Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فرجی رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر به عنوان یک مجموعه دارویی و تجهیزات پزشکی گام‌های موثری را در زمینه تولید انواع دارو و تجهیزات پزشکی برداشته است.

وی با اشاره به اینکه ۳۵۰۰ دستگاه دیالیز در بیمارستان‌ها و مراکز دیالیز سراسر کشور فعال هستند، گفت: علاوه بر وجود ۳۵۰۰ دستگاه دیالیز، فیلتر‌های با کیفیت بالا، ست دیالیز، انواع سرنگ، سرسوزن‌های پزشکی، مایع دیالیز و غیره در سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر مطرح کرد: برنامه پیش رو سازمان تدارکات پزشکی، بهسازی خط تولید فیلتر‌ها است که با همکاری صاحبان تکنولوژی تولید فیبر و فیلتر‌های دیالیز، تولید فیبر را از ابتدا خواهیم داشت.

بیش از ۸۰ درصد مواد اولیه تولید فیبر در کشور وجود دارد

وی همچنین افزود: بیش از ۸۰ درصد مواد اولیه تولید فیبر در کشور وجود دارد و ما اگر در زمینه تولید فیبر موفق شویم، قیمت فیبر و فیلتر دیالیز به شدت کاهش یافته و از وادرات آن مستغنی خواهیم بود.

فرجی با بیان اینکه سازمان تدارکات پزشکی مجموعه‌ای کامل برای تولید، واردات و توزیع دارو است، گفت: شرکت داروسازی سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر تولید دارو‌های عادی را در دست اجرا دارد و هدف ما این است که دارو‌های خاصی را که وارداتی هستند، در داخل کشور تولید شوند.

وی افزود: در بخش واردات دارو، بیمارانی هستند که دارو‌های خارج از فهرست تهیه می‌کنند و با توجه به ممنوعیتی که در برنامه ششم توسعه برای تجویز این دارو‌ها تصویب شده است، بیماران برای تهیه این دارو‌ها دچار مشکل شدند.

حل مشکل تهیه داروهای وارداتی برای بیماران خاص

فرجی در خصوص حل مشکل این دارو‌های خارج از فهرست افزود: طی مشورت‌هایی که سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با سازمان غذا و دارو داشته است، رئیس سازمان غذا و دارو مجوزی را به ما داد که بر اساس آن برای وارد کردن این دارو‌ها مشکلی نخواهد بود.

وی در نهایت در مورد دارو‌های فوریتی گفت: در بحث دارو‌های فوریتی، رئیس جمعیت هلال احمر، سازمان تدارکات پزشکی را موظف کرده است که با همکاری سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت ذخیره استراتژیکی را برای دارو‌های فوریتی ایجاد کنیم، لذا با انجام این کار بیماران در تامین دارو‌های خاص و وادراتی مشکلی نخواهند داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هلال احمر امداد و نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۳۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • دختر گرفتار در حوض‌انبار چرمه سرایان نجات یافت