Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@23:00:44 GMT

موسسه مالی افضل توس رفسنجان 13شاکی دارد

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۶۴۷۶۴

موسسه مالی افضل توس رفسنجان 13شاکی دارد

به گزارش ایرنا ، حسین رئیسی نژاد روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضاییه افزود: براساس شواهد موجود از حساب این شاکیان که سپرده گذاران موسسه بوده اند نیز مبلغ 50میلیاردریال برداشت غیرقانونی انجام گرفته است .
وی اظهار داشت : سوءاستفاده‌هایی توسط رئیس و کارمندان مؤسسه انجام شده که از حساب افراد برداشت غیر قانونی صورت گرفته و در این ارتباط هم اکنون 2 نفر از متهمان در زندان بسر می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیسی نژاد گفت : با تکمیل پرونده و محرز شدن اتهام کارمندان این موسسه ، اموال شناسایی شده آنان به نفع مالباختگان مصادره خواهد شد.
به گفته دادستان ، یکی از مسائلی که می ‌تواند به پیشگیری از وقوع جرم کمک کند افزایش آگاهی مردم نسبت به مقررات و اطلاع از مسائل روز است.
وی اینرا هم اضافه کرد که سال گذشته 24 هزار پرونده به دادسرا داشتیم و به آن‌ ها رسیدگی شد ضمن اینکه هشت درصد از موجودی پرونده‌ها را کاهش دادیم و 25 هزار خروجی از مجموعه داشتیم.

**بررسی 48هزار پرونده قضایی در رفسنجان
رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان هم در این نشست گفت : مجموعه پرونده های ورودی به حوزه قضایی شهرستان رفسنجان در سال گذشته حدود 49 هزار پرونده بوده که به 48 هزار پرونده رسیدگی شده است.
حجت الاسلام مهدی پور محمدی با اشاره به اینکه سال جاری احقاق حقوق عامه از اولویت برنامه‌های ماست، تصریح کرد: کمیته صیانت از حقوق عامه در سال جاری تشکیل شده و یکی از مهمترین مجموعه‌های این کمیته گشت امنیت غذایی است که با حضور یک قاضی و نهادهای مرتبط، بهداشت مواد غذایی کنترل می‌شود.
وی افزود: سال گذشته 242 هزار پرونده به دستگاه قضایی در کل استان وارد شد و 148 هزار پرونده هم ورودی شورای حل اختلاف در استان بوده که این تعداد پرونده با 316 قاضی رسیدگی شده که سرانه هر قاضی یک هزار و 750 پرونده است.
پورمحمدی گفت: در شهرستان رفسنجان 19 قاضی در دادگاه و دادسرا کار رسیدگی به پرونده‌ها را انجام می‌دهند و در سال 96 مجموعا 48 هزار و 682 پرونده‌های حوزه قضائی بوده است.
رئیس دادگستری رفسنجان گفت: تاکنون از قتل هایی که در شهرستانهای استان کرمان رخ داده 17 درصد سهم رفسنجان بوده است و 40 درصد قتل ‌ها در استان کرمان به دلیل نزاع و اختلاف، 17 درصد مسائل اخلاقی، 9 درصد اختلاف خانوادگی است که 44 درصد این ها با آلت قتاله چاقو اتفاق افتاده است.
وی به معضل خودکشی اشاره کرد و گفت: سال گذشته تا کنون آمار خودکشی در رفسنجان بیش از پیش بوده و نگران کننده است و در بررسی‌هایی که توسط کارشناسان بهزیستی از افرادی که خودکشی نافرجام داشتند انجام شده عمده علل بحران هویت، ناامیدی از زندگی، اعتیاد، گرفتاری‌ های مالی، رابطه نامشروع و ترس از رسوایی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: 70 درصد اوراق قضایی رفسنجان الکترونیکی ابلاغ می ‌شود .
پورمحمدی اولین جرم در استان کرمان و به تبع آن در شهرستان رفسنجان را سرقت ‌های خرد دانست و گفت: در کل کشور بالاترین آمار جرایم سرقت‌های خرد و کوچک است.
وی تصریح کرد: از مجموع سرقت‌هایی که در استان به وقوع می‌پیوندد 50 درصد در شهر کرمان، 19 درصد در شهرستان بم و 7 درصد در رفسنجان است.
رفسنجان با جمعیت بالغ بر 311 هزار نفر د ر 110 کیلومتری کرمان قرار گرفته است.
7433/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 جرم خودکشی دستگاه قضایی سرقت قوه قضاییه جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۴۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰۰ درصدی در صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد شمسایی، با اشاره به آمار بررسی پرونده جامع محصولات CTD، افزود: میزان بررسی پرونده‌ها از ۹۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۸ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده و بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و مدت زمان بررسی پرونده‌های حوزه نیز از ۴ ماه به زیر یک ماه کاهش یافته است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو ادامه داد: میزان مصاحبه و ارزیابی صلاحیت مسئول فنی نیز ۳۴ درصد، رسیدگی و پاسخگویی به امور ترخیص بیش از ۱۴۰۰ درصد، صدور مجوز ترخیص با حداقل اسناد بیش از ۳۳۰ درصد در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی مخصوص مسئولان فنی شرکت‌های تولید کننده و وارد کننده ملزومات دارویی، گفت: در سال گذشته ۷ دوره آموزشی شامل ۴ جلسه ۲ GMP، جلسه CTD و یک دوره آموزش رگولاتوری برگزار شد و در سال جاری نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژه خواهیم داشت.

کد خبر 6087128 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مدیر عامل لیگ برتر: پرونده مالی منچسترسیتی به زودی به نتیجه می‌رسد
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • نخست وزیر اسپانیا به دلیل پرونده فساد مالی همسرش در آستانه استعفا قرار گرفت
  • خداحافظی همیشگی پرسپولیس و استقلال با پدر!
  • انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو
  • مصالحه ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی در صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی