Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سیدحمید موسوی (مدیرکل معماری و ساختمان معاونت شهرسازی شهرداری تهران) گفت: شهر یک موجود زنده است و در سیر تکاملی خود دچار فرسودگی خواهد شد به همین دلیل تخریب و نوسازی و ترمیم بافت‌های فرسوده و بناهای قدیمی امری طبیعی و عادی در کلانشهرها به ویژه شهر تهران است.

وی عنوان کرد: آنچه که تخریب و نوسازی و ایجاد کارگاه‌های ساختمانی را در شهر تهران تشدید می‌کند، حرکت جریان سرمایه به سمت ساخت و سازهای شهری است، به این معنی که  از یک طرف نیاز به نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده داریم و از طرف دیگر حرکت جریان سرمایه به سمت ساخت و سازهای شهر باعث می‌شود عمر مفید ساختمان‌های ما کمتر به نظر برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل معماری و ساختمان معاونت شهرسازی افزود: موضوع تخریب و نوسازی در کلانشهرها همچون تهران و سطح دانش فنی و تکنولوژی موجود در ساخت و ساز باعث می‌شود مزاحمت‌هایی ایجاد و آسیب‌هایی به مجاوران، عابران و ساکنان وارد شود.

موسوی گفت: تعداد زیادی از ساختمان‌ها همچنان به روش سنتی احداث و همین امر موجب می‌شود آلودگی‌های صوتی، سد معبر ساختمانی، تجاوز به حریم معابر، سقوط داربست‌ها و سقوط مصالح صورت گیرد و این موضوع نیز سبب می‌شود کیفیت زندگی برای شهروندان و آنچه که قانونگذار وضع کرده است، وجود نداشته باشد.

وی تاکید کرد: براساس قانون مقررات ملی ساختمان در مبحث ۱۲ هیچ شهروند، مالک و سازنده‌ای حق ندارد در اجرای پروژه ساختمانی موجبات آزار به همسایگان و عابران را ایجاد کند و باید سلامت و بهداشت شهروندان اعم از ساکنان و عابران را تضمین و طبق قوانین و ضوابط و بخشنامه‌های شهرداری عمل کند.

مدیرکل معماری و ساختمان معاونت شهرسازی شهرداری تهران گفت: کسانی که ساختمان‌سازی می‌کنند باید در ساعات مشخصی مشغول به فعالیت شوند و ساعات کار خود را تا ساعت ۲۱ شب پایان دهند اما از آنجا که خلاء قانونی در این زمینه وجود دارد و اداره راهنمایی و رانندگی اجازه تردد خودروهای سنگین و حمل بار را در روز نمی‌دهد. این کامیون‌ها شب هنگام برای تخلیه بار اقدام می‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود آرامش و آسایش شهروندان از بین رود. در همین رابطه باید قانون نسبت به تردد کامیون‌ها و ماشین‌های سنگین در شب هنگام تغییر کند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران فارغ از هرگونه قانونی پل ارتباطی بین مردم و شهروندان است و تقاضای مدیریت شهری این است هرگاه شهروندی تخلفی را مشاهده کرد با سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ تماس بگیرد. ماموران شهرداری موظف‌اند با فرد خاطی برخورد کنند و عوامل اغلب در بازه زمانی کمتر از یک ساعت در محل حضور پیدا می‌کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۸۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند

سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درپی دستگیری عامل ضرب و شتم یک شهروند با زنجیر در تهران با نگارش یادداشتی تاکید کرد که در تهران، هیچ مجرمانه‌ای برای قانون‌شکنان به پایان نمی‌رسد. در  ابتدای این یادداشت آمده است: « بدون شک فرد اراذل و اوباشی که وقیحانه در برابر چشمان تعداد زیادی از شهروندان اقدام به ضرب و شتم بیرحمانه یکی از مسافران اتوبوس بی آرتی کرده بود هرگز گمان نمی‌کرد که شهروندی مسئول و متعهد در آن شرایط پر از استرس، شجاعانه در حال تصویربرداری از اقدامات مجرمانه اوست و دیری نخواهد گذشت که سردی دستبند همکارانم بر دستهای آلوده‌اش خواهد نشست.»

در ادامه این یادداشت آمده است:‌« این اتفاق شیرین توسط کارآگاهان پلیس آگاهی رقم خورد تا بار دیگر به مجرمان و قانون‌شکنان ثابت شود پایتخت جای عرض اندام و اوباش‌گری خلافکاران نیست. اراذلی که گمان می‌کنند می‌توانند آرامش و امنیت شهروندان را با رفتارهای هنجارشکنانه و زیاده‌خواهی‌های خود برهم بزنند، کافی است نگاهی به اخبار حوادث خبرگزاری‌ها وروزنامه‌ها بیاندازند تا با زنجیره‌ای از اخبار کشفیات و دستگیری‌های پلیس آگاهی روبه‌رو شوند.»

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین نوشت:‌ « شاید شروع یک پرونده با قانون‌شکنی یک مجرم آغاز شود اما این کارآگاهان پلیس آگاهی هستند که پایان بندی آن را با دستگیری متهم مربوطه رقم می‌زنند. افسران شایسته این پلیس در تلاشی بی‌وقفه و شبانه‌روز برای مقابله با جرائم و آسیب‌ها کوچک‌ترین سرنخ‌ها و مستندات را با هدف شناسایی مجرمین و احقاق حق مالباختگان و قربانیان دنبال می‌کنند. اینجانب به عنوان سکاندار پلیس آگاهی پایتخت به استناد عملکرد درخشان همکارانم در پرونده اتوبوس بی‌آرتی و همچنین دستگیری زورگیران اتوبان صدر و بسیاری موارد دیگر این اطمینان خاطر را به شهروندان می دهم که پلیس در مسیر برقراری امنیت و آرامش ساکنان پایتخت از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد و مجرمان بدانند، تعدی به حقوق هر یک از ساکنان پایتخت از سوی کارآگاهان متعهد و غیرتمند پلیس آگاهی بی پاسخ نخواهد ماند.»

ولی‌پور گودرزی در پایان این یادداشت نیز درخواستی را از مردم مطرح کرد و نوشت:‌ « در پایان از شهروندان گرامی دعوت می‌کنم تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانون‌شکنی‌ها یاری‌گر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند.»

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • وضعیت راه‌های کشور؛ ادامه ممنوعیت تردد در جاده کرج - چالوس
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • وضعیت راه‌های کشور؛ تردد روان در جاده‌های شمالی
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند