Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@04:03:14 GMT

دو طرح خدمات قضایی در ساوه افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۵۵۴۰۲

همزمان با هفته قوه قضائیه و با حضور رئیس کل دادگستری استان مرکزی، رئیس دادگستری و دادستان ساوه و جمعی از مسئولان قضائی و قضات دو طرح خدمات قضایی در ساوه افتتاح شد. 

به گزارش ایسنا، این دو طرح شامل مرکز ملاقات فرزندان طلاق شهرستان ساوه (مرکز مهر خانواده) و مرکز مشاوره خانواده است.

رئیس دادگستری ساوه در آئین افتتاح این دو طرح خدماتی در حوزه قضائیه گفت: مراکز مشاوره طلاق به منظور تحکیم مبانی خانواده و جلوگیری از افزایش اختلافات خانوادگی و طلاق و نیز سعی در ایجاد صلح سازش، در خانواده‌ها فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

هادی ملکی با اشاره به اینکه مرکز  مشاوره خانواده پناه در شهرستان ساوه در کنار  دادگاه‌های خانواده ایجاد شده است، عنوان کرد: این مرکز با هدف افزایش حداکثری ظرفیت مشاوره به صورت کاملا تخصصی و نگاه سیستمی بر خانواده به منظور افزایش سازگاری بین زوجین و اتخاذ رویکرد پیشگیرانه در برابر طلاق تأکید  دارد.

وی با اشاره به آمار نگران‌کننده شهرستان ساوه در حوزه طلاق و حجم بالای پرونده‌های قضایی مربوط به خانواده اظهار کرد: معضل طلاق به عنوان یک آسیب اجتماعی آثار سویی در زندگی زن و مرد و همچنین فرزندان دارد که به تبع آن هزینه‌ ‌ هایی برای جامعه در بر خواهد داشت.

رئیس دادگستری ساوه در ادامه با تاکید بر اینکه طلاق منابع انسانی یک جامعه را در معرض خطر قرار خواهد داد، اظهار کرد: این مرکز با ظرفیت ماهیانه ۸۰ تا ۱۰۰ پرونده  از پرونده‌های دعاوی خانواده را خدمات مشاوره ‌ ‌ای ارائه می‌دهد. 

وی گفت: پرونده‌های ارجاع شده به این مرکز در یک پروسه ۳۵ تا ۴۵ روزه از خدمات مشاوره‌ای شامل خدمات روانشناسی و انجام تست‌های شخصیت، خدمات مددکاری، مشاوره بالینی، مشاوره خانواده، مشاوره حقوقی و مذهبی برخوردار می‌شوند.

وی گفت: مرکز مشاوره خانواده پناه وابسته به کلینیک مددکاری پناه و تحت نظارت معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی است و در این مرکز خدمات مشاوره‌ای به صورت فردی و گروهی، برگزاری کارگاه‌های تخصصی و مهارتی با رویکرد خانواده‌محور و همچنین مشاوره‌های تخصصی در زمینه کودکان و نوجوانان به صورت تخصصی ارائه می‌شود.

رئیس دادگستری ساوه در ادامه به افتتاح مرکز ملاقات فرزندان طلاق شهرستان ساوه (مرکز مهر خانواده) نیز اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که فرزندان طلاق پس از جدایی والدین خود دارند، ملاقات با آنان است و مرکز مهر والدین با هدف رفع این مشکل خدمات لازم را ارائه می‌دهد.  

وی گفت: ملاقات فرزندان طلاق قبل از این در کلانتری‌ها صورت می‌گرفت که با راه‌اندازی این مراکز و با دستور قاضی از این پس دیدار فرزندان طلاق با پدر و یا  مادر در این مراکز تحت نظارت نیروهای متخصص روانشناس کودک و مددکاردر فضایی آرام و با نشاط صورت می‌گیرد.

وی اظهار کرد: این مرکز با دارا بودن فضایی اختصاصی برای بازی کودکان و همچنین محلی برای ملاقات و کودکان و والدین با هدف جلوگیری از بزهکاری و آسیب‌های اجتماعی و روانی فرزندان و خانواده‌هایی که از هم جدا شده‌اند مشاوره و مددکاری لازم را ارائه می‌دهد.

ملکی عنوان کرد:تا پیش از این برخی دیگر از خانواده‌های طلاق و افرادی که دچار اختلاف خانوادگی هستند در کلانتری‌ها و پارک‌ها و مکان‌های مختلف فرزندان خود را ملاقات می‌کردند که این مساله باعث به وجود آمدن مشکلاتی برای خانواده‌ها و کودکان می‌شود و مرکز مهر والدین برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی کودکان در خانواده‌های تک والد ارائه خدمات می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام خدمات قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا آذریان اظهار کرد: مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی در راستای انجام وظایف اجتماعی و عام المنفعه خود به ارائه خدمات رایگان مشاوره‌ای در نقاط کم برخوردار مشهد می‌پردازد.

مدیر مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی بیان کرد: مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی بنا مسئولیت‌های خود، اقدام به توسعه خدمات روان شناختی در مناطق کم برخوردار مشهد کرده است.

وی افزود: این مرکز علاوه بر ایجاد کلینیک‌های ۴ گانه در حرم مطهر رضوی (باب الهادی علیه السلام)، غدیر (حرم مطهر- ورودی بازار غدیر)، بعثت (بلوار شهید منتظری مشهد) و مؤسسه تربیت بدنی، اقدام به توسعه خدمات به صورت عام المنفعه در ۱۷ پایگاه کم برخوردار شهر مشهد کرده است.

آذریان تصریح کرد: مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی به منظور آموزش و پیشگیری از مداخلات روانی و کاهش مشکلات روحی ساکنین مناطق کم برخوردار مشهد از آبان ماه سال ۱۳۹۹ توسعه خدمات روان شناسی و مشاوره در دستور کار قرار داده و ارائه خدمات در حال حاضر در ۱۷ پایگاه به ارائه خدمات مشغول است.

مدیر مرکز جامع مشاوره آستان قدس رضوی بیان کرد: ارائه بیش از ۶ هزار خدمت در سال ۱۴۰۲ به مخاطبان حاشیه شهر به صورت مشاوره فردی و آموزش‌های گروهی در موضوعات خانواده، تربیتی و تحصیلی با مشارکت کتابخانه های آستان قدس رضوی، مدارس، مساجد و حسینیه‌ها و همچنین پایگاه‌های بسیج انجام پذیرفته است.

کد خبر 6090632

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد