Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهین فرهت در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره حمایت از موسیقی در سال حمایت از کالای ایرانی، اظهار کرد: اگر موسیقی به صورت آکادمیک جدی گرفته شود و افراد با تخصص وارد عرصه تولید آثار شوند بی شک این حوزه پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت.

وی ادامه داد: آموزش اصولی موسیقی باعث پیشرفت این حوزه در سبک های مختلف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افرادی که در حال حاضر مشغول فعالیت هستند، موسیقی را به صورت پایه ای یاد نگرفته اند.

در حال حاضر دانشگاه ها به لحاظ کمی آموزش موسیقی را افزایش داده اند و در کل آموزش این هنر در شهرها گسترش یافته است

آهنگساز سمفونی «ایران» با اشاره به اینکه بخش آکادمیک موسیقی باید تقویت شود، گفت: در حال حاضر دانشگاه ها به لحاظ کمی آموزش موسیقی را افزایش داده اند و در کل آموزش این هنر در شهرها گسترش یافته است.

فرهت افزود: دانشگاه ها و آموزشگاه های مختلف سرمایه بسیاری را برای آموزش موسیقی صرف می کنند اما نکته قابل تأمل اینجاست که این مکان های آموزشی از سرمایه های انسانی متخصص و باسواد مناسب برای تدریس استفاده نمی کنند.

وی به مدت کوتاه تدریس خود در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و یادآورشد: مدت کوتاهی در دانشگاه آزاد اسلامی تدریس می کردم، این دانشگاه و همچنین دانشجویان در آن زمان عملکرد مناسبی داشتند اما فکر می کنم همچنان می تواند پیشرفت کند.

** اهالی موسیقی باهم متحد نیستند

آهنگساز سمفونی «خلیج فارس» درباره مشکلات این روزهای حوزه موسیقی، اظهار کرد: متاسفانه در بسیاری از موارد اهالی موسیقی با هم متحد نیستند و در واقع هوای یکدیگر را ندارند، مدامی که همکاران نتوانند از یکدیگر دفاع کنند مشکلات موسیقی همچنان ادامه خواهد داشت.

متاسفانه در بسیاری از موارد اهالی موسیقی با هم متحد نیستند و در واقع هوای یکدیگر را ندارند، مدامی که همکاران نتوانند از یکدیگر دفاع کنند مشکلات موسیقی همچنان ادامه خواهد داشت

فرهت ادامه داد: اگر بخواهیم مشکلات هنر موسیقی را برطرف کنیم، باید بیشتر همکاران هر چند وقت یکبار دورهم جمع شوند تا ابتدا مشکلات را بازگو و پس از آن برای حل مشکلات راه حل بیندیشند.

وی با اشاره به اینکه تولید یک اثر در ایران به سختی انجام می شود، گفت: در ایران برای تولید آثار موسیقی با کیفیت امکانات کافی وجود ندارد، برای بسیاری از افراد همواره سوال است که چرا من برای ضبط سمفونی ها به خارج از کشور می روم، در جواب باید بگویم تولید یک اثر و همچنین اجرا در ایران به سادگی انجام نمی شود.

آهنگساز سمفونی «دماوند» یادآور شد: تمامی مراحل انتشار یک اثر با سختی های بسیاری انجام می شود چرا که امکانات بسیاری برای تولید وجود ندارد.

فرهت توزیع آثار را هم نامنظم دانست و گفت: در حال حاضر حتی انتشار آهنگ ها هم با مشکل روبه رو می شود، بطور مثال من یک اثر را با مشکلات بسیاری تولید می کنم و اثر را به یک ناشر می سپاریم اما آهنگ ها به دلیل موانعی سر راه ناشر با تأخیر بسیار به دست مردم می رسد.

وی افزود: هنگامی که موانع و مشکلات هنرمندان از میان برداشته شود و اهالی موسیقی بتوانند با آموزش صحیح و همچنین تحصیلات کافی به تولید آثار با کیفیت بپردازند.

آهنگساز سمفونی «خلیج فارس» با اشاره به اینکه مردم همواره از موسیقی حمایت کرده اند، ادامه داد: مردم همیشه حامی هنرمندان بوده اند و مسلما اگر آهنگ با کیفیتی را بشنوند، از خواننده و آهنگساز استقبال می کنند به همین دلیل با اطمینان می گویم پیشرفت این حوزه به فعالیت خود هنرمندان بازمی گردد.

** آرشیو منظمی برای نگهداری آثار هنرمندان وجود ندارد

فرهت در ادامه به از بین رفتن و پراکنده شدن آثار هنرمندان بویژه پس از مرگشان اشاره کرد و گفت: متاسفانه آرشیو منظم و مطمئنی برای نگهداری آثار هنرمندان در ایران وجود ندارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر تنها مکانی که برای جمع کردن آثار هنرمندان وجود دارد، موزه موسیقی است که اخیرا برخی از موسیقیدانان آهنگ های خود را به این موزه اهدا می کنند اما این موزه برای این کار کافی نیست.

آهنگساز سمفونی «ایثار» با اشاره به اینکه باید یک نهاد برای جمع آوری آثار هنرمندان پس از مرگشان وجود داشته باشد، یادآور شد: در موزه موسیقی هم افراد باید خودشان قبل از مرگشان این آثار را بطور کامل اهدا کنند در غیر این صورت آرشیو کامل آهنگ ها را نمی توانیم پیدا کنیم.

** برای ضبط سمفونی ها به اکراین می روم

فرهت همچنین درباره آخرین فعایت های خود ، اظهار کرد: در چند وقت گذشته سمفونی هجده را ساخته ام که هنوز اجرا نشده است.

درحال حاضر مشغول ساخت سمفونی نوزده هستم که البته به زودی تمام می شود. تصمیم گرفته بودم که در چند ماه گذشته برای ضبط سمفونی هجده به اکراین بروم اما تصمیم گرفتم که هر دو کار را باهم تمام کنم

وی ادامه داد: درحال حاضر مشغول ساخت سمفونی نوزده هستم که البته به زودی تمام می شود. تصمیم گرفته بودم که در چند ماه گذشته برای ضبط سمفونی هجده به اکراین بروم اما تصمیم گرفتم که هر دو کار را باهم تمام کنم.

آهنگساز سمفونی «پیامبر(ص)» به گران و نایاب بودن ارز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برای ضبط این آثار و رفتن به اکراین به دنبال اسپانسر می گردم چرا که عملکرد اسپانسرها به دلیل گرانی و تورم شدید کند شده که البته حق هم دارند.

فرهت خاطرنشان کرد: تلاش می کنم در تابستان بتوانم اسپانسر پیدا کنم تا برای ضبط این سمفونی ها به اکراین بروم.

به گزارش ایسکانیوز، شاهین فرهت در سال ۱۳۲۶ در تهران متولد شد. وی از پنج سالگی فراگیری موسیقی را آغاز کرد و از سیزده سالگی پیانو نواخت.

فرهت پس از این که در مقطع کارشناسی رشتهٔ موسیقی از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد، برای ادامهٔ تحصیل به آمریکا رفت.

او از دانشگاه نیویورک در مقطع کارشناسی ارشد آهنگسازی مدرک گرفت و فراگیری آهنگسازی را در کلاس‌های آهنگساز مطرح آمریکایی «ازرا لدرمن» ادامه داد.

پس از آن وی به دانشگاه استراسبورگ فرانسه رفت و در رشتهٔ آهنگسازی دکترا گرفت. تز دکترای او پیرامون آثار آهنگسازان ایرانی بود. فرهت از سال ۱۳۵۵ در گروه موسیقی دانشگاه تهران تدریس می‌کند. وی هم‌چنین دوره‌ای مدرس موسیقی ایران در سوئد بوده و استاد آکادمی موسیقی این کشور در رشته آهنگسازی است.

«ایران»، «تهران»، «امام رضا(ع)»، «پیامبر(ص)»، «خلیج فارس»، «ایثار» و «دماوند»از جمله سمفونی هایی است که فرهت ساخت.

503

شاهین فرهت موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی حمایت از کالای ایرانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شاهین فرهت موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی حمایت از کالای ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۳۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه

تحصن اعتراضی دانشجویان در محوطه دانشگاه جورج واشنگتن در پایتخت آمریکا همچنان فعال است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از ان بی سی، نیوز، همزمان با ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های مختلف آمریکا در حمایت از غزه، تحصن اعتراضی دانشجویان در محوطه دانشگاه جورج واشنگتن در پایتخت آمریکا ادامه دارد.

این در حالی است که پیشتر مسئولان دانشگاه زمان مشخصی را برای پایان دادن به چادر‌های اعتراضی داده بودند و اکنون با وجود سپری شدن مهلت مقرر برای برداشتن چادرها، تجمع اعتراضی و تحصن‌ها ادامه دارد.

اعتراضات در دانشگاه کلمبیا نیویورک نیز ادامه دارد و مسئولان این دانشگاه اعلام کرده‌اند که اگر بحث با دانشجویان موفقیت آمیز نباشد، باید گزینه‌های دیگری را برای بازگرداندن آرامش در محوطه دانشگاه در نظر بگیریم.

براساس آمار ارائه شده توسط ان. بی. سی، دانشجویان حداقل ۴۰ دانشگاه و کالج آمریکایی و کانادایی برای همبستگی با غزه چادر تحصن برپا کرده‌اند و این تحصن‌ها با وجود هشدار و دخالت پلیس همچنان ادامه دارد.

پلیس آمریکا نیز پس از یورش به دانشگاه ایندیانا اعلام کرد: حداقل ۳۳ نفر در محوطه دانشگاه پس از خودداری معترضان از برداشتن سازه‌های چادری دستگیر شدند.

براساس گزارش‌های رسمی، در جریان اعتراضات دانشجویی حمایت از فلسطین، مقامات آمریکایی تا کنون حدود ۱۰۰ نفر از شرکت کنندگان در اعتراضات دانشجویی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و ده‌ها نفر را در دانشگاه تگزاس در آستین دستگیر کرده‌اند.

همچنین گزارش شده است که مقامات آمریکایی دست‌کم دو استاد دانشگاه اموری در جورجیا را به عنوان بخشی از افراد شرکت کننده در تظاهرات دانشگاهی علیه جنگ غزه بازداشت کردند.

بر اساس اخبار منتشر شده رئیس بخش فلسفه دانشگاه اموری در میان بازداشت شدگان است.

همزمان با ادامه اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از مردم غزه، «کریس کار»، دادستان کل جورجیا در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق) از سرکوب دانشجویان معترض توسط نیرو‌های پلیس حمایت کرده است.

دادستان کل جورجیا در بیانیه خود در مورد اعتراضات گفت: «ما با افتخار در کنار هر دانشگاهی که برای محافظت از سلامت و ایمنی دانشجویان جورجیا اقدامات لازم را انجام دهد، خواهیم ایستاد.»

اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین و با هدف توقف جنگ در غزه با واکنش و سرکوب شدید نیرو‌های پلیس آمریکا روبرو شده است. در همین ارتباط نیز، سازمان عفو بین‌الملل با صدور بیانیه‌ای به سرکوب اعتراضات مسالمت‌آمیز دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از ملت فلسطین واکنش نشان داد.

سازمان عفو بین‌الملل با اشاره به اقدامات نیرو‌های امنیتی آمریکایی اعلام کرد: این اعتراضات با واکنش سرکوبگرانه شامل بازداشت و اخراج دانشجویان مواجه شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: در حالی که تأمین تسلیحات برای اسرائیل از سوی واشنگتن ادامه دارد، حق اعتراض از اهمیت بالایی برخوردار است.

سازمان عفو بین‌الملل تاکید کرد: از دانشگاه‌های آمریکایی می‌خواهیم که از حقوق دانشجویان در تظاهرات مسالمت‌آمیز و ایمن حمایت کنند.

گفتنی است با تداوم جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در نوار غزه و حمایت‌های بی جانبه ایالات متحده از این جنایت‌ها دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا به اعتراضات گسترده، اعتصاب و بست‌نشینی در داخل محوطه این دانشگاه‌ها دست زده‌اند.

این دانشجویان خواستار توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی و همچنین قطع ارتباط دانشگاه‌های آمریکا با رژیم صهیونیستی هستند.

با وجود اینکه این اعتراضات در داخل دانشگاه‌های آمریکا و به صورت مسالمت‌آمیز در حال برگزاری است پلیس و نیرو‌های امنیتی آمریکا با ورود به این دانشگاه‌ها به سرکوب شدید و بازداشت دانشجویان آمریکایی اقدام کرده‌اند.

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که در این موج از سرکوب‌ها ۹۳ دانشجوی معترض در دانشگاه کالیفورنیا و ۳۴ دانشجوی معترض در دانشگاه تگزاس از سوی پلیس آمریکا به شدیدترین شکل سرکوب و بازداشت شده‌اند.

دیگر خبرها

  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • آیا وقت آن نرسیده است که شریان‌های حیاتی رژیم جنایتکار صهیونیستی قطع شود؟
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است