Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، ایمان کریم قاسمی مدیر جهادکشاورزی رابر با اشاره به اینکه کار برداشت عسل بهاره از۵۲ هزارکلنی در شهرستان رابر آغاز شده گقت: پیش بینی می‌شود ۵۰۰ تن عسل کوهستان در این شهرستان در دو فصل بهار و پاییز برداشت شود.

 وی گفت: ۲۰ هزارهکتار گیاه دارویی گارچی و سایر دارو‌های گیاهی فرصتی است برای زنبورداران رابری که عسل با کیفیت و ارگانیک تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریم قاسمی افزود: شهرستان رابر به سبب داشتن مناطق کوهستانی واقلیم مناسب، مراتع آن بستر رویش گیاهان دارویی و تولید عسل با کیفیت است و در حال حاضر ۳۶۰ نفر بهره بردار در این شهرستان مشغول به کارهستند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان رابر رتبه اول کشور در برداشت عسل با کیفیت و با خواص داروئی را به خود اختصاص داده افزود:در راستای رفع موانع این حرفه در شهرستان رابرسرمایه گذارانی برای بسته بندی و تولید بره موم و ژل رویال زنبور عسل ورود پیداکرده که از تسهیلات اشتغال روستایی تامین اعتبارشده وبزودی آغاز بکارخواهند کرد.

انتهای پیام/ی

تسهیلات اشتغال برای سرمایه گذاران رابری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل بخشعلی اصغری اظهار کرد: متوسط عملکرد سیر به‌صورت تناژ در هر هکتار ۳۰ تن است که انتظار می‌رود بیش از ۳۰ هزار تن محصول سیر از مزار کشاورزی پارس‌آباد برداشت شود.
وی افزود: سطح زیر کشت پیش‌بینی‌شده ۹۰۰ هکتار بود که یک هزار ۲۰۰ هکتار کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد گفت: از کاشت تا برداشت محصول سیر تحت پایش و نظارت مدیریت جهاد کشاورزی است که با توصیه‌های فنی لازم اعم از تغذیه، واپایش عوامل گیاهی توسط کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد نظارت می‌شود.
وی تصریح کرد: تمام کودهای موردنیاز توسط جهاد کشاورزی به‌صورت یارانه‌دار در بین سیر کاران به قیمت دولتی توزیع می‌شود.
اصغری گفت: کاشت و داشت و برداشت به‌صورت ماشینی و نیمه ماشینی صورت می‌گیرد که مجوز و نامه صادراتی سیر توسط مدیریت جهاد کشاورزی داده می‌شود که صادرات بیشتر از طریق گمرک به کشورهای خارجی روسیه، آذربایجان و... به شهرستان‌های هم‌جوار چون گرگان و میادین تره‌بارهای شهرهای داخلی صادرمی شود .
وی اشاره‌ای به کشت دوم محصولات در شهرستان پارس‌آباد اشاره کرد و گفت: فعلاً برای کشت دوم از نظر مدیریت جهاد کشاورزی پارس‌آباد در حال رایزنی و برنامه‌ریزی است که تصمیم قطعی هنوز گرفته نشده است.

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • جشن شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در شهرستان سربیشه
  • آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در سربیشه برگزار شد
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها