Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران ازاشتغال 5 هزار فرزند شهید و ایثارگردر سراسر کشور با تاکسی خبر داد و گفت: متقاضیان می‌توانند پس از طی کردن مراحل ادارای و بر حسب نوع خودرو تا سقف 20 میلیون تومان از بنیاد شهید وام قرض‌الحسنه دریافت کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، خرداد ماه امسال بنیاد شهید و امور ایثارگران با اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور با هدف ایجاد اشتغال برای 5 هزار نفر از افراد بیکار تحت پوشش خود که عمدتا فرزندان شهید و ایثارگران هستند، تفاهم‌نامه‌ای منعقد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مشخص شدن شرایط استفاده گروه‌های هدف از این تفاهم‌نامه و نحوه بهره‌مندی آنها از مزایای بنیاد شهید با حجت الله امانی، مدیرکل اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران به گفت‌و‌گو پرداختیم.

متن مصاحبه شرح زیر است:

اخیرا بنیاد شهید با سازمان تاکسی‌رانی تفاهم‌نامه‌ای را در راستای اشتغال‌زایی افراد تحت پوشش منعقد کرده است، با انعقاد این تفاهم‌نامه برای چه تعداد از افراد اشتغال ایجاد خواهد شد؟

در راستای تفاهم‌نامه‌ای که بنیاد شهید با اتحادیه تاکسیرانی کشور منعقد کرد پیش‌بینی اولیه ما این بود 8 هزار نفر با این تفاهم‌نامه صاحب شغل شوند اما اتحادیه تاکسیرانی با 5 هزار نفر موافقت کردند. محدوده جغرافیایی این تفاهم‌نامه نیز شهرهای دارای جمعیت بیش از 100 هزار نفر انتخاب شده است.

گروه هدف این تفاهم‌نامه چه افرادی هستند؟

گروه هدف ما عمدتا فرزاندان شهید و سایر ایثارگرانی هستند که تابع شرایط سنی اتحادیه تاکسیرانی باشند. به طور کلی افرادی می‌توانند از سوی بنیاد شهید نسبت به خرید اتومبیل اقدام کنند که از سوی بنیاد بیکار شناخته شده باشند. افرادی که در سامانه جامع اطلاع‌رسانی بنیاد به نام «سجایا» اعلام بیکاری می‌کنند و درخواست خرید تاکسی دارند ابتدا باید از سوی بنیاد بیکاری آنها تایید شود. لازم به ذکر است بنیاد این تاییدیه را از طریق استعلام از سازمان تامین اجتماعی، سامانه کارمند ایران، حوزه آموزش بنیاد و ... انجام می‌دهد.

-آیا دانشجویان نیز می‌توانند از مزایای این تفاهم‌نامه بهره‌مند شوند؟

اگر فردی دانشجو باشد از جانب ما بیکار تلقی نمی‌شود و نمی‌تواند از مزایای این تفاهم‌نامه بهره‌مند شود اما تمامی افرادی که در سامانه بنیاد شهید بیکار ثبت شده باشند و دانشجو نباشند می‌توانند برای دریافت وام و تاکسی اقدام کنند.

-بنیاد شهید و اتحادیه تاکسیرانی چه تعهداتی را در این تفاهم‌نامه پذیرفته‌اند؟

بنیاد شهید مسئول شناسایی افراد به رویه‌های مختص به خود است. افرادی که در سامانه سجایا اعلام بیکاری می‌کنند پس از تاییدیه بیکاری مورد مشاوره قرار می‌گیرند و بعد از اینکه مشاوره شغلی برای آنها انجام شد افراد رغبت سنجی می‌شوند و تقریبا 40 الی 50 رغبت برای تمام افراد در نظر گرفته شده است. افرادی هم که متقاضی اخذ تاکسی هستند نیز در این برنامه مشاوره شغلی قرار می‌گیرند.

اتحادیه تاکسیرانی نیز اختصاص سهمیه هر استان را پذیرفته و ظرفیت شهرها را به ما اعلام کرده است و ما نیز به استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم. هم‌چنین بحث مجوز پلاک‌های عمومی و تاکسی بانوان، بیمه رانندگان و روند آموزش نیروها توسط سازمان تاکسیرانی انجام می‌شود.

-آیا بنیاد شهید برای شناسایی افراد واجد شرایط اقدامات لازم را آغاز کرده است؟

ما ابلاغیه شناسایی افراد را به استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم و در بخشنامه ابلاغی تاکید داشتیم که همکاران شهرستانی و استانی با اتحادیه شهرستان‌هت یا استان‌ها جلساتی را برگزار و صورت جلسات خود و مشکلات احتمالی را گزارش کنند. تاکنون در 13 استان این مساله نهایی شده است. این استان‌ها برخی از مشکلات خود را مطرح کرده‌اند و ما از طریق سازمان‌های مختلف از جمله اتحادیه تاکسیرانی موارد را مطرح و پیگیری کرده‌ایم تا هر چه زودتر مسائل مرتفع شود.

-بنیاد شهید با کدام شرکت‌های خودروسازی برای تهیه خودرو قرارداد منعقد کرده است؟

ما با شرکت‌های سایپا، پارس خودرو و ایران خودرو برای تهیه چهار خودرو برلیانس، آریو، پژو و سمند قرارداد منعقد کرده‌ایم. هدف ما حمایت از کالای داخلی است به واسطه همین ما سعی کردیم با شرکت‌های داخلی و از طرفی با اتحادیه مربوطه وارد مذاکره شویم.

-برای تهیه خودروها بنیاد شهید چه تسهیلاتی را به افراد تحت پوشش ارائه خواهد داد؟

ما برای تمام متقاضیان مبلغی را از صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران در نظر گرفتیم که این تسهیلات تا سقف 20 میلیون تومان به صورت قرض‌الحسنه برای این افراد در نظر گرفته شده است که از ناحیه استان‌ها قابل پرداخت است.

-آیا بانوان نیز می‌توانند از مزایای این تفاهم‌نامه استفاده کنند؟

ملاک بنیاد شهید تقاضا و شناسایی است و فعلا در مرحله شناسایی هستیم. ما به ادارات کل بنیاد شهید استان‌ها اعلام کرده‌ایم چنانچه تاکسی بانوان در سطح شهرستان فعال است اگر ظرفیت‌سازی و تقاضا وجود داشته باشد در بحث تاکسی بانوان نیز ورود پیدا کنند.

- آیا بنیاد شهید با استارت‌آپ‌های حمل و نقلی قرارداد منعقد خواهد کرد؟

بنیاد شهید یک دستگاه حمایتی تلقی می‌شود و اگر قرار باشد ما در این بخش ورود پیدا کنیم باید با واحدهایی مانند اتحادیه تاکسیرانی و اتحادیه‌های مربوطه که در این بخش تخصص دارند هماهنگ باشیم. اگر خود جامعه هدف متقاضی ایجاد چنین شرکت‌هایی باشند سعی می‌کنیم از محل اعتباری که داریم آنها را حمایت کنیم تا این اقدام را انجام دهند. همانطور که از محل صندوق توسعه ملی تسهیلاتی را برای بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری استفاده می‌کنیم با این شرط تسهیلات را پرداخت می‌کنیم که شرکت یا موسسه از جامعه هدف ما جذب نیرو داشته باشد.

-با توجه به رونق بازار کار برخی از استارت‌آپ‌ها آیا مذاکراتی انجام شده که این شرکت‌ها سهمیه‌ای برای جذب گروه‌های هدف بنیاد شهید در نظر بگیرند؟

همکاران ما در سطح استان تهران و سایر استان‌ها تفاهم‌نامه‌هایی را با برخی شرکت‌های خاص مانند شرکت حمل و نقل فرودگاه امام خمینی (ره) منعقد کرده‌اند البته ما سال گذشته در نظر داشتیم «موسسه تاکسی سرویس ایثار» را راه اندازی کنیم اما به دلیل مشکلاتی که در صدور مجوز وجود داشت این برنامه عملی نشد. البته در برخی استان‌ها مانند تهران به جهت ورود شرکت‌هایی مانند تاکسی سرویس‌های آنلاین ایجاد چنین موسساتی از سوی بنیاد شهید توجیه اقتصادی هم ندارد.

-آیا تاکسی‌هایی که در اختیار گروه‌های هدف بنیاد شهید قرار می‌گیرد به عامه مردم سرویس‌دهی خواهد داشت؟

بله، هر ایثارگر به عنوان فردی از اجتماع در این عرصه ورود پیدا می‌کند و به تمام افراد خدمت‌رسانی خواهد کرد.

- برخی از جانبازان در حمل و نقل و تردد در سطح شهر دچار مشکل هستند آیا تدابیری اندیشیده شده است که از افرادی که از طریق بنیاد شهید تاکسی اختیار می‌کنند بتوان برای سرویس‌دهی به این افراد استفاده کرد؟

به این سبک ورود پیدا نکردیم برای چنین افرادی حوزه تسهیلات رفاهی فعالیت می‌کند .

-آیا تاکسی‌هایی که از طریق بنیاد شهید برای گروه هدف تهیه می‌شود دارای آرم و یا نشانه مشخصی است؟

خیر، این تاکسی‌ها هیچ تفاوتی با تاکسی‌های سطح شهر ندارد و زیر نظر اتحادیه شهرستان و یا استان فعالیت می‌کنند.

-آیا افرادی که قبلا برای ایجاد اشتغال، وام دریافت کرده بودند اما موفق نبودند، ‌می‌توانند برای دریافت تاکسی وام بگیرند؟

افرادی که قبلا از تسهیلات ما استفاده کرده‌اند به نوعی شاغل محسوب می‌شوند به جز مواردی که در روند اجرای طرح با مشکل روبرو شده باشند. ما در سطح هر استان کمیته موارد خاص را پیش‌بینی کردیم که موضوعات در این کمیته بررسی می‌شود و اگر آنها تایید کنند که فرد در فعالیت قبلی موفق نبوده، مجدد این فرد بیکار تلقی خواهد شد و می‌تواند از تسهیلات مجددا استفاده کند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۰۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: طرح نهضت ملی مسکن در استان چهارمحال و بختیاری از سال ۱۳۹۸ آغاز شد و همچنان ادامه دارد، با این وجود با بهانه‌های مختلفی ازجمله همان موضوع همیشگی تأخیر در آورده‌های متقاضیان، واحدها تحویل نشده است.

به گفته مسئولان حوزه مسکن و ساخت تأخیر در پرداخت تسهیلات و آورده متقاضیان باعث شده تا چندین بار پروژه ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن متوقف یا راکد شود.

فروش واحدهای نیمه ساخته پیش از تحویل آن‌ها مشکل دیگری است که جدیداً با آن روبرو هستیم‌، این امر باعث شده تا پای دلال‌ها به پروژه‌های نهضت ملی مسکن باز شود که همان‌ها نیز آورده خود را به موقع پرداخت نمی‌کنند.

دیگر توان پرداخت هزینه‌های مسکن را ندارم

یکی از متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در شهرکرد در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تاکنون با هر سختی و مشقتی که بود توانستم بیش از ۲۰۰ میلیون تومان از میزان آورده مورد نیاز برای مسکن خود را پرداخت کنم، نمی‌دانم تا چه زمانی و چه میزان باید پول پرداخت کنم در حالی که هیچ زمانی برای تحویل منزلم هم اعلام نشده است.

وی افزود: بیشتر کسانی که متقاضی مسکن در طرح نهضت ملی مسکن هستند، مستأجر با حقوق حداقلی هستند، مثلاً خود من یک کارمند ساده با حقوقی تقریباً ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان هستم، حتی تصور اینکه با این حقوق کم چگونه می‌توانم هر چند وقت یک بار ۵۰ یا ۱۰۰ میلیون تومان بابت آورده مسکن پرداخت کنم نیز سخت است.

این متقاضی مسکن ادامه داد: اکثر ما متقاضیان دیگر توان پرداخت هزینه‌های مربوط به آورده مسکن را نداریم آن هم در روزگاری که شرایط اقتصادی به شدت نگران کننده است و در تأمین مایحتاج روزانه زندگی خود هم مشکل داریم.

با پول واحد ناقص نهضت ملی مسکن می‌توانم یک واحد آماده بخرم

صادقی یکی دیگر از متقاضیان مسکن ملی در استان چهارمحال و بختیاری است که از سال ۹۹ برای خانه‌دار شدن اقدام کرده و تا کنون حدود ۵۰۰ میلیون تومان از آورده خود را پرداخت کرده است.

وی افزود: بر اساس قراردادی که پیش از عید با متقاضیان منعقد شد باید مجدداً ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون تومان واریز انجام دهیم که به شخصه واقعاً نمی‌توانم این مبلغ را تأمین کنم.

این متقاضی نهضت ملی مسکن افزود: طبق آنچه در ابتدا اعلام شد با آورده متقاضی و تسهیلات بانکی قرار بود قیمت تمام شده یک واحد در طرح نهضت ملی مسکن حدود یک میلیارد تومان باشد اما با این روندی که در پیش گرفته شده است بیش از این میزان می‌شود.

صادقی عنوان کرد: من تحقیق کردم با قیمتی که رقم تمام شده یک واحد مسکن در طرح نهضت ملی مسکن اعلام شده می‌توانم یک واحد ساخته و آماده در منظریه شهرکرد بخرم.

وی خاطرنشان کرد: واحدهایی که در طرح نهضت ملی تحویل متقاضی می‌شود، فاقد هرگونه زیرساخت از جمله راه آسفالت، مدرسه، مرکز خرید، مسجد و … هستند و متقاضی باید برای سکونت در آن هزینه‌های گزاف برای خرید کابینت، پکیج و شیرآلات پرداخت کند.

واحدهای نهضت ملی مسکن ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

خدایار باقری مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در محله ۳۴ شهرکرد، حدود ۳ هزار واحد با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۵ درصد در حال ساخت است.

وی افزود: در محلات دیگر شهرکرد مثل محله ۴۰ نیز ۳ هزار و ۴۰۰ واحد در حال ساخت است که میانگین پیشرفت فیزیکی در این محلات بیش از ۳۵ درصد است.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در محله ۳۳ عملیات اجرایی ساخت واحدهای طرح نهضت ملی مسکن در حال آغاز شدن است.

باقری عنوان کرد: واحدهای مسکونی به افرادی تخصیص داده شده است که واجد شرایط هستند و نباید در بازار آزاد خرید و فروش شوند، خرید و فروش واحدهای طرح نهضت ملی مسکن به لحاظ قانونی ممنوع است، اگر فروش این واحدها از سوی متقاضی محرز شود این امتیاز از فرد سلب شده و به افراد واجد شرایط دیگر واگذار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در قالب طرح نهضت ملی مسکن ۷ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در چهارمحال و بختیاری به‌ویژه در شهر شهرکرد در حال اجرا است که پیش‌بینی می‌شود از ماه جاری واگذاری واحدها به متقاضیان آغاز شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن بر اساس قراردادهایی که پیش از این منعقد شده با استفاده از آورده مردمی و تسهیلات بانکی است.

باقری بیان کرد: برای آنکه پروژه‌ها با تأخیر انجام نشود مردم باید نسبت به پرداخت به موقع آورده خود تلاش کنند.

بیش از یک هزار واحد مسکونی در منظریه در حال ساخت است

فرشاد ریاحی در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان کارگزار در محله ۳۴ منظریه شهرکرد یک هزار و ۲۲۴ واحد مسکونی در حال احداث دارد.

وی افزود: دو اتفاق برای پیمانکاری که کار خود را با تأخیر انجام دهد، رخ می‌دهد، اول تأخیر غیرمجاز محسوب می‌شود که کارفرما و بخش نظارت وی را جریمه می‌کنند، از طرف دیگر شاخص‌هایی که برای وی اعلام می‌شود، منفی هستند، بنابراین به ضرر پیمانکار است که کار با تأخیر انجام شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تنها دلیلی که گاهی کار به کندی انجام می‌شود، عدم تأمین به موقع منابع مالی است که در موعد مقرر در اختیار پیمانکار قرار داده نمی‌شود.

حرف متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن شنیده شود

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد، اظهار کرد: برخی از متقاضیان نهضت ملی مسکن در خصوص تحویل واحدهای خود مشکل دارند، حرف‌های آنان باید شنیده شود و با تدبیر در خصوص مشکلات آنان تصمیم‌گیری کرد.

وی افزود: نباید گذاشت مشکلات حل نشده باقی بماند، مردمی که به دنبال تأمین مسکن خود هستند چندان مقصر نیستند، اینکه بار را بر روی دوش متقاضیان مسکن بیندازیم و انتظار داشته باشیم بار تأخیر، تورم و… را تنها این افراد به دوش بکشند، روا نیست.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: باید حرف‌ها شنیده شود و راه حل درست برای حل مشکلات متقاضیان مسکن پیدا شود.

به گزارش خبرنگار مهر، هر زمان که بحث واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن پیش می‌آید، نوک پیکان بهانه‌ها به سمت مردم و متقاضیان این واحدها هدف گرفته می‌شود که با عدم پرداخت به موقع آورده باعث کندی اجرا شده‌اند.

متقاضیانی که حتماً از سر نیاز به خانه‌دار شدن تصمیم گرفتند خود را گرفتار هزینه‌های سنگین ساخت گران‌ترین کالا در سبد نیازمندی‌های خود کنند، اکثراً مستأجر هستند، بعضاً کارگر یا کارمند با حداقل حقوق هستند و همگی زیر بار این هزینه کمر خم کرده‌اند و به قول خودشان دیگر توان ادامه ندارند.

طولانی شدن موعد تحویل واحدهای مسکونی، تورم بالا، اظهارات و بهانه‌های تکراری که عدم پرداخت به موقع آورده از سوی متقاضی منجر به تأخیر در تحویل واحدها شده است و… کارد را به استخوان برخی متقاضیان مسکن رسانده تا جایی که تصمیم گرفتند واحد خود را به دلال بفروشند چراکه با هزینه‌هایی که برای خانه‌ها دار شدن کرده‌اند می‌توانند یک واحد مسکونی در شهرک منظریه خریداری کنند.

در سال‌های پایانی دولت سیزدهم کمترین انتظار مردم این است که بتوانند سریع‌تر واحدهای خود را دریافت کنند تا حداقل یکی از دغدغه‌های آنان رفع شود.

کد خبر 6087560

دیگر خبرها

  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن