Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار محمد شرفی در نشست علمی "کلانتری مطلوب در افق ۱۴۰۴" با اشاره به اینکه در سند تحول کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها ۹ محور مورد توجه قرار گرفته است، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین محور‌های این سند، کیفیت نیروی انسانی در کلانتری‌هاست و اینکه یک پلیس برای خدمت در کلانتری و پاسگاه باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد.

وی افزود: در کنار مواردی همچون ایجاد انگیزه، مشوق‌های خدمتی و شرایط ضروری برای خدمت مطلوب، بحث آموزش پرسنل نیز به عنوان یکی از محور‌های سند تحول مطرح بوده که شامل مهارت‌های حرفه‌ای لازم برای خدمت در کلانتری و پیش‌نیاز‌های اخلاقی و رفتاری این مشاغل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس پیشگیری ناجا خاطرنشان کرد: محور بعدی مربوط به فن‌آوری و تکنولوژی است که بر اصلاح تجهیزات سخت‌افزاری و توسعه نرم‌افزاری در کلانتری و پاسگاه‌ها با هدف سرعت بخشیدن به ارائه خدمات الکترونیکی و از راه دور، متمرکز است.

وی با بیان اینکه ماموریت‌ها و وظایف کلانتری‌ها شامل دو بخش انجام ماموریت در حوزه‌های انتظامی و ارائه خدمات به شهروندان مراجعه کننده است، گفت: بررسی‌های علمی نشان می‌دهد، بیشترین توان ماموریتی و وقت پلیس صرف ارائه همین خدمات روزمره به ارباب رجوع می‌شود، از این رو با الکترونیک کردن خدمات و ارائه آن‌ها از راه دور و برون‌سپاری بخشی از خدمات روزمره و غیرراهبردی، می‌توانیم توان عملیاتی پلیس را تا اندازه قابل توجهی افزایش دهیم.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه محور بعدی قید شده در سند تحول، حوزه اجتماعی بوده و تاکید آن بر رویکرد ایجابی پلیس و افزایش تعامل با تشکل‌های مردم‌نهاد و بخش خصوصی است، تصریح کرد: اینکه چگونه می‌توان از ظرفیت‌های اجتماعی موجود در راستای تولید و حفظ امنیت پایدار بهره گرفت، یکی از مسایل بنیادینی است که در همین چارچوب مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: خوشبختانه پلیس پیشگیری ناجا در این حوزه به خوبی فعال شده و اقدامات و تعاملات گسترده‌ای در زمینه جلب مشارکت‌های مردمی و گسترش امنیت مردم‌پایه سازمان انجام داده به نحوی که همچنان نیز در حال پیگیری تقویت مشارکت عمومی است، امیدواریم این برنامه موفق به ایجاد تحولی شگرفت در زمینه مشارکت منجر شود.

سردار شرفی خاطرنشان کرد: دیگر محور مورد توجه در سند تحول کلانتری و پاسگاه‌ها، صیانت و سلامت کارکنان یگان‌های انتظامی است که مورد تاکید و توجه جدی مقام معظم رهبری نیز بوده و همین مسئله موجب شده تمرکز پلیس بر رعایت هر چه دقیق‌تر حقوق شهروندی افزایش چشمگیری پیدا کند که گزارش آن در مواقع مختلف به صورت مبسوط ارائه شده است.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه پشتیبانی و تامین تجهیزات کلانتری و پاسگاه‌ها از جمله خودرو، امکانات، امور مهندسی و نیز ساخت و معماری یگان‌های انتظامی نیز از دیگر محور‌های مورد توجه در این سند است، تصریح کرد: در کلان شهر‌ها یافتن زمین و ساخت و تجهیز کلانتری‌ها یکی از بزرگترین چالش‌های پیش روی پلیس است و این مساله ما را بر آن داشته تا به سوی طراحی و ساخت کلانتری‌های متحرک و دارای قابلیت راه‌اندازی سریع با امکانات کافی و بروز حرکت کنیم، که این طرح شامل واحد‌های سیار و نیز واحد‌هایی با قابلیت نصب سریع هستند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از موضوعات اساسی مورد توجه پلیس پیشگیری، مساله ساختار و سازمان در کلانتری‌ها و لزوم ایجاد تغییرات ریشه‌ای در آن است، چراکه بخش بزرگی از نیرو‌های شاغل در کلانتری می‌توانند با ایجاد دگرگونی در ساختار و سازمان کلانتری با توان بیشتری انجام وظیفه کنند که می‌توان از انرژی آن‌ها بهره بیشتری برد، همچنین اصلاح برخی رویه‌ها به چابکی و ایمنی بیشتر این یگان‌ها کمک خواهد کرد.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه پژوهش و تحقیق نیز جزء محور‌های پیش‌بینی شده در سند بوده که تمرکز اصلی آن بر روی مطالعات تطبیقی و بررسی شرایط پلیس در کشور‌های گوناگون است، تصریح کرد: در همین راستا و به منظور دریافت نظرات و مشورت با نخبگان علمی کشور و بهره‌برداری از تجارب ارزشمند آنان، همایش‌هایی از جمله همایش کلانتری مطلوب در افق ۱۴۰۴ برنامه‌ریزی شده تا از تفکرات و رویکرد‌های خارج از مجموعه نیروی انتظامی نیز استفاده و الگویی چندسویه و جامع‌الاطراف برای یگان انتظامی مطلوب طراحی شود.

سردار شرفی دبا اشاره به اینکه تمام موارد و محور‌های یاد شده در سند تحول کلانتری‌ها از اهمیت بالایی برخوردار هستند، تاکید کرد: تلاش ما بر این است که همه این شاخص‌ها را با دقت و توجهی یکسان پیش برده و شرایطی آرمانی را برای ساختن یک کلانتری و یا پاسگاه مطلوب فراهم کنیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نیروی انسانی الکترونیک بخش خصوصی سلامت مقام معظم رهبری حقوق معماری زمین انرژی نخبگان نیروی انتظامی خودرو رئیس پلیس معماری مقام معظم رهبری نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۵ متهم حفاری غیرمجازو کشف ۲ دستگاه گنج‌یاب در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،فرمانده انتظامی نیشابور گفت:در پی کسب اخباری مبنی بر فعالیت افرادی سودجو در زمینه حفاری غیرمجاز در بخش سرولایت نیشابور، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه انتظامی خواجه‌آباد قرار گرفت.
سرهنگ حسین احمدی افزود: ماموران تیم گشتی پاسگاه انتظامی خواجه آباد حین گشت‌زنی به خودرو تیبا در محدوده یکی از روستا‌های بخش سرولایت مظنون که با استفاده از علایم هشدار دهنده خودرو متوقف شد.
وی گفت: در بازرسی از خودرو ۲ دستگاه گنج یاب به همراه کلیه متعلقات، تعدادی وسایل حفاری غیرمجاز کشف و تعداد ۵ نفر متهم نیز دستگیر شدند که متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

دیگر خبرها

  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی اسرائیل را از بین برد/ معلم تراز انقلاب اسلامی محور تحول است
  • دستگیری ۵ متهم حفاری غیرمجازو کشف ۲ دستگاه گنج‌یاب در نیشابور
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟