نهادهای دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند، اما جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه‌گری برندارد.

وی در واکنش به بعضی ادعاهای نادرست در تبلیغات محصولات غذایی تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعاهای نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که بعضی از آنها موضوعیت ندارد؛ به عنوان مثال درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود، چراکه روغن‌های نباتی در اصل بدون کلسترول است و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیرهای استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیرهای استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد.

بهفر افزود: بسیاری از اسنک‌ها، روغن‌ها، انواع سس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند، غیرقانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالاهای آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد نهادهای مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه‌گیری، به روزرسانی و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: شورای سیاست‌گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمام امکانات خود جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی کشور قرار دهیم.

کد خبر 749643

دیگر خبرها

  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • برخورد قاطع و موثر با سرقت/ هوشمند سازی در دستور کار پلیس
  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • با این ویتامین از پوکی استخوان در امان بمانید
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • چرا صدا و سیما با تبلیغات دروغ کالاهای آسیب رسان به سلامت مدارا می کند؟
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار