Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان؛ شهر برلین هفته گذشته میزبان کنفرانس «مسئولیت ادیان در قبال صلح» بود که با حضور نمایندگان ادیان جهانی از چندین کشور آسیایی تشکیل شد. هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان هدف از برگزاری این کنفرانس را تشویق به گفت‌و‌گو میان پیروان ادیان مختلف و ترویج صلح در جهان عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قنطره، برای هایکو ماس، همکاری با جوامع مذهبی ارزشمند و ضروری است. از دید او تمام ادیان بزرگ پیام‌آور صلح هستند. البته این دومین‌بار است که وزارت امورخارجه آلمان از نمایندگان مذهبی جهان برای گفت‌وگو درباره «مسئولیت ادیان در قبال صلح» دعوت کرده است. در هر دو این کنفرانس‌ها تأکید شده که در درگیری‌های جهان، نقش نمایندگان ادیان در تقویت جامعه مدنی مهم است.

ادیان و وزرای آلمانی

در همین حال، هایکو ماس، سومین وزیر امور خارجه آلمان است که به این موضوع می‌پردازد. در سال 2015 فرانک والتر اشتاین‌مایر گفت‌وگو با نمایندگان مذهبی جهان را در برنامه کاری خود قرار داد. با این حال، جانشین او زیگمار گابریل در سال 2017 میزبان نمایندگان ادیان جهانی بود.

در روز افتتاحیه کنفرانس سال گذشته، گابریل ضمن خوشامدگویی به مهمانان گفت:«حداقل من هیچ جامعه مذهبی را نمی‌شناسم که ایجاد صلح بین مردم را در کتاب یا سنت و عرف خود قرار نداده باشد.» به گفته گابریل با این وجود، دین در مرکز درگیری‌ها قرار گرفته است. چرا که مذهب، در این سال‌ها مورد سوء‌استفاده گروه‌هایی قرار گرفته که می‌خواهند منافع سیاسی خود را تحقق بخشند.

امسال نیز نوبت هایکو ماس بود اما او به تنهایی این کنفرانس را برگزار نکرد. وزارت‌خانه‌های امور خارجه آلمان و فنلاند این بار با هم میزبان نمایندگان ادیان جهان بودند. تیمو سوئینی، وزیر خارجه فنلاند در کنفرانس امسال توضیح داد که تجربه او نشان می‌دهد تا چه اندازه تلاش رهبران دینی و نقش مذهب برای ترویج صلح در جهان، مهم است. به گفته او جوامع مذهبی بر اساس ارزش‌هایی مانند بخشش و شفابخشی شکل گرفته‌اند که اهمیت زیادی برای تحقق آشتی و عدالت در جهان دارند.

تمرکز بر شرق آسيا

تمرکز کنفرانس امسال بر شرق آسیا بود. به عنوان مثال، حدود 70 مهمان از اندونزی، مالزی، فیلیپین، بنگلادش، پاکستان، میانمار، کره جنوبی، ژاپن و چین به این نشست دعوت شده بودند. نمایندگان ادیان اسلام، مسیحیت و یهودیت، بودیسم، هندوئیسم، آیین شینتو، تائوئیسم، آئین کنفوسیانیسم، زرتشت و... در این مراسم حضور داشتند. جالب است که سهم مهمانان زن در کنفرانس امسال مانند سال 2017 بسیار زیاد بود.

گرچه مذاهب آسمانی به گسترش صلح در جهان کمک ‌می‌کنند، اما به نظر می‌رسد که در برخی از کشورهای آسیای شرقی، انگیزه‌های مذهبی باعث گسترش درگیری‌ها شده است. برای مثال، درگیری‌های سال گذشته در شمال غرب میانمار میان اقلیت مسلمان روهینگیا و نیروهای دولتی نشان داد که ستیزه‌جویان بودایی چگونه رفتار می‌کنند.

به گفته دفتر وزارت‌خارجه آلمان، ایجاد شبکه‌ای از نمایندگان مذهبی در این منطقه یکی از اهداف کنفرانس بوده است. ماس در این ارتباط گفت:«تأثیر نمایندگان مذهبی در جامعه بسیار زیاد است و آنها مسئولیت مشترکی برای ایجاد صلح دارند.»

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن بین الملل ایکنا وزارت خارجه آلمان ادیان کنفرانس 70 آسیایی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۱۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول

هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به ریاست «مهدی زاهدی» در پنجمین کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس که با حضور ۸۰ هیات پارلمانی از قاره های مختلف در استانبول ترکیه در حال برگزاری است،شرکت کرد.

به گزارش ایسنا، نماینده جمهوری اسلامی ایران در این نشست، ضمن اشاره به جنایات وحشیانه و غیر قابل تصور رژیم جنایتکار صهیونیستی علیه مردم غزه و فلسطین، مکانیسم های غیر عادلانه  و تلاشهای مزورانه مدعیان حقوق بشر، دموکراسی و حامیان ارزشهای بین المللی غرب را به شدت مورد انتقاد قرار داد و اعلام کرد  که این اقدامات دولتهای غربی و در راس آن امریکا، یک رسوایی بزرگ برای بنیادهای فکری حقوق بشر ادعایی غرب و زوال سیاسی برای تمدنی است که الان نقاب آن برداشته شده و چهره واقعی خود را عریان ساخته و  موجب موج بیداری مردم غرب شده است که فلسفه وجودی تمدن غرب را با چالش جدی مواجه کرده است.

حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول

نایب رئیس کمیته فلسطین در مجمع مجالس آسیایی در سخنرانی خود، خواستار ایجاد جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی و اقدام عملی و واقعی جدی در حمایت از غزه  و محاکمه سران جنایتکار صهیونیستی در دادگاه های بین المللی با شدیدترین وجه و توقف فعالیتها و روابط  دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی و تعطیلی سفارتخانه ها شد.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید سفیر ازبکستان از موزه افتخارات سپاهان
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • شوخی کرگر و آنری با کیت عبدو در مورد امکان حضور منچستریونایتد در لیگ کنفرانس اروپا / فیلم
  • نور فلسفه و حکمت، روشنی‌بخش مسیر نصف جهان شدن اصفهان