Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:بیژن زنگنه وزیر نفت گفت:با مصوبه اخیر اوپک به اعضا اجازه داده شد تولید خود را به سطح تعیین شده برسانند و این به معنای افزایش تولید نیست.

به گزارش خرداد ،بیژن زنگنه وزیر نفت با بیان این‌که مصوبه اجلاس اخیر اوپک در وبگاه این سازمان موجود است و می‌توانید به آن رجوع کنید، گفت: در قطعنامه اکتبر 2016 تصمیم گرفته شده بود اعضا تولید خود را به میزان یک میلیون و 200 هزار بشکه در روز کاهش دهند و در اجلاس اخیر نیز بر همین موضوع، یعنی حفظ این سقف تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در پاسخ به این سوال که برخی رسانه‌ها از افزایش تولید یک میلیون بشکه‌ای نفت اعضای اوپک خبر می‌دهند، گفت: واقعیت اینگونه نیست. با توجه به این که میزان تعهد اعضا به کاهش تولید به 150 درصد رسید در اجلاس اخیر تصمیم گرفته شد اعضا پایبندی خود را به صددرصد برسانند.
زنگنه توضیح داد: هم‌اکنون کشورهای عضو اوپک حدود 800 هزار بشکه از سهمیه‌بندی تعیین شده در اکتبر 2016 کمتر نفت تولید می‌کنند که با مصوبه اخیر اوپک به اعضا اجازه داده شد تولید خود را به سطح تعیین شده برسانند و این به معنای افزایش تولید نیست.
وزیر نفت با بیان این‌که در حال حاضر کاهش تولید نفت به دلیل عدم توانایی اعضا در افزایش تولید است، تصریح کرد: بعید می‌دانم حتی با مجوز صادر شده کشورهای عضو اوپک بتوانند تولید خود را به سقف تعیین شده در بیانیه اکتبر 2016 برسانند.
وی با تاکید بر این که در قطعنامه اخیر اوپک هیچ عدد و رقمی اعلام نشده است، افزود: البته بعضی کشورها دوست دارند علائم مثبت به بازار و آمریکا بدهند که این حرف آن کشورهاست و ربطی به اوپک ندارد.
وزیرنفت ادامه داد: آنچه برای ما ملاک عمل است، قطعنامه ای است که 14 عضو اوپک آن را امضا کرده‌اند و اگر کسی بخواهد شبهاتی را با هدف دادن علامت مثبت به آمریکایی‌ها مطرح کند، به آن پاسخ خواهیم داد.
زنگنه افزود: پیش‌بینی می‌شود روسیه حدود 200 هزار بشکه در روز تولید خود را افزایش دهد، اما اعضای اوپک توان این را ندارند تولید خود را تا سقف 800 هزار بشکه ای که مجوز دارند، افزایش دهند.
وی با بیان این‌که از میان کشورهای عضو اوپک تنها سه کشور عربستان، امارات و کویت تا حدودی قادرند تولید خود را افزایش دهند، گفت: برای این کشورها هم سقفی تعیین شده و آنها نمی‌توانند بیشتر از سقف خود تولید کنند.
وزیر نفت با تاکید بر این‌که هیچ کشوری نمی‌تواند سهمیه کشور دیگری را در تولید بگیرد، گفت: هم‌اکنون ونزوئلا 600 هزار بشکه کمتر از سقف خود تولید می‌کند و در آینده نزدیک نیز قادر نخواهد بود تولید خود را افزایش دهد، بنابراین تولید نفت اوپک همچنان پایین‌تر از سقف تعیین شده خواهد ماند.
وی در خصوص قرارداد با توتال و دریافت ضمانت‌هایی برای ماندن این شرکت در صورت برگشت تحریم‌ها هم گفت: ذات قرارداد آی‌پی‌سی همین است و در قرارداد قید شده اگر ادامه فعالیت شرکت‌ها در ایران به هر دلیلی غیر ممکن شود آن شرکت می‌تواند از قرارداد خارج شود، اما ما پولی به آنها نمی‌دهیم. وزیر نفت با بیان این‌که در این قرارداد ما یک جایگزین نیز تعیین کرده‌ایم، گفت: اگر توتال ظرف مدت 40 روز باقی مانده از مهلت 2 ماهه خود نتواند معافیت آمریکا را بگیرد شرکت چینی جایگزین آن خواهد شد و اگر شرکت چینی نیز از اجرای قرارداد منصرف شود شرکت سومی جایگزین خواهد شد.
زنگنه با بیان اینکه در قرارداد توتال، مجلس، دولت و تمام قوا آن را تایید کرده بودند، گفت: ما در قرارداد با توتال ضرر نکردیم و امضای آن کاملا به نفع کشور بود و اگر اجازه داده بودند 5 قرارداد دیگر مثل توتال بسته بودیم حالا وضع‌مان این نبود.
وی افزود: اگر گذاشته بودند صادرات‌مان به 4 میلیون بشکه در روز برسد حالا آمریکایی‌ها نمی‌توانستند ما را تحریم کنند، چون خروج ما از بازار بسیار برای‌شان هزینه‌بر بود، همان طور که نتوانستند روسیه را تحریم کنند، چون میزان تولیدشان به حدی است که بازار تحمل خروج روسیه را ندارد.
زنگنه در پایان در خصوص تاثیرات خروج یکجانبه آمریکا از برجام بر صادرات نفت خام ایران هم گفت: تا کنون این مسئله بر صادرات نفت ما تاثیری نداشته، اما باعث شده برخی از مشتری‌های‌مان از معامله با ما کنار بکشند.
برچسب ها: بیژن زنگنه ، وزیر نفت ، اوپک

منبع: خرداد

کلیدواژه: بیژن زنگنه وزیر نفت اوپک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۸۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو: شروطی را که به معنای تسلیم‌شدن ما باشد، نمی‌پذیریم

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد تل‌آویو آماده رسیدن به آتش‌بس برای آزادی اسرای خود است اما نمی‌تواند با شرط حماس درباره پایان جنگ موافقت کند.

به گزارش مشرق، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد: ما همیشه آماده تحقق آتش‌بس برای آزادی اسرایمان بوده و هستیم. ما به هیئت مذاکره کننده اختیارات بسیار زیادی برای پیشرفت در معامله تبادل اسرا دادیم.

طبق گزارش الجزیره، نتانیاهو گفت: ما شروطی را که به معنای تسلیم شدن ما باشد، نمی‌پذیریم و به جنگ تا زمان تحقق اهدافمان ادامه می‌دهیم. تسلیم شدن در برابر خواسته‌های حماس یک شکست فاجعه بار برای اسرائیل است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • نتانیاهو : پیش‌شرط‌های حماس به معنای تسلیم شدن مقابل ایران است
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • نتانیاهو: شروطی را که به معنای تسلیم‌شدن ما باشد، نمی‌پذیریم
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد